Lukk
Startsida / Crossfit / Crossfit övrigt / Kettlebell

Kjøp Kettlebells


Master Fitness Master Competition Kettlebell
KAMPANJE TIL 1/3
Kort leveringstid
fra 425 kr
Apiro Sport Neoprene Kettlebell
Vikter 4 - 32 kg
fra 170 kr

Thor Fitness TF Competition Kettlebell
Vikter 4 - 48 kg
fra 555 kr
Nordic Fighter NF Kettlebells Gummi
Vikter 4 - 32 kg
fra 190 kr

Nordic Fighter NF Kettlebell Iron
Vikter 4 - 32 kg
fra 145 kr
Casall Pro Casall Kettlebell Competition
Vikter 6 - 40 kg
fra 1 105 kr
Suples Leatherbell
fra 1 175 kr

Titan LIFE TITAN LIFE Kettlebell Steel Competition
KAMPANJE TIL 1/3
Kort leveringstid
1 895 kr


Ziva SL Virgin Rubber Kettlebell
Vikter 4 - 32 kg
fra 250 kr
Titan LIFE Kettlebell Plastic
Vikter 4-12 kg
fra 99 kr

Hvem er det som har sagt at man må kjøpe store treningsapparater for å kunne trene hjemme? Kjøp kettlebells, og du er kommet langt på vei til effektiv trening for pengene! De er selvsagt et utmerket supplement til hjemmestudioet, men er også perfekte for deg som kjøper inn treningsutstyr til hjemmet for første gang. Dessuten tar de liten plass slik at du lett kan legge dem bort når du er ferdig med å bruke dem.

Kettlebells er populære treningsredskap som passer til en rekke forskjellige øvelser. De passer like godt til kondisjonstrening som til styrketrening og intervalltrening. Det er kanskje derfor de er så godt likt og hyppig brukt av crossfit-entusiaster. Håndtaket som er festet på vekten gjør at de dessuten er lette å håndtere, og det gjør det enklere å få til en mer naturlig og svingende bevegelse enn andre typer vekter. Kettlebells er svært holdbart treningsutstyr og er laget av stål eller støpejern for å tåle tøffe tak. De er også lette å rengjøre og passer godt til både styrkeøvelser og kondisjonstrening.

Våre kettlebells kommer i forskjellige farger og materialer, slik at utstyret ditt skal kunne gjenspeile deg og din personlighet, uten at det går utover kvaliteten. Kjøp kettlebells hos training365.no og dra treningen din til nye høyder!