• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Finnlo Technum

Finnlo Technum

Finnlo
Finnlo Technum
Beskrivelse

Beskrivelse

• Selvprogrammerbare hurtigvalgknapper
• LED-skjerm
• Tredemølle med foldefunksjon
• Stor slitebane

Imponerende løpeopplevelse med innovative kontrollknapper

Den sofistikerte kombinasjonen av moderne multimediafunksjoner med førsteklasses komponenter av høy kvalitet gjør denne tredemøllen til et must for enhver utholdenhetsutøver. Både nybegynnere og profesjonelle idrettsutøvere vil garantert svette med de mange innstillingsmulighetene. Hurtigvalgsknappene for stigning og hastighet gir optimal justering av ønsket intensitet.

Intuitiv drift

Enten det er stigning eller hastighet, konfigurer de innovative hastighetsknappene etter din smak og få den ultimate løpeopplevelsen.

Produkthøydepunkter

Overbevis deg selv om alle funksjonene til Technum!

Appvariant

Forbedre treningen din med Zwift og Kinomap via nettbrett eller smarttelefon og oppdag din digitale favorittløype.

Oppdag favoritttreningen din

Med HAMMER Workouts tilbyr vi deg stadig nye og motiverende kurs med din tredemølle. Tren sammen med våre kompetente trenere og oppnå dine individuelle treningsmål på 10 til 50 minutters treningsøkter. Enten du bruker smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, er det ikke nødvendig med ekstra abonnement.

Kompetansen til våre trenere

"Technum tilbyr den optimale tredemøllen for løpere når det gjelder pris-ytelse-forhold. Takket være den utmerkede dempingen løper du på en måte som er spesielt skånsom for leddene dine. I tillegg overbeviser tredemøllen med en meget høy slutthastighet og stigning. "

Innovativt berøringskonsept

Tilordne ønsket hastighet eller helningsinnstilling til hver av de 3 selvprogrammerbare hurtigtastene. Knappene er perfekt plassert og gjør det enkelt å bruke selv mens du løper. Opplev en enda mer effektiv treningsøkt takket være den intuitive tredemøllekontrollen.

Alt innen synsvidde

LED-skjermen med 6 felt gir en krystallklar oversikt over ytelsen din. Følgende informasjon vises under løpeturen: stigning, hastighet, distanse, hjertefrekvens, forbrente kalorier og tid.

Løper uten grenser

Takket være den smarte plasseringen av knappene for ønsket stigning og hastighet, kan du tilpasse hver løpeøkt til dine individuelle behov. Toppfarten på 20 km/t og en maksimal stigning på 12 % gir deg optimal støtte selv under høyintensive økter og gjør Technum til din perfekte treningspartner, inkludert en meget stabil løpeflate.

Skreddersydd komfort

Sikkerhet og komfort er forutsetninger for langsiktig treningssuksess. Den ekstra store myke løpeflaten lover en følelse av bevegelse som er skånsom for leddene, selv under lengre løpeturer.

Raskt stuet bort

Technums tredemølle finner sin plass selv i de minste rommene. Den enkle foldemekanismen med lettbevegelige transporthjul gjør at du kan oppbevare den på et blunk etter en vellykket treningsøkt.

Hva våre kunder sier

"Etter lang leting fant jeg endelig den rette tredemøllen for meg!"
-Marc

"Jeg har brukt tredemøllen i noen uker. Jeg er veldig fornøyd, spesielt løpegleden er behagelig."
-Logan

"Jeg var på utkikk etter en tredemølle som hadde alle de tekniske funksjonene jeg ønsket for min oppbyggingstrening og som ville gjøre det morsomt å løpe om og om igjen. Jeg fant absolutt det med denne fantastiske enheten!"
- Thomas

Kinomap og Zwift

Den beste underholdningen under løpeturen. Bruk de moderne treningsappene Zwift og Kinomap og gjør hver trening til en fornøyelse. Konkurrer mot andre idrettsutøvere og oppdag virtuelle ruter. Få den ekstra motivasjonsboosten og gå ned helt nye digitale veier!

Pulskontrollert løping

Opplev en effektiv løpetrening med vår innovative tredemølle med håndholdt pulskontroll! Du har full kontroll over treningen og kan holde øye med pulsen til enhver tid. I tillegg garanterer den intuitive bruken og det plassbesparende designet en optimal treningsopplevelse. Få ditt personlige løpestudio hjemme nå!

Perfekt tenkt ut

Idrettsutøvere med en maksimal kroppsvekt på opptil 150 kg kan ikke klare seg uten denne unike tredemøllen. De smale målene på 197 x 94 x 148 cm og det robuste flerpunktsstøttesystemet gjør Technum til din optimale treningspartner.

Alltid fulle batterier

Med de ekstra USB-portene er din multimedietilgang garantert til enhver tid. Lite batteri, ikke noe problem, nettbrettet eller smarttelefonen kan alltid lades. Så du går aldri glipp av en treningsøkt eller blir avbrutt under økten!
Forresten, en holder for nettbrettet eller smarttelefonen er allerede integrert.

Anmeldelse fra Pulssonen

Finnlo by Hammer Technum LED V er en relativt kompakt tredemølle med et moderne design, som likevel har mye å by på. Vekten er kun 92 kg, men den har likevel en maksimal brukervekt på 150 kg- dog anbefales ikke denne møllen til så tunge brukere.

Motoren på 2 HK med opptil 5 HK Peak kan trekke maskinen opp til en maks hastighet på 20 km/t og en stigning på 12 %. Løpebåndet er romslig med sine 150 cm x 51 cm, og bør passe de fleste løpere med mindre du er veldig høy, eller ønsker spesielt god plass. Finnlo sitt eget SuperSoft dempesystemet sørger for god demping for knær og ledd.

I front sitter en stor LCD-skjerm som gir god oversikt over relevante treningsdata som puls, kalorier, hastighet, stigning og distanse. Du får også mulighet til å velge mellom totalt 24 ulike programmer, hvorav 3 stk brukerprofiler og 2 stk pulsbaserte programmer.

Rett under konsollen er det en rad med hurtigknapper, der tre hurtigknapper på hver side er programmerbare slik at du kan velge tre forhåndsinnstilte stigninger på venstre side, og tre forhåndsinnstilte hastigheter på høyre side. I midten finner du knapper for å velge program, samt start og stopp.

Finnlo by Hammer Technum LED V støtter også trening via treningsapper som Zwift og Kinomap. Zwift lar deg konkurrere mot deltakere fra hele verden i nye løyper hver eneste dag, opprette egne løyper i Google Maps, eller bare løpe alene på steder du har drømt. Kinomap gir deg mulighet til å løpe på utallige ruter rundt i hele verden mens møllen automatisk justerer motstanden etter endringer i landskapet, og ikke minst kan du delta i konkurranser med andre brukere over Internett.

Pulssensorer i sidehåndtaket lar deg overvåke puls, mens støtte for ekstern pulssensor (5 kHz) sørger for at du kan benytte et eget pulsbelte mens pulsen vises på skjermen. Sidehåntaket har også hurtigtaster for justering av stigning og hastighet.

Finnlo by Hammer Technum LED V kommer med stativ for nettbrett og flaskeholdere, USB-port for lading, lydinngang for mp3, samt innebygde høyttaler. Foldemekanismen gjør det enkelt å slå sammen møllen for å minimere plassen, og de innebygde transporthjulene lar deg flytte møllen.

Finnlo by Hammer tilbyr 2 års garanti, og 5 års vanlig reklamasjonsrett.

Finnlo by Hammer Technum LED V er først og fremst en god tredemølle for deg som ønsker å løpe jevnlig, har økter på opp til 1,5 time og ønsker en introduksjon til den «virtuelle treningsverdenen». Det kompakte designet gjør at den ikke tar unødvendig stor plass, samtidig som løpebåndet er stort og gir rom for høyere løpere. For tyngre løpere (90 kg+), og deg som løper flere ganger i uken, gjerne opp mot et par timer, anbefales en kraftigere modell ala Sole F63/65.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3501
EAN-kode4005251350108
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer30 st
Antall brukereJa
Mål & Vekt
Lengde197 cm
Bredde148 cm
Høyde94 cm
Vekt92 kg
Mål når slått sammen120 x 94 x 158 cm
Løpeoverflate lengde150 cm
Løpeoverflate bredde51 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-12%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2,0 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen