• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Romaskin  Finnlo Pro Force II

Finnlo Pro Force II

Finnlo
Finnlo Pro Force II
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Magnetisk bremsesystem med 21 automatiske treningsprogrammer
  • 1 pulsprogram for en kontrollert kardiovaskulær trening
  • 1 konkurranseprogram for motivasjonskonkurranse
  • Glideskinne i aluminium og komfortsete
  • Plassbesparende oppsett

Kraftig, autentisk roetrening på høyeste nivå i ditt eget hjem.

Ro deg frem til drømmefiguren

Alt i ett – dra nytte av de mangesidige fordelene ved en atletisk helkroppsøkt. Forbedre utholdenheten din og bli merkbart sterkere. Design treningen din i henhold til dine individuelle preferanser og velg fra en rekke allsidige programmer. Den moderne Pro Force-romaskinen kombinerer moderne design med innovativ teknologi og ergonomisk bevegelse. Takket være den praktiske foldemekanismen vil denne HAMMER-enheten garantert finne en plass i enhver stue. Du kommer nærmere treningsmålene dine for hvert slag.

Maksimal treningsmoro for å forbedre helsen og kondisjonen din

HAMMER Pro Force garanterer synlig treningssuksess takket være ergonomiske bevegelser. Dynamiske robevegelser fremmer muskelutvikling for hele den bakre kjeden. Ved å trene alle de store muskelgruppene samtidig, forbrenner roing mange kalorier på veldig kort tid. Fastere ben, definerte armer og optimal kondisjonstrening – med kun én maskin kan du oppnå flere treningseffekter for økt kondisjon og velvære. Med regelmessig trening vil du også forbedre holdningen din. Å trene med denne romaskinen fra HAMMER vil ikke bare forbedre figuren din, men kan også bidra til å forebygge ryggsmerter og forbedre helsen din.

Nyt de mange fordelene med Pro Force!

  • Kontinuerlig bevegelse for hele kroppen for maksimal kaloriforbrenning
  • Effektiv kondisjonstrening
  • Kraftig trening for den bakre kjeden takket være ergonomisk robevegelse
  • Dynamiske bevegelser
  • Du er garantert å nå dine mål takket være de allsidige treningsalternativene Oppstrammende figurforming

Ta en virtuell verdenstur med moderne treningsapper

Den eksklusive nettbrettholderen åpner for nye dimensjoner i moderne rotrening. Plasser nettbrettet ditt i holderen og fordyp deg i vannlandskap fra hele verden, eller konkurrer i utfordrende roregattaer. Den innovative Kinomap fitness-appen (med kamerafunksjon) lar deg raskt glemme den kjedelige utsikten over stueveggene dine. Nedsenket i en virtuell rotur vil treningen din virke uanstrengt. Så la deg rive med og nå nye personlige rekorder!

Moderne treningscomputer med intuitiv betjening

Hva er din treningsstil? Liker du å trene basert på pulsen din? Eller foretrekker du å lage ditt eget individuelle program? Ønsker du en forhåndsprogrammert økt med faste mål? Uansett hvilken type trening som gir deg mest glede – den innovative Pro Force treningscomputer tilbyr deg en rekke alternativer. Du kan velge mellom ulike treningsprogram med varierende innsats. Med fjell- eller dalprogrammer, intervallenheter, utholdenhetsøkter eller konkurranser mot datamaskinen, er du sikker på å finne din favoritttrening. Dersom flere bruker samme romaskin, lover de fem brukerprogrammene med minnefunksjon brukervennlighet. Den svingbare, blå bakgrunnsbelysningen viser tydelig alle relevante treningsdata på et øyeblikk. Høy kontrast og sofistikert belysning sikrer best lesbarhet under alle lysforhold, også for personer som bruker briller. Velg din perfekte treningsmotstand mellom 16 nivåer med den praktiske dreieknappen. Mer motivasjon og variasjon får du ikke til rotreningen!

Autentisk rofølelse i dine egne fire vegger

Den perfekte konstruksjonen til HAMMER Pro Force lover en ekte rofølelse i stua hjemme. Den profesjonelle sportsstolen med kulelager glir frem og tilbake uten motstand. En høykvalitets aluminiumsskinne sørger for hviskende stille bevegelsesdynamikk. Naboene dine vil ikke bli forstyrret av høy lyd, og du kan konsentrere deg fullt ut om treningen.

Pålitelig pulskontroll for optimale helsefordeler

Strukturert trening hjelper deg å oppnå mer suksess på kortere tid. Pulskontrollert roing er avgjørende for å nå målene dine på en bærekraftig måte. For en helseorientert treningsøkt tilbyr Pro Force fire pulsprogrammer. Bare koble til en standard 5 kHz bryststropp, så har du alltid pulsen i sikte. På slutten av en vellykket treningsøkt kan du umiddelbart se restitusjonspulsen din ved å bruke tilbakestillingsknappen. Du får også en individuell kondisjonsvurdering mellom 1 og 6. Dette gjør treningsfremgangen din lett synlig og du kan alltid følge fremgangen din.

Ergonomisk design

Tilpass romaskinen perfekt til dine kroppsforhold ved hjelp av de justerbare fotstroppene. Fotplateavstanden på 18 cm og setehøyden på 33 cm har en sofistikert ergonomisk design. Den praktiske oppbevaringsboksen kan brukes til for eksempel slanke drikkeflasker eller som hylle til smarttelefonen.

Tåler alle treningsøkter

Optimale kvalitetsstandarder for livslang romoro. Pro Force romaskin tillater svært kraftige roslag takket være konstruksjonen av høy kvalitet. Det robuste trekkbeltet og det permanente magnetiske bremsesystemet sørger for jevn kjøring og komfortabel bevegelse. Det testede 5-punkts støttesystemet garanterer stabilitet og maksimal sikkerhet. Selv ambisiøse roere vil få noe for pengene!

Innovativ foldemekanisme

HAMMER Pro Force kan stues bort på sekunder for å spare plass. En innovativ foldemekanisme gjør at den også passer inn i små rom. Kompakte mål på 160 x 55 x 80 cm taler for seg selv. De integrerte transportrullene og den lave vekten på 21 kg sørger for at romaskinen enkelt kan flyttes rundt for fleksibel bruk og oppbevaring. For personer opp til 120 kg kroppsvekt og høyde mellom 160 og 195 cm er Pro Force den perfekte romaskinen for hjemmebruk!

Anmeldelse fra Pulssonen

Hammer Pro Force II er en prisgunstig romaskin som gir deg muligheten til å følge en rekke ferdigoppsatte programmer, samt ta i bruk puls gjennom pulsbasert trening. Romaskinen benytter magnetisk motstand, er stillegående, og gir et jevn drag.

Hammer Pro Force II leveres med en bakgrunnsbelyst LED-skjerm som viser de viktigste treningsdataene, og kan kobles til en ekstern pulssensor via Bluetooth. Det er også mulighet for virtuell trening takket være støtten for Kinomap-appen. Et praktisk stativ til nettbrett/mobil gjør det enkelt å pløye gjennom Ringenes Herre triologien i løpet av en treningsøkt.

Maskinen er relativt lett og kompakt, og den lave vekten på 24 kg, det foldbare designet og de integrerte transporthjulene, gjør det enkel å flytte mellom ulike rom.

Alt i alt er Hammer Pro Force II en romaskin som egner seg for deg som ror regelmessig, og ønsker enkle programmer som kan inspirere til mer variert trening.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4541
EAN-kode4005251454103
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer20 st
Antall brukere5 st
Mål & Vekt
Lengde160 cm
Bredde55 cm
Høyde80 cm
Vekt24 kg
Mål når slått sammen78 x 66 x 160 cm
Lengde skinne105 cm
33 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Funksjoner
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Holder smarttelefon/tablettJa
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen