Lukk
Startsida / Boksing / Boksesekk / Boxing Boksesekk

Boxing Boksesekk

Boksing er en super måte å forbedre styrken din på, så vel som kondisjonen og koordinasjonen. Noen ser kanskje bare på boksing som en voldelig sport, men for dem som driver med det, er boksing en livsstil som lar dem utfordre kroppens grenser ved å presse den til å bli sterkere, mer utholdende og rett og slett bedre. Du trenger heller ikke å bokse for å få utbytte av boksetrening. En boksesekk er nemlig nyttig å ha uansett om du er en aktiv bokser, eller om du bare ønsker å drive med en treningsform som tar i bruk boksingens treningsteknikker uten selve boksingen. Boksesekker kan også brukes til andre typer kampsporter, og vi har modeller som er laget spesielt for å trene på slag og spark. I vårt sortiment vil du finne flere typer boksesekker fra en rekke ulike varemerker. Du vil finne alt fra heavy bags for å trene opp styrken og kraften til slagene dine, til speed bags for å trene koordinasjon og hurtigheten til slagene. Velg mellom både hengende og frittstående boksesekker fra kjente varemerker som blant annet Reebok, Casall og Master Fitness. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, hjelper vi hos Training365.no deg med å finne det rette utstyret.

Vanlige spørsmål

 • Hva er den beste boksesekken for meg?

  Hva er den beste boksesekken for meg?

  Det spørs helt på hva du skal trene. Vi har boksesekker til deg som vil trene hurtighet, og til deg som vil trene opp styrken i slag og spark. Du trenger heller ikke være en erfaren bokser - det fungerer utmerket å ha en boksesekk til flere andre kampsporter eller til fritrening der du tar i bruk bokseteknikker.

 • Hvilken type boksesekk skal jeg velge?

  Hvilken type boksesekk skal jeg velge?

  Hos oss kan du velge mellom forskjellige merker, samt om du vil ha en hengende eller en frittstående boksesekk. Her spiller både personlig preferanse og treningsformen din en rolle. Det er også en faktor om du vil ha stående boksesekk eller en vegghengt boksesekk. Ta kontakt med oss om du lurer på noe, så hjelper vi deg videre med valget!

 • Hva er fordelen med å kjøpe en boksesekk?

  Hva er fordelen med å kjøpe en boksesekk?

  Å ha en boksesekk hjemme, eller i hjemmegymmet, er kjempepraktisk. Du kan få utløp for treningsgleden din når som helst, og du trenger ikke en treningspartner. Det spiller ingen rolle om det er midt på natta, du kan enkelt trene både slag og spark med en boksesekk! Dessuten slipper du turer fram og tilbake til treningssenteret, og den tiden kan du bruke på noe annet. Du får også en treningspartner som alltid stiller opp, både dagtid, kveldstid og i helgene. Å kjøpe en boksesekk online er både billig og praktisk. Husk bare å vedlikeholde den ved å tørke av med en fuktig klut etter bruk.