• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sport & Fritid  Vannsport  Kajakk  Saimaa Sup Packraft Trek

Saimaa Sup Packraft Trek

Saimaa Sup
Saimaa Sup Packraft Trek
Beskrivelse

Beskrivelse

På grunn av sin allsidighet er Saimaa Kayaks Packraft Trek samlingens mest populære packraft. Hos Trek finner du de viktigste packraft-egenskapene for generell bruk: et langt og bredt skrog, god bæreevne (150 kg) og lett vekt (2,5 kg). Til tross for sin kompakte transportstørrelse er den brede og stabile Trek også egnet for større padlere, og har god plass til utfluktsutstyr. Til tross for dette er vekten på sekken kun 2,5 kg, så den er ideell å ha med seg på villmarks- og naturturer. Takket være det lille pakkevolum (30 x 30 x 15 cm) egner den seg også godt som transportmiddel til vann for familiebåtfolk, bilister eller syklister.

Den avtagbare finnen og pakkekraftlengden på mer enn 2,5 meter gir den god kursstabilitet ved padling, tilbyr et romslig interiør (140 cm x 38 cm), og har til og med plass til en hund! Uten finnen er pakkekraften veldig fleksibel for bruk i smalere elvepartier eller lekende barns padling! Takket være sine stropper på ytterkantene av pongtongen (8 stk) gir packraften gode muligheter for å feste utstyr og andre individuelle løsninger.

Den lette aluminiumsåren med plastblad er 225 cm lang og veier 950 g. Padlen kan demonteres i fire deler, slik at den kan transporteres på liten plass. Padlen har tre ulike justeringsmuligheter for bladvinkel og tappeplugg på blad og skaft.

Pakken inneholder alt du trenger: en åre, et oppblåsbart sete og ryggstøtte, en finne, en pumpepose for å fylle pakkekraften, en bæreveske for transport og reparasjonsmateriell.

Laget av slitesterkt og rivebestandig TPU-nylonmateriale: pontonger 210D, gulv 420D TPU-Nylon. Pakkestrømmen har to års garanti.

FUNKSJONER AV SAIMAA KAYAKS PACKRAFT TREK

  • Ytre mål 252 x 94 cm, indre mål 140 x 38 cm
  • Vekt 2,5 kg, bæreevne 150 kg
  • Diameteren på pontongen er 28 cm, materialet 210D 0,33 mm TPU Nylon
  • Bunn 420D 0,45 mm TPU Nylon
  • Pakkevolum: 30 x 30 x 15 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerOy62802303
EAN-kode-
VaremerkeSaimaa Sup
Farge-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen