Lukk
Startsida / Øvrig / Matter / Underlagsmatte

Underlagsmatte

Hva kan jeg forvente av en underlagsmatte?

Det er kanskje forvirrende - vi har et stort sortiment av både treningsmatter, yogamatter og underlagsmatter på nettet. Derimot er det ulike bruksområder på dem. En underlagsmatte er ikke en typisk treningsmatte eller yogamatte: en underlagsmatte er en matte du plasserer på gulvet under tunge apparater, som for eksempel en tredemølle eller trimsykkel.

Brukes en underlagsmatte kun til andre apparater?

Selv om hovedpoenget med en underlagsmatte er å bruke den for å beskytte gulvet mot unødvendig belastning fra tunge og store treningsapparater, er en underlagsmatte veldig fleksibel. Du kan benytte den til ulik trening hjemme, eller la babyen få øve seg på å krype på den. Med andre ord er det en billig investering som kommer til å gi mer enn den plassen den tar: og den kan jo enkelt rulles sammen når den ikke er i bruk!

Hvordan vedlikeholder jeg en underlagsmatte?

Hvis du kun bruker underlagsmatten til å støtte opp større treningsapparater, vil ikke matten bli utsatt for mye svette og lignende. Du tørker bare over den med en fuktig klut ved behov og sørger for at den ikke står og samler støv - enkelt og greit. Vi har et stort utvalg av underlagsmatter som du enten ruller sammen eller pusler i småbiter når den ikke er i bruk, så du vil garantert finne noe som passer til ditt hjem. Det er også fullt mulig å la den ligge på gulvet hele tiden, like under et av de tyngre treningsapparatene du har hjemme - da vil trimsykkelen eller tredemøllen alltid være klar for bruk!