• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Annet  GPS  Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT

Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT

Garmin
Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT
Beskrivelse

Beskrivelse

Produktbeskrivelse

Garmin DriveMart 52 har enkle menyer og enkle å lese kart, slik at du kan se detaljerte veibeskrivelser på den klare kant-til-kant-berøringsskjermen på 5 tommer. Denne GPS forenkler turer eller jobb som pendler med forhåndsoppdagede detaljerte kart som har sanntids trafikkinformasjon, kartoppdateringer og nyttig driver advarsel som fremmer sikrere kjøring.

Ikke drøm deg på trafikk. Unngå det i stedet

Skisse trafikkork eller køer og tøfler helt med praktiske advarsler som foreslår alternative veier for å hjelpe deg med å unngå byggeplasser eller ulykker senere på veien. Garmin Trafikk kan kjøre direkte takket være den medfølgende trafikkkabelen, slik at du ikke trenger å koble navigatøren med en smarttelefon for å få trafikkinformasjon.

Live Services for enheten din

Med sanntidsinformasjon kan du bruke mindre tid med sirkel rundt blokken for å se etter parkering. Last ned smarttelefonkobling for å se trafikkvarsler, hastighetskameraer og oppdaterte værmeldinger. Smartphone Link kobler Garmin-stasjonen med din Kompatible smarttelefon.

Få bedre bilturer med tripadvisor

Se en tripadvisor vurderinger for hoteller, restauranter og attraksjoner langs ruten eller i nærheten av destinasjonen.

Nye butikker og restauranter

Navigatoren har forhåndsreisen Foursquare-data, noe som gjør det enkelt å finne millioner av nye og populære nettsteder.

Drivervarsler: Bli kjent med omgivelsene

Driver advarsler advarsler deg for skarpe kurver, hastighetsendringer, hastighetskameraer, jernbanetransisjoner og mer for å oppfordre for tryggere løp og øke situasjonsberedskapen.

Garmin Real Veibeskrivelse ™

Den enkle å forstå Voice Guide Turn for Turn Guides deg som en venn med gatenavn, lagre navn og gjenkjennelige landemerker (f.eks. "Ta til høyre etter det røde huset").

Sjekk ut videre

Den nyttige funksjonen videreoverover, som du kan se uten å forlate kartet, og viser stopp for mat og drivstoff, så vel som andre milepæler, for eksempel kommende byer, langs ruten.

Finn direkte hvor du skal

Direkte tilgangsfunksjon forenkler navigering til komplekse destinasjoner, for eksempel flyplasser og kjøpesentre. Du kan også navigere i parkeringsplasser for å finne inngangen som er nærmest destinasjonen.

Finn enklere, finn raskere

Et søkefelt gjør det enkelt å finne adresser og millioner av interessante steder. Hvis du stavet feil, får du flere søkeresultater som ligner på det du skrev inn.

Fungerer med Garmins bakkamera

For en komplett navigasjonsløsning kan du koble navigatøren med det trådløse backkameraet BC ™ 30 (selges separat, profesjonell installasjon anbefales). Når du er tilkoblet, kan du enkelt se biler, fotgjengere og andre hindringer direkte på navigatorskjermen når du er tilbake.

High Quality Maps

Kvaliteten på kartdata kan gjøre hele forskjellen mellom å finne eller ikke finne målet ditt. Med høy kvalitet her-kartdata får du den informasjonen du trenger, når du trenger det mest.

1 Hvis du vil bruke denne funksjonen, må du laste ned Smartphone Link-appen til Bluetooth® og GPS-kompatibel smarttelefonen (selges separat), besøk GARMIN.COM/SPL for detaljer

2 parkeringsinformasjon er tilgjengelig for de fleste bysentre. Dekningsinformasjon er tilgjengelig på Parkopedia.com

Inneholder

Garmin Drive 52
Sugekopp Montering for kjøretøy
Trafikkinformasjon Mottaker / 12-volt Strømkabel for kjøretøy
USB-kabel
Hurtigstartguide

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02036-11
EAN-kode753759223205
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen