Lukk
Startsida / Gjenoppretting / Massasje / Massasje pistol

Massasje pistol

Kan en massasje-pistol lindre såre skuldre?

Mange som jobber på kontor utvikler ofte problemer med enten skuldre eller rygg. Derfor er en massasje-pistol ideelt for mennesker som bruker mye av dagen på en stol eller foran en skjerm. Hvis man kommer hjem etter en lang arbeidsdag og aller helst vil legge seg ned og høre på en lydbok på nettet, er en massasje-pistol et enkelt og billig hjelpemiddel for å avspenne skuldre eller rygg for å lindre smerte som kan bygge seg opp over tid. Det tar ikke lang tid å bruke den, men man vil absolutt merke en stor forskjell, slik at du får tilstrekkelig avspenning.

Er en massasje-pistol kun for avkobling?

Selv om en massasje-pistol, og massasje generelt, assosieres med avspenning og avkobling, er det ikke det eneste bruksområdet. En massasje-pistol kan også benyttes for å varme opp muskler før en treningsøkt. Da vil massasje-pistolen aktivere muskelgruppene du er i ferd med å bruke, og sette blodsirkulasjonen i gang. På den måten vil du være bedre utrustet for å starte en treningsøkt.

Jeg syns massasje-pistolen blir for intens. Kan dere hjelpe meg?

Hvis du opplever ubehag når du benytter en massasje-pistol, bør du prøve å endre innstillingene. I vårt sortiment finner du en rekke massasje-pistoler, men alle har fellesnevnere: alle sammen har flere innstillinger for hastighet/intensitet, og alle har tilbehør i form av ulike massasjehoder. Du kan enkelt stille inn hastigheten til et nivå som passer for deg, og finne riktig massasjehode for ulike kroppsdeler.