• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  Finnlo Loxon XTR III

Finnlo Loxon XTR III

Finnlo
Finnlo Loxon XTR III
Beskrivelse

Beskrivelse

Med FINNLOs ergometer Loxon XTR kan du utføre effektiv kondisjonstrening hjemme. Den uvanlig nøyaktige styringen av belastning i klasse HA er perfekt for helseorientert trening. Den dynamiske treningsformen er optimal for å forbedre utholdenheten og stimulerer hjerte- og karsystemet. Takket være at du beveger armene, aktiviseres hele overkroppen og du øker kaloriforbruket - optimalt for vektreduksjon og fettforbrenning. Dessuten styrker du musklene dine og strammer opp kroppen.

Alle funksjonene i ellipse-erometeren Loxon XTR styres via dataen og den innebygde skjermen. På skjermen vises ulike treningsdata, bl.a.: distanse, tid, kalorier, hastighet, kadens, prestasjon, treningsprogram, 400 m-omdreining og puls. 8 belastningsprofiler og 3 pulsprogram gir optimal variasjon. Ved hjelp av hurtigtastene er det barnemat å stille dem inn. Du oppgir en viss watt- eller pulsverdi, som senere beholdes automatisk ved hjelp av motstandsjusteringen. 
Den turtallsavhengige belatningskontrollen skjer da via en båndbredde på mellom 20 og 400 watt (enligt DIN EN 957-normen). Andre premiumfunksjoner: Måling av restitusjonspuls og ”fitnessnote”, samt lagring av 30 treningsøkter. Pulsmålingen skjer via integrerte håndpulssensorer eller et brystbånd (tilvalg). Følgende opplysninger vises på den oversiktlige skjermen: Distanse, tid, hastighet, kadens, kalorier, puls, watt og en 400-metersrunde.

Den perfekte ergonomien på ellipseergometern Loxon XTR vil overbevise deg allerede under første treningsøkt. Med minimal fotplateavstand på 16 cm blir bevegelsen naturlig. Et høyteknologisk kulelager med dobbelt kulelagrende ledd og et nøyaktig magnetbremsesystem gir en jevn og myk rotasjon. En vedlikeholdsfri sporreim driver det 20 kg tunge svinghjulet, slik at vendepunktene er lette å overvinne. Fotplatene er justerbare og kan tilpasses alle kroppsstørrelser.

Anmeldelse fra Best i test

BESTE PREMIUMVALG
Finnlo Loxon XTR er en stilren og stillegående crosstrainer med høy ytelse. Med sitt unike utseende, sjenerøse maksimale motstand og gode bevegelighet er dette et godt valg for hjemmetrening.

Høy maksvekt
Takket være en høy maksvekt, lange håndtak og god skrittlengde passer maskinen de fleste brukere, uansett høyde. Loxon XTR har en elektromagnetisk motstand, noe som normalt gir svært lang levetid. Skrittlengden er bra for prisklassen og gir en behagelig og effektiv treningsopplevelse. Loxon XTR føles solid bygget, men selve skallet gir en litt plastaktig følelse.

Pulsmåler på håndleddet gjør pulstrening mulig
Treningscomputeren er enkel, men krever likevel litt tid å mestre for de som vil mer enn bare å tråkke i et manuelt program. Kontrollpanelet er oversiktlig og informativt med god bakgrunnsbelysning. Det mangler imidlertid både returknapp og OK-knapp samt hylle for nettbrett. På styret er det håndpulssensorer, og for deg som ønsker å få mer ut av treningen, finnes det pulsprogrammer slik at du kan skreddersy treningen. Bruksanvisningen er lett å forstå, men er dessverre bare tilgjengelig på engelsk.Finnlo-Loxon-XTR

+ God skrittlengde, EMS, stødig
– Mangler hylle til nettbrett, noe upraktisk kontrollpanel

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3286
EAN-kode4005251328602
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Antall programmer15 st
Mål & Vekt
Lengde148 cm
Bredde58 cm
Høyde148 cm
Vekt60 kg
Høyde (gulv-løpeflate)33 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Skrittlengde40 cm
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
DrivningBakdrevne
Svinghjulsvekt20 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen