• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Styrke  Tilbehør  Konkurransetilbehør  Eleiko Easy Weightlifting International Scoreboard System

Eleiko Easy Weightlifting International Scoreboard System

Eleiko
Eleiko Easy Weightlifting International Scoreboard System
Beskrivelse

Beskrivelse

HENG MED PÅ DET SOM SKJER
Et omfattende dommer- og scoresystem som sømløst styrer en vektløftingskonkurranse og viser informasjon for tilskuere. Systemet inkluderer fem datamaskiner, i tillegg til programvare og dommertilbehør for å styre en fullstendig konkurranse, fra preliminære startlister til endelig statistikk. Alt er koblet sammen og oppdatert i realtid, fra innveiinger til vektendringer, dommer- og juryavgjørelser til endelige resultater og medaljeseremonier, og systemet sørger for at konkurransen gjennomføres smidig og at tilskuerne holdes oppdatert.

DESIGNET FOR
Administrering og visning av utøvernes informasjon og konkurranseutvikling

POENGOVERSIKT VISES
Navn, nasjonalitet, vekt, forsøk, tid, og resultat for hver løfter

DOKUMENTER PRODUSERT
Foreløpige og endelige startlister, statistikk og tidsplan, liste over dommere og funksjonærer, resultater, rekorder, registrering, innveiingsform, medaljevinnere, og team-klassifisering.

KOMPONENTENE INKLUDERER
5 bærbare datamaskiner, 1 usb dommerkonsoll, 3 trådløse trykknappbokser for dommere, 5 kablede trykknappbokser for dommere, 1 nedgangssignal (lyd og lys), 1 lan-switch med 5 porter, 1 kabelkoblingsboks med 6 J45-kontakter, og 1 sett med UTP cat 5-kabler (2x30 mt - 2x15 mt - 3x5 mt - 3x2 mt).

SEREMONIFUNKSJON INKLUDERT
Systemet er utstyrt med et automatisk seremonisystem som kan aktiveres for å vise flagg og spille nasjonalsangen til vinnende utøvere.

ALT TILKOBLET
Resultattavlene for sekretariat, oppvarming og resultater er alle koblet sammen, slik at data oppdateres i sanntid og publikum kan følge utviklingen på skjerm. Systemet følger oppvarmingen, og oppgir antall løft og tid til neste løfter. Vektendringer lagres og oppdateres umiddelbart på resultattavlene, hvilket holder tempoet oppe og minimerer sjansen for feil. Data samlet inn under innveiing kan overføres direkte til konkurranseområdet, slik at opplysningene ikke må tastes inn på nytt. Tre trådløse tastaturer registrerer dommernes avgjørelser, og publikum oppdateres i realtid. Jurymedlemmene har sin egen knapp for å gi sin beslutning. Merk at projektorer, skjermer og printere ikke er inkludert. Systemet kan utvides på forespørsel.

SPESIFIKASJONER

  • Vekt: 40 kg
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer3001267
EAN-kode2230000007688
VaremerkeEleiko
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen