Lukk

Kjøp Treningsapparater på nett

For å kunne leve et sunt liv er regelmessig trening viktig. Veien til et sunt liv kan være hard, men med de rette treningsapparatene kan den bli litt enklere. Tren som en proff i ditt eget hjem, og skap din helt personlige hjemmegym. Med egne treningsapparater trenger du ikke bekymre deg over at du ikke får fullført treningsøkten din som følge av køer som oppstår rundt populære apparater på treningssentre. Du kan bruke den tiden du trenger, og være sikker på at du får maksimalt ut av treningen din.

Master Fitness Master Vektskive 25 mm
Vikter 0,5 - 20 kg
fra 35 kr
FitNord FitNord Weight plate, iron 30 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 40 kr
Nordic Fighter Hexhantel Gummerad
Vikter 1 - 60 kg
fra 55 kr
Nordic Fighter NF Viktskiva Järn 50 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 35 kr
Master Fitness Master Gummi / krom hex hantel
Vikter 1 - 35 kg
fra 55 kr

Gymstick Hi-Impact Bumper, Viktskiva Bumper
Vikter 5 - 25 kg
fra 295 kr
Nordic Fighter NF Skolviktskivor i Järn 25 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 40 kr
FitNord FitNord Weight plate Tri Grip 50mm
Vikter 1,25 - 25 kg
fra 105 kr

Titan LIFE TITAN LIFE Weight Disc 50 mm
Vikter 5 - 20 kg
Kort leveringstid
fra 245 kr
Eleiko Eleiko XF Dumbbell
Vikter 1 - 40 kg
fra 125 kr
Master Fitness Master Bumperplate 50 mm
Vikter 5 - 25 kg
Kort leveringstid
fra 490 kr
Eleiko Eleiko XF Bumper 50 mm
Vikter 5 - 20 kg
fra 355 kr
Titan LIFE Kettlebell Plastic
Vikter 4-12 kg
Kort leveringstid
fra 99 kr

En effektiv treningsøkt krever at man er fokusert og disiplinert, og det kan være lurt å ha et mål klart foran seg slik at man kan holde motivasjonen oppe og bli bevisst på hva som må gjøres. Uansett hva målet ditt er, finner du apparatene som kan hjelpe deg med å nå dem her. Vi har et bredt sortiment av treningsapparater innenfor mange ulike typer trening. Vi har tredemøller, spinningsykler, stepmaskiner, styrkeapparater for alle typer muskler, romaskiner og mye mer. Uansett om du trener kondisjon eller styrke vil du finne noe som kan hjelpe deg med å nå målet ditt.

Treningsapparater for hjemmebruk

Med et treningsapparat kan du også kontrollere intensiteten til treningen, slik at du selv bestemmer hvor tung vekt, høy hastighet eller bratt stigning du vil ha i treningsøkten. Våre treningsapparater lar deg ha full kontroll over egen trening, og flere apparater gir i tillegg informasjon om kaloribruk, tid, avstand, skritt, osv. avhengig av type apparat og modell. På den måten får du oversikt over treningen og hvor det er rom for forbedringer. Velg blant modeller fra velkjente varemerker som blant annet Master Fitness, Abilica og Impulse. Ta deg en titt på de ulike typene apparatene i sortimentet vårt, og velg det som passer best til din trening og dine mål.