• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  Finnlo Maximum E-Glide SRT

Finnlo Maximum E-Glide SRT

Finnlo Maximum
Finnlo Maximum E-Glide SRT
Beskrivelse

Beskrivelse

  • 10,1" TFT-skjerm med berøringsskjerm
  • HAMMER treningsøkter forhåndsinstallert
  • 1:8 overføringssystem

Opplev et nytt treningsnivå - perfeksjoner treningen din med en sylskarp TFT-skjerm

Den toppmoderne 10,1" berøringsskjermen gir deg full kontroll over fremgangen din til enhver tid, og med det innovative 1:8-transmisjonssystemet trener du mer effektivt enn noen gang før. Push & Turn-datamaskinen gir deg enkel og intuitiv kontroll slik at du kan konsentrere deg om treningen. Skaff deg E-Glide SRT nå og opplev en treningsopplevelse i særklasse!

Krystallklar berøringsskjerm

Imponerende 10,1 tommers TFT-skjerm - nyt en treningsøkt i høy oppløsning og optimer resultatene dine med den perfekte treningskontrollen.

Produkthøydepunkter

Overbevis deg selv om alle funksjonene til E-Glide SRT!

Som på skyer

Opplev en fokusert treningsøkt med vår elliptiske trener på stille løpebaner, laget av førsteklasses komponenter av høy kvalitet.

Oppdag favoritttreningen din

Med HAMMER Workouts tilbyr vi deg hele tiden nye og motiverende klasser med din elliptiske trener. Tren sammen med våre kompetente trenere og oppnå dine individuelle treningsmål på 10 til 50 minutter lange treningsøkter. Uansett om du bruker smarttelefon, nettbrett eller bærbar PC, uten ekstra abonnement.

Kompetanse hos våre trenere

"E-Glide SRT imponerer med flytende bevegelsessekvenser og treningsøkter som er lette for leddene, et utmerket valg for en effektiv helkroppstrening. Elliptiske treneren er perfekt for treningsøkter med høy intensitet, styrker det kardiovaskulære systemet og gir optimalt fett brenner."

Høyoppløselig allrounder

Den store 10,1" TFT-skjermen lar deg enkelt holde øye med fremgangen og treningsdataene dine. Direkte koblet til HAMMER Workouts kan du enkelt kontrollere treningen din via berøringsskjermen og trykk-og-snu-knappen. Oppdag en rekke tilleggsapper.

Dine favoritt digitale spor

Ta treningsopplevelsen til et nytt nivå med vår elliptiske trener, som er kompatibel med de populære appene Kinomap og Zwift. Opplev virtuelle treningsøkter på nettbrettet eller smarttelefonen og ta treningen til neste nivå.

Effektiv og skånsom

Oppdag den elliptiske treneren med den perfekte jevne turen og en glidende bevegelse som er lett på leddene. E-Glide SRT tilbyr en effektiv trening for hele kroppen uten å stresse leddene. Med sine mange funksjoner og 20 kg svinghjulsmasse kan du tilpasse treningen og tilpasse den til dine behov.

På tidens puls

Opplev en effektiv og trygg treningsøkt med vår elliptiske trener, utstyrt med pulssensorer på håndtakene. Overvåk pulsen og optimaliser treningen for maksimale resultater. Eventuelt kan du koble til en bryststropp, tilgjengelig i butikken vår, for enda mer treningskontroll. "Opp" og "Ned"-knappene lar deg komfortabelt regulere motstanden din.

Enkelt vekttap

Takket være det innovative 1:8-transmisjonssystemet og den resulterende høyere rotasjonshastigheten til svinghjulet, kan du gjøre treningen enda mer effektiv og jobbe spesifikt med vekttapet. Den jevne og leddvennlige bevegelsen sørger for optimal fettforbrenning og lar kiloene smelte bort. E-Glide SRT gir deg en intuitiv treningsopplevelse og er rask og enkel å bruke. Opplev en ny dimensjon av trening og kom i gang!

Robust og stabil

Tren effektivt og komfortabelt, våre slitebrett av høy kvalitet garanterer optimal stabilitet og en jevn treningsopplevelse. Den perfekte passformen til de sklisikre trinnplatene minimerer tretthet og gir dermed en enda mer behagelig treningsopplevelse.

Komfortabel giring

E-Glide SRT har praktiske transporthjul slik at du enkelt kan flytte den til siden etter treningen. Takket være den plassbesparende designen kan den elliptiske treneren også brukes i mindre rom og lar deg nyte en optimal treningsøkt.

Alltid fulladede batterier

Takket være USB-tilkoblingen lades batteriene dine alltid opp slik at du kan konsentrere deg fullt ut om treningen. Den praktiske USB-porten lar deg lade smarttelefonen eller nettbrettet under treningen, uten avbrudd. Så du har alltid nok energi til å lytte til favorittmusikken din eller bruke treningsappene dine. Hodetelefoner og høyttalere kan forresten kobles raskt og enkelt via Bluetooth.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3220
EAN-kode4005251322006
VaremerkeFinnlo Maximum
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer16 st
Mål & Vekt
Lengde175 cm
Bredde60 cm
Høyde168 cm
Vekt95 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Skrittlengde50 cm
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemElektromagnetisk motstand
DrivningFrontdrevne
Svinghjulsvekt20 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen