• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Månedsfinale opp til 60%!

Kondisjon  Treningsapparater  Skistakemaskin  Concept 2 SkiErg Frittstående

Concept 2 SkiErg Frittstående

Concept 2
Concept 2 SkiErg Frittstående
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Concept 2 SkiErg Frittstående er en frittstående modell. Finnes også som veggmontert modell.

Concept2 SkiErg gir svært effektiv og skilignende trening der du trener styrke og utholdenhet i både ben, armer og core. SkiErg kan både brukes til staking og klassisk girarmsteknologi.

Concept2 SkiErg passer alle nivåer. Alt fra eliteløperen som vil kjøre ordentlige bra innendørsøkter, til amatøren som vil komme seg i form til sesongen.

PM5-monitoren er bakgrunnsbelyst og bidrar til nøyaktig evaluering av resultatene dine, oversikt over framgang og sammenligning med andres poengsum. Men en lettilgjengelig regulator kan du raskt endre motstandsnivå og simulere terrengene du går i. SkiErgs ergonomiske håndtak gir et stødig og behagelig grep, også ved høyere belastning. Trådløs pulsmåling er tilgjengelig. Kjøp til pulsbelte.

Ved Nationellt Vintersportcentrum i Østersund trener og tester Sveriges beste langrennsløpere og skiskyttere seg. I vårt styrkelaboratorium er Concept 2 et skiergometer som aktive utøvere mener etterligner ekte stakebevegelser. Den gir bra feedback på effektutvikling og er svært egnet til bruk under ulike belastningsnivåer.' (H-C Holmberg, professor og forskningssjef Nationellt Vintersportcentrum).

Anmeldelse fra Best i test

Førsteklasses stakemaskin av høyeste kvalitet for en bred målgruppe
Concept 2 Skierg er en høytytende frittstående stakemaskin som tidligere har vært en slags referansemodell for stakemaskiner. Den har gulvstativ og to transporthjul, som gjør den enkel å flytte på. Skierg finnes også i en veggmontert versjon som er mer overflateeffektiv, men samtidig mer tungvint å flytte på fordi den er festet til veggen.

Concept 2 er verdenskjent for å produsere produkter av høyeste kvalitet, og Skierg er intet unntak. Alt fra den utmerkede bruksanvisningen, som eksemplarisk beskriver montering, vedlikehold og staketeknikk, til det minste tilbehøret utstråler verdensklasse. Det er neppe en tilfeldighet at så mange skiløpere i verdenseliten bruker akkurat denne maskinen!

Hvordan unngå blemmer på hendene
Skierg tilbyr skånsom trening for hele kroppen med hovedsakelig fokus på overkropp og hjerte. Maskinen er utstyrt med komfortable håndtak med ekstremt bra grep. Vær imidlertid oppmerksom på at den lille friksjonen som fortsatt oppstår ved hvert stavtak, kan gi nye brukere gnagsår og senere blemmer. Er du bekymret for dette, kan du med fordel bruke treningshansker. Dessverre er det ingen stropper til håndtakene, slik at man får vendt seg til dette før skisesongen.

Lettnavigert treningscomputer
Skierg har et friskt design og er utstyrt med en treningscomputer som har bakgrunnsbelyst display og integrert pulsmottaker. Displayet drives av to kraftige D-batterier, men får også strøm fra maskinen når den er i gang, noe som sparer batterienes levetid.

En rekke enklere treningsprogrammer er forhåndsinnstilt i treningscomputeren, men du kan med fordel legge til dine egne. Grensesnittet er enkelt å navigere i, og med noen få tastetrykk har du lagt til en enklere treningsøkt.

Utmerket stakebevegelse
Bevegelsesmønsteret etterligner den virkelige stakebevegelsen i skisporet, noe som gjør dette til et virkelig godt supplement til ekte skitrening. Det er mulig å trene både ren staking og diagonal skøyting, selv om det sistnevnte er vanskeligere å mestre teknisk. Belastningen er fullstendig luftstyrt og kan justeres i 10 nivåer. Det er dessverre umulig å justere motstanden selv uten å avbryte treningsøkten, fordi kontrollen er utenfor rekkevidde. Vi anbefaler derfor at man øker eller reduserer tempoet i stedet for å styre med luftmotstanden.

Til tross for den relativt saftige prislappen gir Concept 2 Skierg mye for pengene. Den trimmer både muskler og hjerte, samtidig som den er skånsom mot knær og ledd. Selv om Skierg kanskje først og fremst er rettet mot skiløpere som trener for å bli sterkere i skisporet, byr den også på fantastisk utholdenhetstrening for vanlige mosjonister.

+ Plasseffektiv, veldig høy byggekvalitet
– Mangler stropper til håndtakene, tungvint å justere motstanden under trening

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerCN-41890
EAN-kode2230000050066
VaremerkeConcept 2
DempingSpiraldämpning
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Mål & Vekt
Bredde61 cm
Høyde216 cm
Dybde132 cm
Vekt37 kg
Fysiske egenskaper
Fristående/VegghengtFristående
Funksjoner
BluetoothJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuftmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt bruk2 år
Garantitid - Kommersielt bruk2 år
BruksområdeBorettslag, CF-boks, Foreninger, Firmagym, Gym, Hjemmebruk, Mindre hotell, Profesjonelt miljø, Større hotell
Garantibetingelser5 år på rammedeler, 2 år på resten unntatt slitedeler som kabler
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen