• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Hammer Sport Q. Vadis 3.0

Hammer Sport Q. Vadis 3.0

Hammer Sport
Hammer Sport Q. Vadis 3.0
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Pakk ut, brett ut og tren! 100 % ferdigmontert
  • Innovativ foldeteknologi med fotpedal for vertikal og horisontal parkering
  • 12 treningsprogrammer + 2 cardio og 2 brukerprogrammer
  • Skråfunksjon opptil 12 % og variasjon med treningsapper
  • Nettbrettholder, USB-ladeport og Bluetooth-funksjon

Smart og unikt design. Innovativ, fullt sammenleggbar tredemølle med et bunnsolid stativ.

Passer perfekt og unik, smart foldemekanisme

HAMMER tredemølle Q. VADIS 3.0 vil overbevise deg med gjennomtenkte og kraftige funksjoner! Superrask å brette med smart og genialt design. Stativ utfoldet og fullt funksjonelt Du kan forvente hastigheter på opptil 18 km/t og full kraft fra 2 HK tredemøllemotoren. En vannflaskeholder er også integrert på tredemøllen. I tillegg kan du bruke motivasjon med den innovative treningsappen Kinomap. HAMMER Q.VADIS 3.0 tredemølle overbeviser også med sitt elegante design, det store, lettleste LED-displayet og er allerede 100 % ferdigmontert! Etter opplæringen finner du raskt en passende parkeringsplass i leiligheten din. Med den innovative ekstra "Fold-knappen" på konsollen og fotpedalen kan du bruke tredemøllen, plassert i vertikal eller horisontal posisjon uten å skru. Enten under sengen eller i hjørnet ved siden av klesskapet. Din Q.VADIS 3.0 kan stues bort for å spare plass og venter på deg til hans neste oppdrag.

Aktuelle programmer

Din HAMMER Q.VADIS 3.0 skjemmer deg bort med et bredt spekter av programmer som din Løpetrening enten individuelt, helseorientert, eller med mye tillegg. Løpevariasjon beriket. Du kan velge mellom 12 forhåndsinstallerte treningsprogrammer. Du kan dele hvert program inn i 10 seksjoner og justere stigningen og hastigheten deretter.

De 2 brukerprogrammene er delt inn i 10 seksjoner. Hastighet, stigning og varighet kan stilles inn individuelt av deg.

Med de 2 hjerteprogrammene (kan kun brukes med et valgfritt brystbelte) kan du i henhold til ditt innstilte Trene hjertefrekvens trygt. Hastigheten og kjøretiden er også forhåndsinnstilt av deg. Din Q.VADIS 3.0 er den perfekte løpemaskinen for å virkelig trene etter en hard arbeidsdag!

Stor ytelsesskjerm

Treningsdataene dine presenteres for deg på en veldig lettlest måte på den klare og store skjermen. Du har følgende verdier direkte synlig: distanse, stigning, skritt, kalorier, hjertefrekvens, tid og hastighet.

Konsollen har en trykk-og-snu-knapp for rask navigering og nettbrettholder. Selv LCD-berøringsknappene (hurtigvalgknapper) er enkle å lese og gjør det lettere å stille inn stigning og hastighet. Med de innebygde høyttalerne og AUX-inngangen for hodetelefoner kan du avslutte løpeturen med den perfekte lydopplevelsen. Din smarttelefon eller nettbrett lades via USB-porten på skjermen under løpetrening.

Tren verden rundt med Kinomap og ZWIFT

Du trener praktisk talt på tusenvis av ruter rundt om i verden. Du kan bruke fitness APPS Kinomap og ZWIFT på Installer nettbrett eller smarttelefon. Koble deretter til Q.VADIS 3.0 via Bluetooth. Nyt den virtuelle treningsatmosfæren og live-sporet. Du løper fascinerende og fantastiske ruter med Kinomap, og stigningen på tredemøllen justeres til og med den simulerte ruten i sanntid. Del treningssuksessene dine med venner og følgere, eller løp med andre løpeentusiaster samtidig.

Revolusjonerende plassbesparelse

Har du en liten leilighet og bare litt plass til en tredemølle? For at du skal kunne opprettholde den behagelige følelsen av å bo, tilbyr Q.VADIS 3.0 en innovativ unik foldefunksjon. Foldemekanismen lar deg enkelt og fullstendig folde tredemøllen både horisontalt og vertikalt.

Det perfekte plassbesparende miraklet for hjemmet ditt

Folding og utfolding er veldig enkelt med den røde fotpedalen. Helningsvinkelen må være høyest (12 %) for å brette sammen tredemøllen. Du trykker på FOLD-knappen på konsollen og foldemodusen er satt. Bare trykk på den røde fotpedalen og tredemøllen foldes ned uten å måtte skru. Da kan du følge meg og flytte Q.VADIS 3.0 veldig enkelt i rommet ved hjelp av håndtaket på bakenden av tredemøllen og transportrullene. Perfekt plassbesparende! Når den er sammenslått, passer tredemøllen perfekt under sofaen eller plassert ved siden av skapet.

Stor slitebane å fjerne

En sjenerøs løpeflate (2,5 mm tykk) på 140 x 48 cm gir deg en behagelig og fri løpefølelse mens du fullfører treningsøkten. Den smarte designen lar deg trene med en kroppsvekt på opptil 130 kg. Tredemøllen Q.VADIS 3.0 er 48 cm bred. Du har den perfekte bevegelsesfriheten for en sikker og effektiv trening. Tredemølleoverflaten med diamantmønster garanterer deg det nødvendige grepet når du løper.

Supermyk løpefølelse

Den vibrasjonsdempede 6-punkts supermyke tredemølleoverflaten sikrer en realistisk løpeopplevelse og er lett på leddene Bevegelsesutførelse, som på en skogbunn.

Øk ytelsen

Ytterligere LCD-berøringsknapper på konsollen for stigning og hastighet gir deg høyere hastighet. Hellingen kommer med piltastene eller med de 3 hurtigtastene (6 %, 9 % og 12 %). Du styrer hastigheten med +/- knappene eller de 3 hurtigvalgknappene (6, 9 og 12 km/t). Tredemøllemotoren til Q.VADIS 3.0 har 2 hk og et hastighetsområde fra 1 til 18 km/t. Med Q VADIS 3.0 spurter du fremover!

Alltid oppdatert

Hold øye med pulsen under løpetrening og sjekk pulsverdien regelmessig via håndpulssensorer trykket med hånden. Gjeldende pulsverdi vises tydelig på displayet. For å kunne bruke de to hjerteprogrammene trenger du et brystbelte. (Ikke inkludert i leveransen)

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa5160
EAN-kode4005251516009
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer12 st
Antall brukereJa
Mål & Vekt
Lengde160 cm
Bredde77 cm
Høyde140 cm
Vekt69 kg
Mål når slått sammen30 x 77 x 169 cm
Løpeoverflate lengde140 cm
Løpeoverflate bredde48 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2,0 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0 km/h
Høyeste hastighet18 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen