Lukk

Kjøp Treningsapparater på nett

For å kunne leve et sunt liv er regelmessig trening viktig. Veien til et sunt liv kan være hard, men med de rette treningsapparatene kan den bli litt enklere. Tren som en proff i ditt eget hjem, og skap din helt personlige hjemmegym. Med egne treningsapparater trenger du ikke bekymre deg over at du ikke får fullført treningsøkten din som følge av køer som oppstår rundt populære apparater på treningssentre. Du kan bruke den tiden du trenger, og være sikker på at du får maksimalt ut av treningen din.

Master Gummikledd skive deluxe
Til 50 mm vektstang
fra 89 kr
Master Vektskive 25 mm
Til 25 mm vektstang
fra 29 kr
Bumper Svart
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 40 kr
Master Gummi / krom hex hantel
Vikter 1 - 35 kg
fra 49 kr

Gymstick Vinyl Dumbbell Set 15kg
Vikter 0,5 - 2,5 kg
470 kr
FitNord Weight plate, iron
Till 30 mm skivstång
fra 40 kr
Eleiko XF Bumper - black
Till 50 mm skivstång
fra 352,50 kr

FitNord Hex (pair)
Vikter 1 - 70 kg
fra 110 kr
FitNord Weight plate Tri Grip
Till 50 mm skivstång
fra 105 kr

En effektiv treningsøkt krever at man er fokusert og disiplinert, og det kan være lurt å ha et mål klart foran seg slik at man kan holde motivasjonen oppe og bli bevisst på hva som må gjøres. Uansett hva målet ditt er, finner du apparatene som kan hjelpe deg med å nå dem her. Vi har et bredt sortiment av treningsapparater innenfor mange ulike typer trening. Vi har tredemøller, spinningsykler, stepmaskiner, styrkeapparater for alle typer muskler, romaskiner og mye mer. Uansett om du trener kondisjon eller styrke vil du finne noe som kan hjelpe deg med å nå målet ditt.

Treningsapparater for hjemmebruk

Med et treningsapparat kan du også kontrollere intensiteten til treningen, slik at du selv bestemmer hvor tung vekt, høy hastighet eller bratt stigning du vil ha i treningsøkten. Våre treningsapparater lar deg ha full kontroll over egen trening, og flere apparater gir i tillegg informasjon om kaloribruk, tid, avstand, skritt, osv. avhengig av type apparat og modell. På den måten får du oversikt over treningen og hvor det er rom for forbedringer. Velg blant modeller fra velkjente varemerker som blant annet Master Fitness, Abilica og Impulse. Ta deg en titt på de ulike typene apparatene i sortimentet vårt, og velg det som passer best til din trening og dine mål.