• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%

Informasjon om betalingen

Levering

Fraktkostnader vises i kassen.

Training365.no sender til hele fastlands-Norge. Kontakt oss hvis du ønsker levering til Svalbard eller Jan Mayen. Det kan være et gebyr for frakt.

Betalingsavgifter

Vi tilbyr deg å betale med helt avgiftsfri faktura hos oss. Dette innebærer at det ikke tilkommer noen kostnader utover treningsapparatet. Alle priser er inklusive merverdiavgift og oppgitt i NOK. Toll tilkommer ikke.

Faktura

Ved betaling via faktura samarbeider vi med Svea Finans AS (SveaWebPay). For å handle med faktura må du oppgi ditt personnummer eller organisasjonsnummer. For å betale med faktura må du ha fylt 18 år, være folkeregisteret i Norge samt bli godkjent i en kredittvurdering som gjennomføres ved kjøpet. Denne påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke ses av noen andre. Innsamling og behandling av dine personopplysninger, samt kredittopplysninger, er nødvendig for at vi skal kunne behandle din forespørsel om kreditt. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger (velg i så fall forskuddsbetaling). Samtlige fakturaer er overlatt til Svea Finans AS av Träningsmaskiner.com. Fakturaens betalingsfrist er 14 dager. Ved forsinket betaling ilegges en påminnelsesavgift med det beløpet som er tillatt ifølge loven (60 kr), samt forsinkelsesrente på 2 % per måned. Ved fraværende betaling overlates fakturaen til inkasso.

Delbetaling av bestillingen din opp til 120 måneder

Svea Finans AS tilbyr, etter godkjent kredittsjekk, (påvirker ikke din kredittverdighet og kan ikke ses av noen andre) som blir gjort etter at du har fylt ut personopplysningene i kassen, å tegne en kontokredittavtale basert på de vilkårene som fremgår i de allmenne vilkårene vedlagt kontoavtalen. En kontoavtale innebærer at du får en kreditt som du kan bruke til innkjøp hos de leverandører som er tilknyttet Svea. For hvert tilfelle du betaler til Svea, kan du disponere tilsvarende kredittmengde som du avbetaler for andre innkjøp i den perioden kontoavtalen gjelder. Tilbudet om kreditt gjelder det beløp som oppgis i kontoavtalen. Kredittiden velger du enkelt ved å krysse av på det alternativet som passer best. Du påtar deg å tilbakebetale hele kreditten. Dette innebærer at du hver måned må betale minst den summen som fremgår av det valget du la inn. Selvsagt kan du betale mer eller betale ned hele kreditten på en gang uten at dette koster noe ekstra. Hvis du vil benytte deg av kontokreditten under kredittiden for andre kjøp, kan den laveste månedsbetalingen forhøyes. Slik blir kreditten ferdig betalt innen den avtalte kredittiden. Jo kortere gjenstående kredittid, desto høyere er den laveste månedsbetalingen. Vil du beholde den samme lave månedsbetalingen, kan du kontakte Svea på telefon 73 93 06 29 og søke om forlenget kredittid.

Dersom du benytter deg av kontokreditt for flere innkjøp, kommer Svea av datatekniske årsaker inntil videre å fakturere deg separat for de forskjellige kjøpene. Selvsagt slipper du i så fall å betale mer enn én faktureringsavgift per måned. Hvis du ikke kontakter Svea, kommer Svea til å betale dine innkjøp hos Träningmaskiner.com for din regning. Har du noen spørsmål kan du ringe 73 93 06 29 for nærmere informasjon.

Følgende kostnader tilkommer ved Delbetaling: 295 kr i etableringsavgift samt 45 kr i fakturaavgift. 19,90 % rente.

Kortbetaling

Tillatte kort på Träningsmaskiner.com er VISA og MasterCard. Ingen ekstra kostnader tilkommer. Ved betalingen oppgis kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden som finnes på baksiden av kortet. Träningsmaskiner.com bruker 3D-secure som er en sikkerhetsstandard utviklet av VISA og MasterCard. Betalingen skjer via Dibs som er PCI-sertifisert samt følger internasjonale sikkerhetsstandarder. All informasjon som sendes er kryptert noe som gjør at utenforstående ikke kan få tilgang til konfidensiell data gjeldene din kortbetaling. For enkel og sikker håndtering av kostnader som kan tilkomme i etterkant (eksempelvis tillegg du kunne ønske i ettertid), lagres kortopplysningene dine for dette formålet. Training365.no har ikke tilgang til kortopplysningene da disse utelukkende håndteres av PCI-sertifiserte Dibs. Bestillingens totale beløp reserveres direkte på kontoen din, men dras først ved leveranse av bestillingen din, men senest etter 3 dager.

Forskuddsbetaling

Totalsummen sette inn på kontonummer 81111143455 Danske Bank. Når pengene har kommet inn, sendes treningsapparatet omgående. Vær oppmerksom på at bankenes håndtering kan innebærer at det kan gå et par bankdager fra betalingstidspunktet.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen