• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Annet  GPS  Garmin zumo® 346LMT-S

Garmin zumo® 346LMT-S

Garmin
Garmin zumo® 346LMT-S
Beskrivelse

Beskrivelse

Eventyrlig motorsykkelnavigasjon

 • 4,3" berøringsskjerm designet for bruk med hansker, lesbar i sollys, tåler UV-stråler og tøffe værforhold
 • Bluetooth funksjonalitet for trådløs telefonbruk1, smartvarsler2 og enkel deling av GPX-fildeling for kjøring i grupper – styr musikk og spillelister fra smarttelefonen på zūmo-skjermen3
 • Tilgang til kostnadsfrie Live-tjenester for trafikk og vær ved hjelp av Smartphone Link-appen4
 • Garmin Adventurous Routing finner veier med mange svinger og bakker, og prøver å unngå større motorveier
 • Innebygd Wi-Fi® for enkel oppdatering av kart og programvare uten bruk av datamaskin
 • Nyttige varsler for kommende skarpe svinger, fotobokser med mer – i tillegg til automatiske hendelsesvarsler

Forhåndslastet med livsstidskart over Vest-Europa 

Morsomme kjøreturer

zūmo® 346LMT-S har et robust design som tåler alle slags værforhold, funksjoner for trådløs tilkobling og en hanskevennlig berøringsskjerm på 4,3 tommer. Navigatoren er laget for å gjøre enkle kjøreturer om til svingete, humpete, spennende eventyr. Og du kan dele moroa med vennene dine.

Del turen med flere

zūmo® 346LMT-S lar deg spesifisere rutepreferanser som leter etter svingete, kuperte veier i spennende terreng, ved hjelp av Garmin Adventurous Routing-valg, slik at du unngår kjedelige ruter på motorveien. Du kan enkelt sende GPX-filer fra telefonen4 til zūmo eller dele GPX-filer med andre motorsyklister, slik at dere kan følge den samme ruten. Når zūmo er parkoblet med telefonene, muliggjør Smartphone Link bruk av LiveTrack, en smart funksjon som gjør det mulig for vennene dine å spore hvor du er i sanntid, hver gang du ute på tur.

Flere fordeler med Bluetooth®

Du trenger bare synkronisere zūmo-enheten med en kompatibel smarttelefon og et Bluetooth-aktivert hodesett eller hjelm (selges separat), slik at du kan ringe eller motta anrop5 uten at du må ta av deg hanskene eller hjelmen. Du kan plassere telefonen trygt i lommen eller en sideveske, og fortsatt ha muligheten til å ringe via bluetooth uten å flytte oppmerksomheten vekk fra veien. Du kan også motta tilpassede smartvarsler for anrop, tekstmeldinger, appvarsler med mer. I tillegg kan du styre musikk3 og spillelister fra smarttelefonen, direkte på zūmo-navigasjonsenhetens skjerm.

Kostnadsfri trafikk- og værinformasjon i sanntid

Hva skjer på veien fremfor deg? zūmo® 346LMT-S kan koble deg til trafikk- og værinformasjon i sanntid via Smartphone Link-appen. Denne kostnadsfrie mobilappen kobler zūmo-enheten med iPhone®- eller Android-smarttelefonen.

Innebygd Wi-Fi holder deg oppdatert

Det er enkelt å holde kart og programvare oppdatert, fordi zūmo® 346LMT-S har innebygd Wi-Fi. Når du er koblet til et Wi-Fi-nettverk, får du automatisk varsler på skjermen om nye oppdateringer du kan utføre ved hjelp av et knappetrykk. Det er ikke nødvendig å koble zūmo-enheten til en datamaskin.

Varsler for motorsyklister

zūmo® 346LMT-S forbedrer oppmerksomheten din på veien og gir deg en tryggere kjøreopplevelse ved hjelp av nyttige varsler om skarpe svinger lenger fremme, hastighetsendringer, jernbaneoverganger, kryssende dyr, skolesoner med mer. Du blir også varslet når du er i ferd med å kjøre i feil kjøreretning i en enveiskjørt gate. Du mottar varsler om nærliggende røde lys og fotobokser6. Ved lengre kjøreturer får du også tretthetsvarsler7 som foreslår pauser og mulige steder du kan hvile, når du har kjørt lenge uten avbrekk. Føl deg enda tryggere når zūmo-navigasjonsenhetens funksjon for innebygde automatiske hendelsesvarsel8 sender en tekstmelding med posisjonsinformasjonen din til en forhåndsbestemt kontakt hvis en hendelse oppstår.

Digital drivstoffmåler

zūmo® 346LMT-S leveres med en innebygd tripcomputer med en digital drivstoffmåler. Så det er enkelt å beregne hvor langt du kan kjøre før du går tom for drivstoff. Dynamiske drivstoffvarsler gir deg beskjed når det er på tide å fylle drivstoff. Du får også informasjon om bensinstasjoner i nærheten. En nyttig indikator for fartsgrenser viser når du bør sakke farten. Du får også et digitalt kompass og en database med spesifikke interessepunkter for motorsykler, slik at du kan finne frem til verksteder, forhandlere med mer. zūmo-enheten har også en servicehistorikklogg som gjør det enklere å holde oversikten over servicedatoer, hvor langt du har kjørt og vedlikehold som er utført på motorsykkelen.

Navigasjonsverktøy

Når du kjører med zūmo® 346LMT-S, gir Aktiv kjørefeltveiledning-funksjonen deg talemeldinger og fargesterke piler vises på skjermen for å vise hvilket kjørefelt du må holde deg i før neste avkjørsel. Veikryss og vekslinger på ruten vises for å gi enkel navigering gjennom kompliserte overganger. Lenger fremme-funksjonen på zūmo-enheten gjør det mulig å enkelt se interessepunkter og viktige steder på veien uten å forlate kartvisningen på skjermen. Du kan bruke Enkel ruteforming til å legge til punkter på kartet for å endre ruten, slik at du kan kjøre gjennom spesifikke steder eller langs spesifikke veier. I tillegg hjelper talte gatenavn og talenavigeringskommandoer deg å fokusere på veien. Garmin Real Directions-funksjonen gir deg veiledning ved hjelp av gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys (f.eks. «Ta til venstre etter den røde bygningen»). Det finnes også en nyttig TracBack®-funksjon på zūmo-enheten som lar deg navigere etter den samme ruten i revers for tilbaketuren din.

Robust design som passer til veien

Robuste zūmo® 346LMT-S er utviklet for motorsyklister, av motorsyklister og gir deg masse fantastisk teknologi på styret. Produktet har en innebygd tripcomputer med en kompasskjerm, en indikator for fartsgrense og et intuitivt berøringsskjermgrensesnitt som gjør det enkelt og raskt å angi informasjon – selv når du har på deg hanskene. Den robuste vesken er motstandsdyktig mot drivstoffdamp, UV-stråler, regn og andre tøffe værforhold.

1 Krever en Bluetooth-kompatibel hjelm, -hodesett eller -smarttelefon, selges separat
2 Hvis du vil ha tilgang til sanntidsinformasjon, må du laste ned Smartphone Link-appen.
3 Musikk- og mediestyring fungerer med iPhone® 4 eller nyere, enkelte iPod®-enheter og enkelte Android-enheter.
4 Du får tilgang til Garmin Live-tjenester ved å laste ned Smartphone Link-appen på en smarttelefon med Bluetooth- og GPS-funksjon (selges separat).
5 Krever en kompatibel smarttelefon med Bluetooth-funksjon. Det kan påløpe kostnader for brukerens dataabonnement. Kan kreve abonnement.
6 Varsler om rødt lys og fotobokser er ikke tilgjengelig i alle områder.
7 Tretthetsvarslene aktiveres når du har kjørt sammenhengende over lengre tid uten noen lengre pause
8 Krever abonnement

I esken 

 • zūmo® 346LMT-S
 • Forhåndslastet City Navigator® for Vest-Europa
 • Livstidskart1 og trafikkinformasjon i sanntid2 (vises med «LMT-S» etter modellnummeret på esken)
 • Motorsykkelbrakett og festeanordning
 • Strømkabel for motorsykkel
 • USB-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02019-11
EAN-kode753759209827
VaremerkeGarmin

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen