• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Hammer Sport Q. Vadis 7.0

Hammer Sport Q. Vadis 7.0

Hammer Sport
Hammer Sport Q. Vadis 7.0
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Rask å installere! 90 % allerede ferdigmontert
  • Spesielt plassbesparende med en revolusjonerende vertikal foldevinkel
  • 30 treningsprogrammer + individuelt hjerteprogram
  • Multimedievariasjon med treningsapper, Bluetooth og nettbrett
  • Ekstra stor slitebane med 6-punkts dempingssystem

Din neste tredemølle for den perfekte treningen hjemme.

Din kaloridreper på tredemøllen

Med Q.VADIS 7.0 får du en topp tredemølle for din vanlige utholdenhetstrening. Fordyp deg i en ny løpefølelse og oppnå dine utholdenhets- og løpemål effektivt og raskt. Opplev multimedia løpetrening og la deg inspirere hjemmefra. Med Takket være de innovative funksjonene til Q.VADIS 7.0 er du på rett vei og kan reise i hastigheter på opptil 22 km/t sprint. Tredemøllemotorens ytelse på 3 HK vil få deg i gang og holde deg i bevegelse. En vannflaskeholder er også tilgjengelig på tredemøllen slik at du alltid har nok væske med deg. Med innovative treningsapper som ZWIFT skaper du variasjon i treningen. Den gjennomtenkte designen bretter raskt sammen din Q.VADIS 7.0 i vertikal posisjon og sparer mye plass. Den profesjonelle tredemøllen imponerer med sitt moderne, enkle utseende og blir et blikkfang i hjemmet ditt.

Sammenleggbar og plassbesparende

Selv om boarealet ditt er trangt, gir tredemøllen deg fortsatt nok plass til en komfortabel, livlig treningsøkt. Med den enkle og innovative foldefunksjonen til Q. VADIS 7.0 kan du bruke tredemøllen sammenfoldet raskt etter trening. Løpeflaten kan være helt vertikal Juster posisjonen og er derfor betydelig mer plassbesparende enn mange andre modeller. Ytterligere funksjoner Q.VADIS 7.0 har transportruller som gjør det lettere for deg å flytte tredemøllen rundt i rommet.

Din tredemøllekontroller

Treningscomputeren og den lett lesbare LCD-skjermen er integrert i den moderne konsollen. Du har full kontroll over løpetreningen din. Det er også en nettbrettholder som gir deg perfekt oppbevaring for din mobile enhet. Datamaskintastene er designet for å gi deg umiddelbar tilgang til alle viktige treningsinnstillinger. Du bruker de individuelle knappene til å styre treningsstart/stopp, stigning, programvalg og hastighet. Med den integrerte Du kan koble mobilenheten til høyttalerne og nyte favorittmusikken din. lukk Koble nettbrettet eller smarttelefonen til Q.VADIS 7.0-datamaskinen via Bluetooth og kom i gang!

Viser prestasjonene dine

Treningsdataene dine er viktige parametere som gir deg informasjon under løpeøkten. Den moderne datamaskinen viser deg følgende verdier i et klart og stort format: distanse, puls, hastighet, program, tid, kalorier og stigning.

Virtual Running Club: Kompatibel med Kinomap og ZWIFT

Som i en «live-opplevelse» starter du med treningsapper og får stadig nye løpeimpulser. Installer Kinomap- og ZWIFT-appene på nettbrettet ditt. Koble deretter raskt og enkelt via Bluetooth med Q.VADIS 7.0-datamaskinen. Du vil oppleve en unik treningsatmosfære og en Live-ruteopplevelse av et spesielt slag Med ZWIFT løper du gjennom fascinerende landskap og med et globalt fellesskap. Løp kilometerne dine sammen og tren med andre idrettsutøvere fra hele verden. Du får din virtuelle avatar til å svette og oppdager de fantastiske ZWIFT-rutene på samme tid. Ren løpefølelse, for med en Kinomap-rute tilpasser gradienten på Q. VADIS 7.0 seg til og med den simulerte løperuten i sanntid.

Den integrerte USB-porten lader automatisk smarttelefonen eller nettbrettet under løpetrening. De integrerte høyttalerne gir ekstra akustisk motivasjon under løpeturen.

Tilstrekkelig plass under kjøring

Tredemølleoverflaten gir nok plass med 152 x 51 cm og gir deg den nødvendige bevegelsesfriheten mens du tilbakelegger treningskilometerne dine. Takket være den stabile konstruksjonen kan personer med en kroppsvekt på opptil 150 kg nyte en autentisk løpefølelse uten å nøle. Den optimale bredden på 51 cm gir deg perfekte forhold for sikker trening. I tillegg har tredemølleoverflaten det nødvendige grepet for dine spurter.

Start forsiktig

Med den vibrasjonsdempede Super Soft tredemølleoverflaten og 6-punkts dempesystemet opplever du en realistisk løpefølelse. Du kjenner en skånsom leddbevegelse, som å løpe på en skogbunn. Med den innovative tredemølleteknologien kan du gjennomføre lengre treningsøkter komfortabelt og komfortabelt.

Fjellfunksjon

Tredemøllemotoren i Q.VADIS 7.0 har en sterk effekt på 3 hk og et hastighetsområde fra 0,3 til 22 km/t. Helningen kan og vil økes opp til 12 % under løpetrening, raskt justert med +/- knappene på konsollen. Du kan ta med deg oppoverbakker. Inkorporer trening og øk treningsintensiteten.

Øker pulsen din

Hold øye med pulsen mens du løper. Q.VADIS 7.0 har integrerte håndpulssensorer, du kan bruke den til å ta en rask pulsmåling. Når du tar tak i håndpulssensorene, vises din nåværende pulsverdi. Selv med et valgfritt brystbelte som pulsmåler kan du se pulsen på displayet. Pulsmottakeren er allerede integrert.

Kontinuerlig utvalg av programmer

Så mange som 30 treningsprogrammer er tilgjengelige for løpeøktene dine. Hvert program er delt inn i 10 seksjoner og med hver seksjon tilbakelegger du 200 m. Når du har gjennomført de 10 seksjonene, gjentas treningsprogrammet. Q.VADIS 7.0 gir deg muligheten, avhengig av settet ditt, å trene pulsen trygt. Pulshåndtak er tilgjengelig for deg på tredemøllekonsollen for dette formålet. Du kan ta en rask og praktisk måling under trening.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa5162
EAN-kode4005251516207
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer30 st
Mål & Vekt
Lengde181 cm
Bredde83 cm
Høyde133 cm
Vekt92 kg
Mål når slått sammen74 x 83 x 170 cm
Løpeoverflate lengde152 cm
Løpeoverflate bredde51 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-12%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor3,0 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0 km/h
Høyeste hastighet22 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen