• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Boksing  Pakke  Pakker Boksing  Hammer Boxing Set Sparring Pro

Hammer Boxing Set Sparring Pro

Hammer Boxing
Hammer Boxing Set Sparring Pro
Beskrivelse

Beskrivelse

En mer virkelighetstro trening enn dette får man ikke! Statistikken lyver ikke. Denne Sparring PRO boksesekken følger bevegelsene i overkroppen og skåner de følsomme områdene, alt for å gjøre boksetreningen din mer spennende. Dermed kan du trene slagkombinasjoner som ligner på ekte sparring eller en ekte konkurransesituasjon. Perfekt til trening: en treningspartner kan for eksempel rope hvilke slagkombinasjoner du skal øve på. Dermed trener du både dine reflekser, din styrke og din presisjon. Denne profesjonelle sparring-boksesekken består av motstandsdyktig og sterkt nylonmateriale, og er 80 centimeter lang. De medfølgende profesjonelle boksehanskene på 170 gram er laget av hudvennlig PU-materiale og har en behagelig passform. Perfekt for en intensiv treningsrunde i boksehjørnet ditt hjemme! Behagelig polstring som passer godt til harde slagkombinasjoner, samt fastsydd forsterking av tommel med luftehull som absorberer svette.

Allroundpakken Sparring Pro Boksesett kommer med et hoppetau av høy kvalitet. Dette hoppetauet består av en stålkjerne i PVC, og kan forlenges til opptil 3 meter. Å hoppe med hoppetau er en av de mest effektive øvelsene for utholdenhet som finnes- den typiske oppvarmingen for boksere.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa92013
EAN-kode4005251920134
VaremerkeHammer Boxing
Størrelser80 cm
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen