• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Finnlo Alpine TFT

Finnlo Alpine TFT

Finnlo
Finnlo Alpine TFT
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Høyoppløselig 10,1-tommers TFT-skjerm med høy oppløsning
  • Hurtigvalgknapper for stigning og hastighet
  • Polstret XXL-løpeflate

Stor løpeflate og tydelig display: den ultimate tredemøllen for treningen din!

Kraftig og individuell på samme tid! Hvis løping er din lidenskap, er Alpine TFT et must for deg. Fra den komfortable løpeflaten og moderne multimediadatamaskin til utallige treningsprogrammer, vil selv ambisiøse idrettsutøvere få valuta for pengene.

10,1" TFT-skjerm

Virtual Active – velg din favorittrute, enten det er fjellandskap, strender eller enger. Displayet gir deg en optimal treningsoversikt og planlegging av treningen din.

Produkthøydepunkter

Overbevis deg selv om alle funksjonene til Alpine TFT!

Perfekt integrert digital

Gir deg den perfekte underholdningen hjemme. Bare plasser nettbrettet eller smarttelefonen på enheten, bruk favorittappen din og oppnå treningsmålene dine!

Oppdag favoritttreningen din

Med HAMMER Workouts tilbyr vi deg stadig nye og motiverende timer med tredemøllen din. Tren sammen med våre kompetente trenere og oppnå dine individuelle treningsmål i løpet av 10-50 minutters treningsøkter. Enten du bruker smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, uten tilleggsabonnement.

Kompetansen til våre trenere

"Alpine TFT er den optimale tredemøllen for løpere. Takket være den utmerkede dempingen løper du på en måte som er spesielt skånsom mot leddene. I tillegg overbeviser tredemøllen med en meget høy slutthastighet, samt stigning."

Løper som i naturen!

Den store løpeflaten garanterer sikkerhet og komfort under trening. I tillegg avlaster den polstrede XXL-overflaten leddene dine og gir deg en løpefølelse som på skogbunnen.

Med et enkelt trykk

Tilordne ønsket hastighet eller stigning til hver av de 4 hurtigtastene. Knappene er perfekt plassert og gjør dem enkle å bruke selv mens du kjører. De totalt 8 hurtigknappene tar deg til målet med et enkelt trykk og gir deg dermed en enda mer effektiv treningsøkt!

Finner plass i hver stue

Brett, rull, klar! Ved hjelp av foldemekanismen og de fleksible transporthjulene kan du lagre tredemøllen på et blunk etter en vellykket treningsøkt.

Din hjertefrekvens alltid i tankene

Ved å plassere pulssensorene i området for håndstøtten kan du alltid sjekke pulsen din. Verdiene overføres direkte til TFT-skjermen av høy kvalitet. Dette garanterer trygg og kontrollert løpetrening til enhver tid. For enda mer konstante måleresultater anbefaler vi en bryststropp, som også er tilgjengelig i vår butikk!

Tåler alle typer belastning

Med en stigning på opptil 12 % i 12 trinn og en topphastighet på 22 km/t, vil enhver idrettsutøver presse sine grenser! Høykvalitetsproduksjonen av kvalitetskomponentene tåler selv disse ekstreme belastningene permanent. En hyggelig løpetur og en jevn sekvens av bevegelser er en selvfølge!

Hva våre kunder sier

"Veldig stillegående, enkel å installere, mange programmer, relativt kompakt, ser bra ut og passer godt til innredningen vår."
- George

"Jeg var heldig som fikk teste flere enheter i butikken, jeg trengte en enhet til hjemmet, jeg er 190 cm og kunne løpe mine 15 km/t bra på tredemøllen, jeg er veldig fornøyd."
-Sabine

"Jeg har brukt tredemøllen i flere uker og er veldig fornøyd med den. Hellingen og hastigheten oppfyller mine krav, og jeg liker også utseendet til maskinen."
– Lars

Kinomap og Zwift

Beste underholdning på storskjerm. Bruk de moderne treningsappene Zwift og Kinomap og gjør hver trening til en fornøyelse. Konkurrer mot andre idrettsutøvere og oppdag virtuelle ruter. Du kan også se favorittseriene dine fra Netflix eller Prime Video på den krystallklare 10,1-tommers TFT-skjermen. Her har du alltid alle relevante treningsdata innen synsvidde, perfekt lesbare. Få den ekstra motivasjonsboosten fra Spotify-spillelisten eller en USB-pinne.

Praktisk foldefunksjon

Alpine TFT kan foldes sammen med minimal innsats takket være det smarte designet. I motsetning til mange andre tredemøller kan løpeflaten justeres til en helt vertikal posisjon. Dette gjør at tredemøllen raskt og enkelt kan oppbevares ved siden av et skap eller i et hjørne.

Perfekt tenkt ut

Idrettsutøvere med en maksimal kroppsvekt på 160 kg kan ikke være uten denne unike tredemøllen. De smale målene på 196 x 88 x 144 cm og det robuste flerpunktsstøttesystemet gjør denne tredemøllen til en perfekt treningspartner.

Alltid fulle batterier

Med de ekstra USB-portene kan du alltid ha tilgang til multimedia. Lite batteri, ikke noe problem, nettbrettet eller smarttelefonen kan alltid lades. Så du går aldri glipp av en treningsøkt eller blir avbrutt under treningsøkten!
Forresten, det finnes allerede en holder for nettbrettet eller smarttelefonen din.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3502
EAN-kode4005251350207
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer41 st
Antall brukereJa
Mål & Vekt
Lengde196 cm
Bredde88 cm
Høyde144 cm
Vekt98 kg
Mål når slått sammen132 x 88 x 163 cm
Løpeoverflate lengde156 cm
Løpeoverflate bredde51 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt160 kg
Stigningsintervaller12 st
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2,5 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet22 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen