• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Treningsapparater  Gåbånd

Gåbånd

Vanlige spørsmål om Gåbånd
 • Hva er et gåbånd?

  Hva er et gåbånd?

  Et gåbånd er et bra innslag til hjemmetreningen., Om du er glad i å gå, samtidig som du ikke alltid synes det frister å drasse seg ut i gjørme, vind, snø, slaps eller regn, så er et gåbånd ideelt. Det er noen dager der det faktisk finnes dårlig vær, og det er ganske mange av dem også. Derfor kan det være deilig å ha et gåbånd hjemme, slik at dørstokkmila ikke engang trenger å bli et problem!

 • Hvilket gåbånd burde jeg velge?

  Hvilket gåbånd burde jeg velge?

  Her kan du velge mellom tradisjonelle varianter for rehabilitering, og knøttsmå varianter som passer til hjemmekontoret. Det finnes varianter med panel, men også panelløse varianter som tar opp mye mindre plass. De minste variantene kan være utrolig kjekke å ha om du har liten plass, men et stort ønske om å få inn mer mosjon i hverdagen!

 • Hvorfor burde jeg investere i et gåbånd?

  Hvorfor burde jeg investere i et gåbånd?

  Det er mange fordeler med å ha et gåbånd hjemme, men den aller største er definitivt hvor enkelt og funksjonelt det er! Dørstokkmila blir forminsket til en liten dørstokk-centimeter og du kan til og med ta deg en pause for å skru på oppvaskmaskinen om det trengs. Det er bare å snøre på seg et par gode sko, slenge på seg treningstøyet og så kan du tråkke deg i vei. Noen foretrekker å ha gåbåndet plassert i stua så man kan ha tven på i bakgrunnen, mens andre vil ha den på et eget treningsrom.

En gåmølle kan brukes når som helst og hvor som helst. Du kan ha den foran tv’n, du kan sette den foran arbeidsbenken og du kan ha den i hjemmegymmet ditt. Hos oss finner du gåmøller med bord, slik at du kan holde deg i bevegelse også på arbeidstid. Et annet alternativ er å velge en mer fleksibel og mobil gåmølle som er lett å ta med seg. Denne har ikke et klassisk panel, i stedet for justerer du hastigheten med hjelp av en fjernkontroll. Å bevege seg – også når du går – gjør underverker både fysisk og psykisk. Vi er skapt for bevegelse – en gåmølle gir deg forutsetningene for å gjøre det når du vil og uansett hva slags vær det er ute. Du kan også komplettere gåmølla med for eksempel en vektvest hvis du vil ha en enda større utfordring.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen