• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Styrke  Hantler  Hex hantler

Hex hantler

Hex manualer er laget for profesjonelt bruk og har vekter med seks kanter, noe som gjør det mulig å utføre øvelser som for eksempel push up med roing. Selve vektene er belagt med slitesterk gummi, noe som demper både støt og vibrasjoner når du trener. Manualene har et grovt grep med god ergonomi. Manualer er meget allsidige og fungerer godt til trening av armer, ben og overkropp. Hex manualer fungerer godt både for nybegynnere og treningsnerder!

Vanlige spørsmål om Hex hantler
 • Hvordan er åttekantede hex hantler annerledes enn vanlige manualer?

  Hvordan er åttekantede hex hantler annerledes enn vanlige manualer?

  En hex hantler har åtte kanter, noe som gjør den litt ulik fra de vanlige manualene man ofte ser i butikkvinduer til sportsbutikker. Disse har åtte kanter på ytterdelene, noe som betyr at de ikke ruller av gårde mellom øvelsene, og selvfølgelig at designet ser litt stiligere ut: men det er ikke de eneste fordelene. Ytterdelene, hvor vektene sitter, er belagt med myk gummi, slik at du ikke sliter ut underlaget ditt under trening. De er skånsomme, supre manualer som enhver treningsentusiast bør ha i sortimentet sitt.

 • Hva kan jeg bruke hex hantler til?

  Hva kan jeg bruke hex hantler til?

  Selv om navnet kanskje er forvirrende - er det i bunn og grunn manualer. Derimot kan det kanskje sies at de har litt flere fordeler enn vanlige manualer. De ruller ikke avgårde under trening hvis du legger dem ned på gulvet, i tillegg til å være skånsomme mot gulvet. Du trener styrke på alle mulige måter med et par hex hantler, og de tar liten plass i huset når de ikke er i bruk.

 • Hva slags manualer passer for meg?

  Hva slags manualer passer for meg?

  Vi tilbyr ulike sett av billige manualer som kommer med ulik vekt på nettet, slik at du kan finne dem som passer for deg. I tillegg vil du finne et godt utvalg av større sett som kommer med flere ulike vektanmerkninger, slik at du finner den vekten som passer best for deg. Noen ganger trenger man lavere vekt til morgenrutinen enn til en intens treningsøkt etter jobb, og da kan det være lurt å ha et godt utvalg.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen