• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Treningsapparater  Romaskin  Concept 2 RowErg

Concept 2 RowErg

Concept 2
Concept 2 RowErg
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Best i test ifølge Best-i-test.nu!

Concept 2 RowErg er med all rett Sveriges mest populære romaskin. Med det nå oppgraderte PM5-displayet har den blitt et svært rimelig valg blant de beste romaskinene. Concept2 har opp gjennom årene vunnet tester i renommerte fitnessblader rundt om i verden. Både ved sammenligning av funksjoner og for slitasjetester.

Med luftmotstand bygges motstanden kontinuerlig opp etter hvert som du kommer opp i drastyrke under treningsøkten. Det gir en svært skånsom robevegelse.

Monitoren PM5 oppgir nøyaktig data for treningsøkten og presenterer en stor mengde ulike data på skjermen som du også kan lagre på en UBS minnebrikke. Treningsinformasjonen er godt synlig takket være bakgrunnsbelysningen. Justerbar monitorarm.

Det ergonomiske rohåndtaket gir bra feste og sørger for en bra rostilling. Glideskinnen setet glir på er velbalansert og solid.

Det anbefales at brukerne oppdaterer mykvaren til siste versjon. Her finnes trinn for trinn-instruksjoner på engelsk om hvordan man går frem: http://www.concept2.com/service/software/concept2-utility

Anmeldelse fra Best i test

Velbygget romaskin med førsteklasses robevegelse, utmerket motstand og treningscomputer.
Concept 2 RowErg er noe av et teknisk mesterverk og har en utmerket byggkvalitet som tåler langvarig og hyppig bruk. Rammen av aluminium gir RowErg en svært lav maskinvekt, og dens generøse lengde gir god plass for både korte og svært lange roere. Romaskinen finnes også i en "Tall"-versjon som er utstyrt med litt høyere ben, noe som kan være bra for personer med begrenset bevegelighet. Siden rammen enkelt kan tas fra hverandre i to deler, er RowErg også enkel å flytte og oppbevare.

Solid, men smart konstruksjon med avansert treningscomputer
RowErg har en forholdsvis kompakt konstruksjon og passer både lange distanser og intense, korte intervaller. Treningscomputeren er ganske avansert og har alle programmene og funksjonene en profesjonell roer kan trenge. Displayen har fått en betydelig oppgradering med PM5-skjermen og har nå blant annet bakgrunnsbelysning og trådløs pulsmottaker.

Med oppgraderingen kan treningscomputeren lagre opptil 1000 treningsøkter i minnet, og det har blitt mye enklere å koble sammen flere romaskiner, for eksempel under konkurranser. Størrelsesmessig er displayen litt i minste laget, men likevel stor nok til å være tydelig gjennom hele robevegelsen. Vi anbefaler sterkt å bruke tid på å finne riktig roteknikk for å få så effektiv og skånsom trening som mulig. Vi kan for eksempel anbefale denne videoen fra Concept 2.

Concept 2 RowErg retter seg både mot eliteutøvere og hverdagsmosjonister som krever høyeste kvalitet og er villige til å betale for det. Romaskinen er forholdsvis kompakt og passer både lange distanser og intense, korte intervaller, samtidig som den gir effektiv trening for hele kroppen.

+ Førsteklasses robevegelse, byggekvalitet og motstand, sofistikert og intuitivt forståelig treningscomputer, lav vekt
– En noe liten skjerm

Anmeldelse fra Pulssonen

Concept2 RowErg PM5 er verdenskjent for sin enestående kvalitet og realistiske rofølelse og brukes av en rekke olympiske roere og eliteutøvere. RowErg PM5 har vunnet en haug av tester for «beste romaskin», og passer alle typer utøvere. Denne modellen leveres i tillegg to ulike modeller (D PM5 og E PM5) slik at du kan velge mellom høy og lav sittehøyde (35 cm eller 50 cm). Den økte setehøyden gjør det litt enklere å gå av/på maskinen, mens en lavere setehøyden kan gi en mer realistisk følelse av å ro.

Concept2 RowErg PM5 er bygget på ekstremt solid ramme med et smart design som gjør maskinen utrolig kompakt når den foldes sammen. Maskinen benytter luft som motstand og er i stand til å gi en svært realistisk følelse av å ro, samt generere meget høy og jevn motstand. Luftmotstand lager som regel mer støy enn romaskiner med vann- og magnetisk motstand, men Concept2 RowErg PM5 er blant de mest stillegående i sin klasse. Luftstrømmen kan enkelt justeres og tilpasses egne preferanser slik at du ror på ulike motstandsnivåer.

Concept2 er kjent for den kraftige og oversiktlige PM5 skjermen som holder deg oppdatert på alt av treningsdata og lar deg velge mellom ulike treningsprogrammer. Det finnes også modeller med skjermer som PM3 og PM4, men PM5 har i større grad tatt over for begge to. Den største forskjellen ligger i hvilken pulssensor som er mulig å koble til. Der PM3 var/er begrenset til Bluetooth og PM4 var/er begrenset til ANT+, så støtter Concept2 RowErg PM5 både Bluetooth og ANT+.

Et av de morsomste programmene er kanskje «Race Boat-programmet» som lar deg konkurrere med andre båter som er synlige på skjermen. Du får også mulighet til å koble til mobil eller nettbrett via Bluetooth slik at du kan koble til over 30 ulike treningsapper som byr på alt fra treningsprogrammer, treningsøkter, coaching fra dyktige trenere, eller virtuell trening. Kort fortalt er mulighetene enorme, og Concept2 RowErg PM5 kan tilby noe for både nybegynnere og eliteutøvere.

Alle dataen lagres på et internminne, men kan også lagres på en minnepinne og overføres til en PC, online treningsdagbok, etc.. Concept2 RowErg PM5 inkluderer et praktisk stativ for å feste mobil/nettbrett under skjermen.

Maskinen kommer justerbare fotstøtte og ergonomiske håndtak slik at du lettere kan finne en komfortabel sittestilling. Merk at dersom du har en indre beinlengde på over 96,5 cm, anbefaler Concept2 at du velger ekstra skinnelengde.

Concept2 RowErg PM5 er en gjennomført solid og funksjonell romaskin, og maskinen som mange eliteutøvere selv foretrekker. Prisen er også god, og totalt sett er RowErg PM5 et godt kjøp uansett erfaring og ambisjoner. Her får du en testvinnende romaskin du ikke vokser ut av.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerCN-41820
EAN-kode848688027120
VaremerkeConcept 2
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringNei
SkanningNei
Mål & Vekt
Lengde240 cm
Bredde60 cm
Høyde90 cm
Vekt26 kg
Mål når slått sammen90 x 62 x 138 cm
36 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt225 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuftmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt bruk2 år
Garantitid - Kommersielt bruk2 år
BruksområdeBorettslag, CF-boks, Foreninger, Firmagym, Gym, Hjemmebruk, Mindre hotell, Profesjonelt miljø, Større hotell
Garantibetingelser5 år på rammedeler, 2 år på resten unntatt slitedeler som belter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen