Lukk
Startsida / Styrke / Dumbbells / Hex hantler

Hex hantler

Hvordan er åttekantede hex hantler annerledes enn vanlige manualer?

En hex hantler har åtte kanter, noe som gjør den litt ulik fra de vanlige manualene man ofte ser i butikkvinduer til sportsbutikker. Disse har åtte kanter på ytterdelene, noe som betyr at de ikke ruller av gårde mellom øvelsene, og selvfølgelig at designet ser litt stiligere ut: men det er ikke de eneste fordelene. Ytterdelene, hvor vektene sitter, er belagt med myk gummi, slik at du ikke sliter ut underlaget ditt under trening. De er skånsomme, supre manualer som enhver treningsentusiast bør ha i sortimentet sitt.

Hva kan jeg bruke hex hantler til?

Selv om navnet kanskje er forvirrende - er det i bunn og grunn manualer. Derimot kan det kanskje sies at de har litt flere fordeler enn vanlige manualer. De ruller ikke avgårde under trening hvis du legger dem ned på gulvet, i tillegg til å være skånsomme mot gulvet. Du trener styrke på alle mulige måter med et par hex hantler, og de tar liten plass i huset når de ikke er i bruk.

Hva slags manualer passer for meg?

Vi tilbyr ulike sett av billige manualer som kommer med ulik vekt på nettet, slik at du kan finne dem som passer for deg. I tillegg vil du finne et godt utvalg av større sett som kommer med flere ulike vektanmerkninger, slik at du finner den vekten som passer best for deg. Noen ganger trenger man lavere vekt til morgenrutinen enn til en intens treningsøkt etter jobb, og da kan det være lurt å ha et godt utvalg.