• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Kondisjon  Treningsapparater  Romaskin  Casall Rower R600 PRO

Casall Rower R600 PRO

Casall
-42%
Casall Rower R600 PRO
Beskrivelse

Beskrivelse

R600 PRO er en romaskin av høyeste kvalitet til hjemmetrening. Oppdatert fra tidligere versjoner gjennom forlegning av ramme som gir bedre dralengde og utbedrede fotpedaler. Den 47 kg tunge rammen og den ikke sammenleggbare designen gjør den ekstremt robust og stabil i bruk. Motstanden justeres av den kombinerte magnetiske/luftmotstanden, som gir en god og jevn motstand og hvor en behagelig avkjølende vind blåser mot deg hele tiden. Du kan bruke et brystbelte (inngår ikke) til å overvåke treningen, og de 12 forhåndsinnstilte programmene gir deg mye god treningsinspirasjon å velge mellom. R600 PRO egner seg for seriøse og hyppige brukere.

Anmeldelse fra Best i test

Meget prisgunstig romaskin med både luft- og magnetmotstand
Casall Rower R600 Pro er en prisgunstig romaskin med både luft- og magnetisk motstand. Denne kombinasjonen av motstand er utmerket fordi den forener styrkene til begge disse motstandstypene. Når du ror med luftmotstand gir det en mer naturtro rofølelse, samtidig som magneten gjør at motstanden kan justeres fra lett til svært tung. Maksimal motstand er tilstrekkelig selv for den mest veltrente brukeren. Alt styres via den brukervennlige treningscomputeren som har en lettlest flerfarget skjerm.

Oppgradert versjon for bedre ytelse
Den nåværende modellen av R600 Pro har fått en oppgradert, mer praktisk design ved forlengelse av rammen og forbedrede fotstøtter. Fotstøttene er nå eksemplariske, spesielt når det gjelder borrelåsbåndene som effektivt fikserer foten. Vi opplever at glidebanens lengde er tilstrekkelig og bør også passe for brukere med en høyde opp mot to meter. Imidlertid synes vi at viftehuset er plassert litt for nært glidebanen, noe som muligens kan hemme en fullstendig robevegelse hvis du har lange armer. Rorapparatet genererer uunngåelig en god del støy, en faktum som gjelder for alle romaskiner med luftmotstand. Forvent en lydnivå på rundt 65-70 desibel, noe som tilsvarer trafikkstøy på en bygate.

Som tidligere nevnt er treningsinformasjonen på LCD-skjermen lett å følge gjennom hele robevegelsen, og vi kjenner igjen grafikken med stolper fra andre treningsapparater som for eksempel crosstrainere. Med 12 forhåndsinnstilte treningsprogrammer av varierende karakter gir det et helt ok utvalg, selv om vår erfaring sier at det manuelle programmet vil bli mest brukt. Vi opplever at den har en robust og stabil konstruksjon som tåler tøffe tak, men vi hadde ønsket at den var sammenleggbar. Hvis du vil spare plass, er vårt tips å løfte opp glidebanen og oppbevare den stående med viftehuset mot bakken. Men med solide transporthjul er den til tross for sin relativt kraftige vekt lett å flytte.

Prisgunstig romaskin for hjemmegymmet
Casall Rower R600 Pro er et utmerket alternativ for deg som søker en stilig romaskin til hjemmegymmet - men samtidig har et litt begrenset budsjett å forholde deg til. Kombinasjonen av luft- og magnetisk motstand gir effektiv trening for både hjerte og muskler samtidig som den er skånsom mot både knær og ledd.

+ Svært god prisverdi, kombinert luft- og magnetmotstand, robust og stabil
– Ikke sammenleggbar

Detaljer

  • Stor LCD-skjerm
  • Svinghjulet veier 5 kg (ekskl. Luftmotstand)
  • Anbefal maksimal brukerlengde: 200 cm
  • Ikke sammenleggbar
  • Transporthjul er tilgjengelig
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerCa940089011
EAN-kode7323342652700
VaremerkeCasall
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetNei
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
Antall programmer12 st
Mål & Vekt
Lengde255 cm
Bredde56 cm
Høyde102 cm
Vekt47 kg
Anbefalt brukerlengdeMax 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuft- og magnetmotstand
Svinghjulsvekt5 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserAlle garanti- og serviceproblemer må rapporteres via service.casall.se. Kvittering for kjøpet skal alltid fremvises. La aldri barn leke på eller rundt maskinen. For å beskytte gulvet anbefaler Casall at du lar maskinen ligge på en matte. Av sikkerhetsgrunner bør et område på 50 cm rundt maskinen være tomt. Maskinen må alltid plasseres på et flatt og jevnt underlag. Følg de medfølgende instruksjonene nøye når du installerer.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen