Lukk
Startsida / Crossfit / Crossfit övrigt / Kettlebell

Kjøp Kettlebells

Hvem er det som har sagt at man må kjøpe store treningsapparater for å kunne trene hjemme? Kjøp kettlebells, og du er kommet langt på vei til effektiv trening for pengene! De er selvsagt et utmerket supplement til hjemmestudioet, men er også perfekte for deg som kjøper inn treningsutstyr til hjemmet for første gang. Dessuten tar de liten plass slik at du lett kan legge dem bort når du er ferdig med å bruke dem.

Kettlebells er populære treningsredskap som passer til en rekke forskjellige øvelser. De passer like godt til kondisjonstrening som til styrketrening og intervalltrening. Det er kanskje derfor de er så godt likt og hyppig brukt av crossfit-entusiaster. Håndtaket som er festet på vekten gjør at de dessuten er lette å håndtere, og det gjør det enklere å få til en mer naturlig og svingende bevegelse enn andre typer vekter. Kettlebells er svært holdbart treningsutstyr og er laget av stål eller støpejern for å tåle tøffe tak. De er også lette å rengjøre og passer godt til både styrkeøvelser og kondisjonstrening.

Våre kettlebells kommer i forskjellige farger og materialer, slik at utstyret ditt skal kunne gjenspeile deg og din personlighet, uten at det går utover kvaliteten. Kjøp kettlebells hos training365.no og dra treningen din til nye høyder!

Apiro Sport Neoprene Kettlebell
Vikter 4 - 32 kg
Kort leveringstid
fra 170 kr
Titan LIFE TITAN LIFE Kettlebell -Vinyl
Kort leveringstid
fra 149 kr
Titan LIFE TITAN LIFE Kettlebell Cast iron incl. Vinyl
Vikter 4 - 20 kg
Kort leveringstid
fra 215 kr

Titan LIFE Kettlebell Plastic
Vikter 4-12 kg
Kort leveringstid
fra 99 kr
Thor Fitness TF Competition Kettlebell
Vikter 4 - 48 kg
fra 600 kr

Nordic Fighter NF Kettlebells Gummi
Vikter 4 - 32 kg
fra 220 kr
Nordic Fighter NF Kettlebell Iron
Vikter 4 - 32 kg
fra 175 kr
Master Fitness Competition LX, Kettlebell
Vikter 8 - 32 kg
Kort leveringstid
fra 620 kr

Tunturi Fitness PE KETTLEBELL
Vikter 2 - 18 kg
fra 90 kr
Casall Pro Casall Kettlebell Competition
Vikter 6 - 40 kg
fra 1 105 kr

Suples Leatherbell
fra 1 175 kr

Abilica Abilica KettleBell Covered
Vikter 4 - 12 kg
fra 500 kr

Casall Kettlebell Vinyl 4 kg, Kettlebells
Kort leveringstid
199 kr
Ziva SL Virgin Rubber Kettlebell
Vikter 4 - 32 kg
fra 250 kr
Budo-Nord Kettlebell vinyl svart
Vekter 4-12 kg
fra 375 kr

Hva er en kettlebell, og hva bruker man de til?

Å trene med kettlebells er populært, og det med god grunn. Vekten er formet som en kule med et solid håndtak som er lett å håndtere, og som tåler massevis med trening siden de er laget av støpejern eller stål. Med dette treningsutstyret kan du trene både styrke, intervall og kondisjon, eller en god runde crossfit om du liker det.

Hvordan bruker jeg en kettlebell, og er de lette å vedlikeholde?

En kettlebell kan du gjøre mange ulike øvelser med. Du kan gjøre thruster, deadlift, vindmølle, upright row, sit ups og mye annet. Du trener kjernemuskulatur, ren styrke, eller kondisjon ut fra eget ønske og behov. Noen bruker også kettlebells til rehabilitering etter ulykker eller fall. Det finnes gode instruksjonsvideoer om du søker på internett, så her er det lett å variere treningen. For å vedlikeholde kettlebellsene trenger du bare å tørke over med en fuktig klut etter bruk!

Hvorfor burde jeg gå til innkjøp av kettlebells?

Her har du en allrounder som holder lenge og vel! Med noen kettlebells kan du variere treningen, og du trenger ikke være redd for å ta et skikkelig tak. Du får ergonomisk trening takket være håndtakene, og de er enkle å rengjøre. Når du er ferdig med økten kan de enkelt plasseres i et skap eller skuff, så de tar ikke mye plass heller. Vi på Training365 elsker å trene med kettlebells, og det håper vi du kommer til å gjøre også.