• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  TITAN LIFE Crosstrainer ATHLETE C55

TITAN LIFE Crosstrainer ATHLETE C55

Titan LIFE
-25%
TITAN LIFE Crosstrainer ATHLETE C55
Beskrivelse

Beskrivelse

Titan Life ATHLETE C55 er en gjennomtenkt cross trainer i eksklusivt design.

Utstyrt med justerbar magnetisk motstand. TITAN LIFE Athlete C55 er en flott crosstrainer som gir solid kvalitet på hjemmetreningsnivå. En steglengde på 40 cm og en distanse på 35 cm mellom pedalene gir denne crosstraineren god bevegelighet og god effekt for hele kroppen. Det 8 kg tunge svinghjulet gir en lett og glidende bevegelse og intensitet under alle motstandsnivåer, noe som gir deg en veldig solid treningsøkt. Crosstraineren har håndpulsfølere på styret. Maksimal brukervekt på 120 kg

Crosstraineren har håndpulsfølere på styret og en trådløs pulsmottaker i datamaskinen. Maksimal brukervekt 120 kg.

Anmeldelse fra Best i test

Prispresset crosstrainer til hjemmebruk
Titan Life Athlete C55 er en prispresset crosstrainer til hjemmebruk. Til tross for sin beskjedne prislapp er den utstyrt med et solid konstruert svinghjul og 12 forhåndsprogrammerte treningsprogrammer.

Lettmontert med billige komponenter
C55 leveres i en stor pakke, og det er ikke spesielt mange deler som skal monteres. Bruksanvisningen er relativt enkel å følge, og verktøyene som trengs, er inkludert. Hvis du fremdeles føler seg usikker, anbefaler vi å få profesjonell hjelp. Ikke overraskende reflekterer prislappen kvaliteten på komponentene, som delvis er av plast. Vi har imidlertid testet denne crosstraineren i omtrent 6 måneder og har ikke kunnet identifisere større slitasje eller ødelagte deler.

Enkel treningscomputer og hylle til nettbrett
Titan Life Athlete C55 er ukomplisert, og ved å velge et av de forhåndsprogrammerte treningsprogrammene kommer du raskt i gang med treningen. Du kan også velge å konfigurere ønsket program manuelt, og da velger du å trene enten en bestemt tid eller en bestemt distanse. Det er omtrent det samme som de forhåndsprogrammerte programmene tilbyr, så ikke forvent deg å kunne gjøre noen dypere analyse av treningen din. Displayet er lite og dessverre ikke bakgrunnsbelyst, noe som gjør det uleselig i mørket. C55 har hylle til mobil/nettbrett, men hvis denne brukes, dekkes dessverre displayet til.

Bakhjulsdrevet og ustabil
C55 er utstyrt med bakhjulsdrift, noe som gir den en lavere q-verdi enn forhjulsdrevne crosstrainere. Dette betyr at føttene havner litt bredere fra hverandre enn ved naturlig gange. Crosstraineren har et godt utformet svinghjul, og selv veltrente må kjempe hardt når motstanden økes. Ved maksimal motstand blir C55 imidlertid nokså vinglete. Vi har testet den på forskjellige typer underlag og også justert nivåskruene, men det har bare redusert vinglingen marginalt. C55 er rett og slett ikke stabilt nok konstruert i forhold til sin maksimale motstand. Crosstrainere i budsjettklassen har imidlertid generelt begrenset stabilitet.

Titan Life Athlete C55 er rettet mot deg som leter etter en crosstrainer med et solid svinghjul, og som ikke forstyrres av at føttene havner litt bredere fra hverandre. Steglengden er bra selv for brukere som er litt høyere enn gjennomsnittet. Hvis du er over 170 cm, anbefaler vi at du velger en crosstrainer med en steglengde på 40 cm eller mer. Steglengden på denne modellen er 40 cm. Har du begrenset budsjett, kan denne prispressede crosstraineren være et godt alternativ.

+ Solid svinghjul, hylle til nettbrett
– Liten og uten bakgrunnsbelyst display, vinglete

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer270-000485
EAN-kode5701000310148
VaremerkeTitan LIFE
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetNei
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
Antall programmer0 st
Mål & Vekt
Lengde156 cm
Bredde72 cm
Høyde169 cm
Vekt55 kg
Høyde (gulv-løpeflate)35,5 - 46 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Skrittlengde40 cm
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
DrivningBakdrevne
Svinghjulsvekt8 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien gjelder kun innendørs bruk. I tilfeller hvor produktet er brukt uforsiktig eller feil, gjelder ikke garantien for produktet. Eksempler på dette kan være Bruk utendørs, bruk i fuktige omgivelser. Bad/vaskerom er et eksempel på denne typen miljøer.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen