• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sykler  Sykkelcomputer & GPS  Sykkelcomputer  Garmin Edge Explore 2

Garmin Edge Explore 2

Garmin
Garmin Edge Explore 2
Beskrivelse

Beskrivelse

Verden venter på deg!

Når du trenger en pålitelig, brukervennlig GPS-sykkelcomputer, er Edge Explore 2 der for deg når du trenger det som mest. Så det er bare å sykle på og oppdage nye steder – Edge-enheten hjelper deg.

  • Ikke bekymre deg for å sykle deg vill – Edge-enheten får deg alltid hjem med sykkelspesifikk navigasjon.
  • Telefonbatteriet kommer ikke lenger til å bli brukt opp på grunn av en kartapp. Edge har opptil 16 timers batterilevetid i GPS-modus og opptil 24 timers batterilevetid i batterisparemodus.
  • Opprett løyper i Garmin Connect™-appen, Strava, Komoot, Wikiloc med flere, og synkroniser dem raskt med Edge-enheten din.
  • Sykler du med en kompatibel elsykkel? Vær trygg på at Edge-enheten kan hjelpe deg. Få elsykkelruter basert på batteristatus, hjelpenivå og rekkevidde.
  • Vær oppmerksom med hendelsesregistrering1 og kompatibilitet med Varia™-sykkelradarer.

AKTIVITETSPROFILER
Edge Explore 2 er enkel å sette opp og klar til bruk med en gang med forhåndsinnlastede landeveisprofiler, terrengprofiler og innendørs aktivitetsprofiler.

TURSPESIFIKKE KART
Sykle som en lokalkjent, uansett hvilken type sykkel du har, med forbedrede kart som fremhever populære veier og stier, områder med mye trafikk samt søkbare interessepunkter.

DETALJERTE ANVISNINGER
Finn frem med detaljerte anvisninger og varsler som varsler deg om kommende svinger.

OMBEREGNING VED KURSAVVIK
Du kan sette ruteveiledning og varsler om at du er ute av kurs, på pause, dersom du ønsker å avvike fra kursen for å utforske nye steder. Når du er klar for å sykle tilbake på riktig spor igjen, viser Edge Explore 2 deg veien.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Se automatisk den resterende stigningen og stigningsprosenten når du klatrer og følger en rute eller en løype. Dette hjelper deg med å måle innsatsen din og se hvor lang tid det kommer til å ta å nå toppen. Du kan til og med lagre stigningene dine og gå gjennom dem senere på enheten din eller i Garmin Connect-appen.

ELSYKKELKOMPATIBILITET
Hvis du har en elsykkel som er kompatibel2 med SHIMANO STEPS- eller ANT+®-teknologi, kan du se en egen elsykkelstatusskjerm som viser datafelter, inkludert batterilevetid med mer. Se forslag til smarte ruter og få rekkeviddevarsler basert på batteristatus, hjelpenivå og den planlagte løypen.

VARIA-KOMPATIBILITET
Parkoble GPS-sykkelcomputeren Edge Explore 2 med Varia-sykkelradarer og -lys slik at du enkelt kan se og bli sett.

HENDELSESREGISTRERING
Denne Edge-enheten sender automatisk posisjonen din til forhåndsinnlastede nødkontakter hvis den registrerer en hendelse1.

SYKKELALARM
Den PIN-beskyttede sykkelalarmen varsler deg på den parkoblede smarttelefonen hvis sykkelen flyttes mens du er inne og henter vann eller tar deg en pause.

KOMPATIBILITET MED SYKKELRULLE
Parkoble Edge® Explore 2 med en Tacx® sykkelrulle for å trene når og hvor du vil.

AUTOMATISK KONFIGURASJON
Vær klar til å sykle på et øyeblikk, i stedet for å kaste bort tid på å konfigurere innstillinger. Få forhåndsutfylte tilpassede turprofiler basert på turtype og de valgte sensorene dine. Du kan administrere turprofilene dine fra enheten eller en tilkoblet smarttelefon.

GROUPTRACK-FUNKSJON
Når du har parkoblet enheten med smarttelefonen din, kan du holde et øye med turkameratene dine, selv når de er utenfor synsfeltet, og la dem holde øye med deg. Syklister med kompatible Garmin-enheter kan benytte seg av GroupTrack til å holde oversikt over opptil 50 turkamerater samtidig. Bare se på skjermen din for å få oppdateringer.

GRUPPEMELDINGER
Parkoble enheten med en smarttelefon, og hold kontakten med gruppen når du blir adskilt fra dem. Syklister med kompatible Garmin-enheter kan benytte seg av gruppemeldinger, og kun syklister med slike enheter kan motta meldinger.

SMARTVARSLER
Motta tekstmeldinger og varsler på Edge-enheten din når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

TILSKUERMELDINGER
Når enheten er parkoblet med smarttelefonen din, kan du få motiverende meldinger fra venner og familie halvveis i et løp.

SANNTIDSDELING AV AKTIVITETER
Når enheten er parkoblet med smarttelefonen din, sender den automatisk turoppdateringer til venner og familie – uten at du trenger å løfte en finger. Så mens du utforsker, kan de holde seg oppdatert på hastigheten din, tilbakelagte mil med mer.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Garmin Connect-appen er et online fellesskap der aktive mennesker kan komme i kontakt med og konkurrere mot hverandre – og til og med dele triumfene sine på sosiale medier.

CONNECT IQ™-BUTIKKEN
Last ned tilpassede datafelter samt apper og widgets fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.

I Esken

  • Edge® Explore 2
  • Standardbrakett
  • Festesnor
  • USB-kabel
  • Dokumentasjon

1Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon.. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.
2Det viste skjermbildet gjelder for ANT+ LEV-kompatible elsykler

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02703-10
EAN-kode753759305857
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen