• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sykler  Sykkelcomputer & GPS  Sykkelcomputer  Sigma ROX 11.1 EVO HR Set

Sigma ROX 11.1 EVO HR Set

Sigma
Sigma ROX 11.1 EVO HR Set
Beskrivelse

Beskrivelse

ROX 11.1 EVO - GPS treningscomputer med mange forskjellige funksjoner

ROX 11.1 EVO GPS sykkelcomputer er den perfekte treningspartneren for innendørs og utendørs trening på sykkelen. Med sine mange funksjoner navigerer den pålitelig og støtter syklister slik at de kan nyte enda mer friheten og gleden ved å sykle. Den lette sykkelcomputeren på 55 g imponerer med sin kompakte og moderne design samt sin enkle og intuitive bruk. De fem store knappene er lett tilgjengelige og gjør sykkelcomputeren superenkel å bruke selv med hansker på. Navigasjonsinstruksjoner og kjøredata kan leses veldig godt på det 1,77-tommers transmissive fargedisplayet takket være den utmerkede kontrasten. I kombinasjon med den gratis SIGMA RIDE-appen kan du når som helst spore og analysere gjeldende kjøredata via SIGMA RIDE-appen. Med over 150 funksjoner navigerer og støtter sykkelcomputeren idrettsutøvere under trening og fritid. ROX 11.1 EVO gir all data pålitelig og i sanntid. Hastighet og distanse via GPS, barometrisk høydemåler og navigasjon via bane eller komoot er inkludert i funksjonene, i tillegg til kompatibilitet med elsykler og smarte treningsmaskiner. Den integrerte krasjvarslingen varsler nødkontakter via appen hvis du faller. Smarte varsler informerer sjåføren om innkommende anrop og meldinger mens han kjører.

Personlig treningsvisning

Fire av opptil 20 mulige sportsprofiler er forhåndsinstallert på ROX 11.1 EVO. Syklister kan også lage sine egne sportsprofiler og bruke ROX 11.1 på forskjellige sykler. Seks forskjellige treningsvisninger med ett til seks datafelt kan konfigureres individuelt og utheves i farger med SIGMA RIDE-appen. Ytterligere skjermer er installert for trening, sporing og navigering via komoot. For tilkoblede FE-C Smart Trainers kan en ekstra dataside også lastes ned. De enkelte datafeltene kan merkes med åtte forskjellige farger, noe som gir bedre oversikt og enda raskere lesbarhet av de enkelte kjøredataene.

Omfattende evaluering av data

Hvor lenge, hvor fort, hvor høyt? ROX 11.1 EVO kan lagre opptil 100 timers kjøretid. Rytterdata kan dermed hentes når som helst og på et øyeblikk på ROX 11.1 EVO, i SIGMA RIDE-appen eller etter trening på PC eller MAC i SIGMA DATA CENTER. Dette gir en perfekt oversikt over pedagogiske verdier og fremgang. Med delingsmulighetene til SIGMA RIDE-appen kan idrettsutøvere dele suksessene sine med venner og lagkamerater.

Fargedisplay med høy kontrast

Navigasjonsinstruksjoner og kjøredata er enkle å lese på det 1,77-tommers transmissive fargedisplayet takket være den utmerkede kontrasten. Displayet er permanent opplyst og tilpasser seg automatisk til ulike lysforhold ved hjelp av en omgivelseslyssensor. Om nødvendig kan displayet stilles inn på ti forskjellige lysstyrkenivåer. Datafeltene i treningsvisningene kan settes individuelt og merkes med farge. Dette, i kombinasjon med høykontrastdisplayet og de store tallene, gir svært god lesbarhet.

Klar til å gå på kort tid

ROX 11.1 EVO er enkel og intuitiv å bruke. De fem store knappene er lett tilgjengelige og gjør sykkelcomputeren veldig enkel å bruke selv med hansker på. Syklister finner raskt rundt i den enkle menynavigasjonen. Når den er slått på, er enheten umiddelbart i treningsmodus og turen kan begynne umiddelbart. En egen menyknapp gir rask tilgang til innstillinger og funksjoner som trening og spornavigering. ROX 11.1 EVO piper når en melding eller samtale mottas på smarttelefonen eller når syklisten må slå seg av.

Guide

Idrettsutøvere kan enkelt navigere i ROX 11.1 EVO via banen eller komoot-appen. Omvisninger kan opprettes i SIGMA DATA CENTER eller hos en tredjepartsleverandør og lastes inn på enheten. Alternativt kan ROX kobles til komoot-appen på smarttelefonen. Turen starter deretter i appen og smarttelefonen kan bli værende i lommen. Navigasjonsinstruksjonene vises på ROX 11.1 EVO. Du kan legge inn veipunkter underveis for å markere viktige steder. På slutten av turen guider ROX 11.1 EVO deg til og med tilbake til startpunktet - hvis du vil.

Trend innendørssykling

ROX 11.1 EVO er også en ekte proff for innendørstrening. Sykkelcomputeren kan enkelt kobles til Smarttrainer eller rullestolen. Her kan treningscomputerens mange funksjoner utnyttes fullt ut.

El-sykkel klar

ROX 11.1 EVO er forberedt for elsykler og kan enkelt kobles til mange elsykler. Sykkelcomputeren er koblet til det kompatible e-sykkelsystemet og viser spesifikke verdier som f.eks. rekkevidde, batteristatus eller støttenivå.

Smarte funksjoner

Turdata kan registreres med sykkelcomputeren og kan leses umiddelbart på LIVE-skjermen til SIGMA RIDE-appen. Såkalte varmekart med kjøredata i forskjellige fargefelt gir raskere oversikt over ytelsen og gjør spesielt slående verdier lett gjenkjennelige. ROX 11.1 EVOs innebygde kollisjonsdetektor registrerer autonomt et fall og gir rytteren 30 sekunder på å bekrefte at alt er i orden. Hvis dette ikke er tilfelle, informeres tidligere valgte nødkontakter automatisk via SIGMA RIDE-appen via SMS og GPS-data overføres.
Smartvarslinger kobler også smarttelefonen til ROX 11.1 EVO mens du kjører. Et varsel om innkommende anrop, meldinger og e-poster vises automatisk på displayet. Korte meldinger kan til og med leses direkte på ROX 11.1 EVO. Hvis du vil, kan du selvfølgelig også slå av lyder eller smarte varsler.

Fleksible monteringsmuligheter

ROX 11.1 EVO leveres med et GPS-styrefeste som standard. Denne skiven monteres med kabelbånd til enten sykkelens styre eller stamme, og ROX 11.1 EVO festes ved å skru den på plass med et klikk.
Short Butler er utviklet spesielt for ROX 11.1 EVO. Det plasserer ROX 11.1 EVO nærmere og mer strømlinjeformet til styret. Den kan monteres på styret med en diameter på 25,4 til 31,8 mm i bare noen få trinn. Ved hjelp av spesielle 3D gummiputer kan sykkelcomputeren også plasseres rett foran buet styre.

Detaljer

  • Holderkompatibilitet: GPS-feste, overklemmebuss, kortbuss
  • Duralumin kammerstolpe i forskjellige farger for enklere montering
  • Kashima belagt
  • Opptil 36 spor på enheten

Skjerm

  • Type: Fargeskjerm
  • Diagonal skjerm: 1,77 tommer
  • Oppløsning: 128x160

Funksjoner

  • Funksjon: Lysfunksjon, Alarm, GPS-funksjoner, Navigasjon, Kjørestatistikk, Nødhjelp
  • Avstandsmåling: Totalt antall km
  • Hastighetsmålingsfunksjon: Maks hastighet, Gjennomsnittlig hastighet, Gjeldende hastighet, Gjeldende hastighet vs gjennomsnittshastighet
  • Tidsfunksjon: Klokke, Dato, Alarm, Gjenværende reisetid
  • Antall treningsfunksjoner: 36
  • Pulsmåling: Hjertefrekvensbånd, Gjennomsnittlig puls, Maksimal puls, Hjertefrekvens i % av makspuls, Valg av pulssone
  • Ytelsesmålere: nåværende ytelse, gjennomsnittlig ytelse, maksimal kraft
  • Høydemålingsfunksjon: Gjeldende høyde, Helning i %, Gjennomsnittlig helning, Gjennomsnittlig nedstigning, Maks helning, Min helning, Maks. & min.

Høydemeter

  • Kadens: Kan oppgraderes
  • Kadensfunksjon: Gjennomsnittlig tråkkfrekvens, Maks tråkkfrekvens, Gjeldende tråkkfrekvens
  • Andre funksjoner: Gjeldende temperatur, Totalt kaloriforbruk

Kjennetegn

  • Inkludert integrert høydemåler: ja
  • Energiforsyning
  • Batteritype: Oppladbart litium-ion-batteri
  • Strømkilde: Oppladbar
  • Driftstid: 25 timer
  • Inkluderer: Stammeholder, Monteres på styret
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSI01032
EAN-kode-
VaremerkeSigma
Farge-
Mål & Vekt
Bredde46,8 cm
Høyde66,1 cm
Vekt55 g
Tykkelse20,8 cm
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen