Lukk
Startsida / Boxing / Boksesekk / Boxing Boksesekk

Boxing Boksesekk

Boksing er en super måte å forbedre styrken din på, så vel som kondisjonen og koordinasjonen. Noen ser kanskje bare på boksing som en voldelig sport, men for dem som driver med det, er boksing en livsstil som lar dem utfordre kroppens grenser ved å presse den til å bli sterkere, mer utholdende og rett og slett bedre. Du trenger heller ikke å bokse for å få utbytte av boksetrening. En boksesekk er nemlig nyttig å ha uansett om du er en aktiv bokser, eller om du bare ønsker å drive med en treningsform som tar i bruk boksingens treningsteknikker uten selve boksingen. Boksesekker kan også brukes til andre typer kampsporter, og vi har modeller som er laget spesielt for å trene på slag og spark. I vårt sortiment vil du finne flere typer boksesekker fra en rekke ulike varemerker. Du vil finne alt fra heavy bags for å trene opp styrken og kraften til slagene dine, til speed bags for å trene koordinasjon og hurtigheten til slagene. Velg mellom både hengende og frittstående boksesekker fra kjente varemerker som blant annet Reebok, Casall og Master Fitness. Uansett om du er nybegynner eller erfaren, hjelper vi hos Training365.no deg med å finne det rette utstyret.

Digger du å bokse?

Da vet du allerede hvor essensiell boksesekken er, og du er kanskje sugen på å ha en egen. Vi har boksesekker til deg som vil trene hurtighet, og til deg som vil trene opp styrken i slag og spark. Du trenger heller ikke være en erfaren bokser - det fungerer utmerket å ha en boksesekk til flere andre kampsporter eller til fritrening der du tar i bruk bokseteknikker.

Hvilken skal jeg velge?

Hos oss kan du velge mellom forskjellige merker, samt om du vil ha en hengende eller en frittstående boksesekk. Her spiller både personlig preferanse og treningsformen din inn, men det skal være enkelt å velge. Vi har en del billige alternativer på nettet! Ta kontakt om du lurer på noe!

Hva er fordelen med å kjøpe en boksesekk?

Å ha en boksesekk hjemme, eller på hjemmegymmet, er kjempepraktisk. Du kan få utløp for treningsgleden din når som helst, og du trenger ikke en treningspartner. Det spiller ingen rolle om det er midt på natta, du kan enkelt trene både slag og spark med en boksesekk! Dessuten slipper du turer frem og tilbake til treningssenteret, og den tiden kan du bruke på noe annet. Dessuten investerer du i din egen helse, og kan dundre på når det passer ditt skjema og dine rutiner. Bedre enn det blir det jo ikke - så ikke nøl med å investere i en god boksesekk! Da har du en treningspartner som alltid stiller opp, både dagtid, kveldstid og på helgene. Her er mulighetene rett og slett endeløse!