Lukk
Startsida / Gjenoppretting / Massasje / Massasje pistol

Massasje pistol

Massasjepistol lindrer stølhet. En massasjepistol er det riktige valget når du skal lindre muskelsmerte og stive muskler. Bruk massasjepistolen til oppvarming før treningsøkten, eller til restituering når du er ferdig med treningen. Massasjepistolen lindrer stølhet og stive muskler, den gir bedre blodsirkulasjon og derfor også bedre bevegelighet. Med massasjepistolen når du ned til bindevevet betydelig mer effektivt enn med vanlig tradisjonell massasje. Massasjepistolen har også vist seg å være mer effektiv en foam rollers når det gjelder smertelindring.

Vanlige spørsmål

 • Hva kan jeg bruke en massasje-pistol til?

  Hva kan jeg bruke en massasje-pistol til?

  Selv om en massasje-pistol, og massasje generelt, assosieres med avspenning og avkobling, er det ikke det eneste bruksområdet. En massasje-pistol kan også brukes til å varme opp muskler før en treningsøkt, enten du følger treningsvideoer på nett eller drar på treningsstudio. Da vil massasje-pistolen aktivere muskelgruppene du er i ferd med å bruke, og sette blodsirkulasjonen i gang. På den måten vil du være bedre utrustet til å starte en treningsøkt.

 • Kan en massasje-pistol lindre såre skuldre?

  Kan en massasje-pistol lindre såre skuldre?

  Mange som jobber på kontor utvikler ofte problemer med enten skuldre eller rygg. Derfor er en massasje-pistol ideell for mennesker som bruker mye av dagen på en stol eller foran en skjerm. Ofte kan det friste å legge seg ned å høre på en lydbok etter en lang arbeidsdag. Da er det ideelt å bruke massasje-pistolen for å avspenne skuldre eller rygg. Det er et enkelt hjelpemiddel for å forebygge problemer som kan bygge seg opp over tid. Det tar ikke lang tid å bruke den, men man vil absolutt merke en stor forskjell, slik at du får tilstrekkelig avspenning.

 • Hvor hard er en massasje-pistol?

  Hvor hard er en massasje-pistol?

  Hvis du opplever ubehag når du bruker en massasje-pistol, bør du prøve å endre innstillingene. I vårt sortiment finner du en rekke billige massasje-pistoler, men alle har fellesnevnere: alle sammen har flere innstillinger for hastighet/intensitet, og alle har tilbehør i form av ulike massasjehoder. Du kan enkelt stille inn hastigheten til et nivå som passer for deg, og finne riktig massasjehode for ulike kroppsdeler.