• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SUMMER SALE - opp til 60%

Styrke  Vektstenger  Vektstang  Eleiko IWF Weightlifting Training Bar, NxG - 15 kg, women

Eleiko IWF Weightlifting Training Bar, NxG - 15 kg, women

Eleiko
Eleiko IWF Weightlifting Training Bar, NxG - 15 kg, women
Beskrivelse

Beskrivelse

Ypperlig ytelse uten streng konkurransekalibrering

Denne stangen er konstruert spesielt for trening og olympiske vektløfterkonkurranser, er sertifisert av Det internasjonale vektløfterforbundet (IWF), og brukes av profesjonelle vektløftere i treningssaler og -anlegg over hele verden. Treningsstangen gir samme følelse og ytelse som konkurransestangen vår, men med mindre skarp rifling som gjør stangen egnet for et større løftevolum.

Stangen er konstruert i Sverige, og den høye ytelsen er et resultat av presisjonsnålelagre som gir en jevn belastning for enhetlig rotasjon uansett antall vekter. Et patentbeskyttet belegg av stål og krom sørger for den optimale balansen mellom styrke og elastisitet som gir den ultimate løfteopplevelsen.

Optimal rotasjon
Den nydesignede adapterløsningen er designet spesielt for å gi en mer stabil og kontrollert rotasjon. Rotasjonen er optimalisert for jevn ytelse ved belastning, som gir løfteren en tydeligere og mer presis opplevelse.

Langvarig ytelse
Redesignede kulelagre, som gir bedre smøring og en støvtett forsegling holder kritiske deler godt smurt, og sørger for at de gir best mulig ytelse med minimalt vedlikehold.

Kraftig, men fleksibel
Vi har forbedret overflatebehandlingen og herdingen av vårt proprietære svenske stål for å gjøre stengene enda sterkere, uten å ofre den legendariske fleksibliteten som utgjør den etterspurte "Eleiko-følelsen.”

Håndlaget med presisjon
Erfarne håndverkere bygger omhyggelig hver enkelt stang og sikrer at den oppfyller våre nøyaktige krav. Våre stenger går gjennom omfattende tester, og har uslåelig ytelse og kvalitetsgaranti.

Nydesignet knurling
A balanced grip tailored to competitive settings and ensuring a secure hold on the bar.

Presisjonskulelager
Presisjons-nålelagre i høy kvalitet minimerer friksjonen for å bidra til at vektene beveger seg jevnt i høye hastigheter, og sikrer at vektene ikke låser seg midt i bevegelsen, og beskytter dermed skuldre og håndledd fra skader.

Magnetisk børste
Hver stang leveres med en børste til fjerning av kritt fra stangen etter bruk. Sett den på oppbevaringsflaten, knebøystativet, krittstativet eller plattformrammen, magneten i håndtaket holder børsten der du trenger den.

Garanti - 12 år
Kan slippes på 30 mm tykt gulvbelegg av gummi (treningsplattform anbefalt av Eleiko). Kan ikke lagres med vekter lastet på stativet. Kun for innendørs bruk. Normal slitasje faller ikke under garantien.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerEl3060763
EAN-kode2230000057027
VaremerkeEleiko
Hullens diameter50 mm
Lengde201 cm
Vekt (vektstang)15 kg
Maksimal belastning (vektstang)1500 kg
Grep diameter25 mm
Lengde sleeve32 cm
Rifling1,2 mm
LåsetypeStandard
Lager typeNålelager
Overflatebehandling (vektstang)Krom
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø12 år

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen