• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sport & Fritid  Vannsport  Kajakk  Saimaa Sup Packraft Adventure

Saimaa Sup Packraft Adventure

Saimaa Sup
Saimaa Sup Packraft Adventure
Beskrivelse

Beskrivelse

Saimaa Kayaks Adventure Packraft er valget for eventyrere som vil ha alle funksjonene til en packraft selv for lengre turer! Takket være sin lengde på 275 cm og den smale profilen har Adventure-modellen utmerket kursstabilitet og gli, slik at enda lengre turer kan gjøres komfortabelt. Banestabiliteten økes også av bunnfinnen som enkelt kan tas av for jevnere padling, f.eks. i en smal elv.

I det lange skroget og pontonglommen med glidelås kan du frakte mye utstyr, samt i den vanntette tørrposen under det åpne spraydekket. Adventures bæreevne er 170 kg, så denne packraften kan bære utstyr for en lengre fottur! Komforten økes ytterligere ved hjelp av et avtagbart spraydekk med trekkbar seteåpning. Med Adventure packraft trenger du ikke være redd for dårligere værforhold.

Packraft Adventure har åtte stropper på yttersidene av pongtongene, noe som muliggjør individuelle festeløsninger etter dine egne behov. Adventure er laget av ekstra sterke rivebestandige materialer, slik at du kan stole på transportmiddelet ditt selv under lengre turer. Pongtongene består av 0,45 mm tykk 420D TPU nylon og den nederste 0,65 mm 840D nylon som ikke er skadet av jording.

Den lette aluminiumsåren med plastblad er 225 cm lang og veier 950 g. Padlen kan demonteres i fire deler, slik at den lett kan transporteres. Padlen har tre ulike justeringsmuligheter for bladvinkel og tappeplugg på blad og skaft.

Pakken er en ekte eventyrklar som inkluderer alt inkludert vanntette bæreposer: padle, oppblåsbar benk og ryggstøtte, finne, avtagbart spraydekk, pumpepose, drybag 30 L, drybag 50 L, bæreveske og reparasjonsmateriell. I den 30 liters vanntette tørrposen med glidelås er de vanligste gjenstandene lett tilgjengelige, og du kan plassere 50 L tørrposen i pongtongen fylt med gjenstandene du bare trenger på land. Packraft har to års garanti.

EGENSKAPER TIL SAIMAA KAYAKS ADVENTURE PACKRAFT:

  • Ytre mål 275 x 88 cm, indre mål 156 x 32 cm
  • Vekt 3,55 kg, bæreevne 170 kg
  • Diameteren på pontongen er 28 cm, materialet er 0,45 mm tykt 420D TPU Nylon
  • Bunn 0,65 mm tykk 840D TPU Nylon
  • Avtakbar hette
  • Vanntett TIZIP pontongveske med glidelås
  • Vanntett 30 L drybag festet til baugen
  • Vanntett 50 L drybag (passer inne i pongtongen)
  • Pakkevolum: 40 x 40 x 20 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerOy62802306
EAN-kode-
VaremerkeSaimaa Sup
Farge-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen