• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Romaskin  Hammer Sport Cobra Xtr Plus II

Hammer Sport Cobra Xtr Plus II

Hammer Sport
Hammer Sport Cobra Xtr Plus II
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Datamaskin justerbar i tilt og høyde med blått bakgrunnsbelysning og nettbrettholder
  • 20 treningsprogrammer inkludert 4 pulsprogrammer garanterer variasjon
  • Førsteklasses løpebane i aluminium
  • Rask og plassbesparende foldefunksjon, enkel å låse med fotstøtte

Perfekt helkroppstrening og styrking av ryggmuskulaturen!

Mens klassiske kondisjonsidretter som løping og sykling hovedsakelig stresser individuelle kroppsregioner og trener spesifikke muskler, blir i prinsippet hele kroppen stresset når du trener med Hammer Cobra XTR Plus. Med en enkelt bevegelse trener du alle muskelgrupper, det kardiovaskulære systemet ditt styrkes og ryggmusklene blir virkelig sterke.

Det siste tilskuddet til den populære Cobra-serien

Rower Cobra XTR Plus fra HAMMER har, i motsetning til Cobras innstegsmodeller, noen svært nyttige tilleggsfunksjoner: Med hastighetskontroll (race)-programmet kan du simulere ekte løp og motivere deg selv til nye personlige rekorder. Den roterbare monitorarmen  kan justeres i lengde og høyde, slik at du alltid har alle treningsverdier innen synsvidde. På denne måten kan du opprettholde en optimal rostilling som er skånsom mot ryggen.

Cobra XTR Plus premium funksjoner

De helseorienterte pulsprogrammene muliggjør pulsorientert roing. Takket være kontinuerlig pulsovervåking er du alltid i din optimale pulssone. På denne måten trener du veldig effektivt og helseorientert. Den integrerte pulsmottakeren gjør det mulig å bruke en bryststropp (valgfritt). På skjermen med blått bakgrunnsbelysning kan du følge treningsverdiene dine som tid, tilbakelagt distanse, rofrekvens, (slag per minutt), treningsprogram, hjertefrekvens og kaloriforbruk. Det blå bakgrunnslyset er spesielt skånsomt for øynene og gjør det mulig å lese data under ulike lysforhold.

Takket være den høye kvaliteten på glideskinnen, laget av premium aluminium, beveger setet seg enkelt, jevnt og fremfor alt stille. Det utprøvde HAMMER-motstandssystemet med magnetbremseteknologi gir jevne, skånsomme og rykkfrie slag uten "dødpunkter", som igjen gir en veldig naturlig roopplevelse.

Det ergonomisk utformede håndtaket gir god holdning og en avslappet stilling for hender og armer. Det kulebærende setet muliggjør en komfortabel rostilling, da det tilpasser seg størrelsen på treneren. Takket være det polstrede komfortsetet er treningen behagelig og ryggraden avlastes selv under lange roøkter.

Med HAMMER romaskin kan du endelig oppfylle drømmen om et treningsstudio hjemme. Der kan du trene uten tilskuere, hvor og når du vil. Etter trening kan du slå sammen HAMMER Cobra XTR Plus med noen få enkle bevegelser og flytte den takket være de integrerte transporthjulene. På denne måten tar det kun noen få sekunder før du forvandler stuen din til et treningsrom med personlig komfortfaktor.

Anmeldelse fra Best i test

Kompakt romaskin med nettbretthylle og magnetisk motstand
Tyske Hammer skjemmer oss ofte bort med høykvalitetsprodukter, og Hammer Cobra XTR Plus II er intet unntak. Romaskinen er utstyrt med magnetisk motstand og har et kraftig svinghjul som gir en motstand som også kan passe for veltrente personer. Den lille skjermen er bakgrunnsbelyst, og rett over den er det en praktisk hylle hvor du kan plassere et nettbrett.

Til tross for at Cobra er en kompakt romaskin, er den overraskende godt bygget. Materialet og konstruksjonen gir en stabil og slitesterk følelse. En smart funksjon er nettbretthyllen, som gjør det mulig å plassere nettbrettet på en praktisk måte under trening. Plasseringen over skjermen gjør at den ikke dekker for viktige treningsdata. Hammer er vanligvis flinke til å produsere gode seter, og det er tilfellet også her. Selv under lengre roøkter byr den på fin komfort, noe som ellers kunne vært en skikkelig gledesdreper.

Magnet versus luft
Den magnetiske motstanden gir jevne og fine robevegelser samtidig som støynivået holdes på et rimelig nivå. Perfekt når du vil ro uten å forstyrre omgivelsene. Du skal imidlertid være klar over at det å ro med magnetisk motstand ikke gir den samme følelsen som luftmotstand. For eksempel er det mange som liker å varme opp på en Concept 2 RowErg før de trener på treningssenteret. Hvis du tror at disse to romaskinene er like, er det en viss risiko for skuffelse, fordi forskjellen er såpass stor.

Hammer Cobra XTR II tilbyr et bredt utvalg av treningsprogrammer, noe som er nokså uvanlig i denne prisklassen. Selv om du sannsynligvis raskt vil finne favorittøkten din, føles det luksuriøst å ha flere alternativer å velge mellom. Til sammenligning er denne romaskinen mer kompakt enn mange av konkurrentene, og den er også enkel å folde sammen. Dette er derfor et godt valg for deg som bor trangt.

+ Nettbretthylle, behagelig lydbilde, kompakt og lett å slå sammen
– Ikke samme rofølelse med magnetisk motstand

Anmeldelse fra Pulssonen

Hammer Cobra XTR Plus II er sannsynligvis en av de rimeligste romaskinene som tilbyr virtuell trening gjennom plattformene Kinomap og BitGym.

Med en egenvekt på 37 kg er Hammer Cobra XTR Plus en solid maskin, og den maksimale brukervekten er på 130 kg. Når maskinen ikke er i bruk kan den enkelt foldes sammen og trilles bort ved hjelp av de innebygde transporthjulene.

Hammer Cobra XTR Plus benytter stillegående magnetmotstand og lar deg velge blant 16 ulike motstandsnivåer for jevn og variert motstand. Setet og håndtak er ergonomisk utformet, og de sklisikre fotplatene bidrar til god komfort.

I front sitter en 5″ stor touchskjerm med støtte for virtuelle treningstjenester som Kinomap og BitGym. Dette gir deg mulighet til å oppleve hvordan det er å bevege deg fremover på elver og sjøer mens du ror, og ikke minst konkurrere med andre deltakere fra hele verden. Det er også 20 forhåndsinstallerte programmer, et eget stativ for nettbrett og Bluetooth-støtte som åpner for å koble til en ekstern pulssensor.

Hammer Cobra XTR Plus II til en fin romaskin i budsjettklassen, og byr på en ekstra dimensjon med støtten for interaktive treningstjenester.

Produktfunksjoner:

  • Stropp 170 cm
  • Tilt og høyde på skjermen er justerbar
  • Blå bakgrunnsbelysning på skjermen
  • Transporthjul
  • Roskinne i aluminium
  • 16 motstandstrinn
  • 7 intervallprogrammer
  • 1 konkurranseprogram mot datamaskinen
  • 1 pulsprogram
  • Mål foldet: 118 x 55 x 155 cm
  • Mål ved oppsett: 232 x 55 x 75 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4532
EAN-kode4005251453205
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer9 st
Mål & Vekt
Lengde232 cm
Bredde55 cm
Høyde75 cm
Vekt37 kg
Mål når slått sammen118 x 55 x 155 cm
Lengde skinne118 cm
21 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Funksjoner
BluetoothNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Holder smarttelefon/tablettJa
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen