• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Kondisjon  Treningsapparater  Romaskin  Finnlo Aquon Evolution

Finnlo Aquon Evolution

Finnlo
-13%
Finnlo Aquon Evolution
Beskrivelse

Beskrivelse

Roing er en av de sunneste og mest effektive idrettene som finnes. Det kan ha en effekt på opptil 90% av den totale kroppsmuskulaturen. Følelsen av å ro med romaskinen Aquon Evolution er så nær den opprinnelige rosporten du kan komme.

Roing med Aquon Evolutionen kjennes realistisk og følesen er lik den å ro i vann. FINNLOs Aquon Evolution roergometer utmerker seg gjennom en prestasjon på 350 Watt, noe som gir perfekt motstand for intensiv power-trening. Aquon Evolution har en særlig smidig bevegelsesflyt takket være sportsetet, som ved hjelp av kulelageret glir frem på den stabile 135 cm lange aliminiumsskinnen. Med en fotstøtteavstand på kun 9 cm simuleres en naturlig rotrening under tørre forhold. Sittehøyden på 45 cm påminner om profesjonelle robåter. Den ekstra lange tieback-funksjonen på 182 cm åpner for trening for personer på opptil 2 meter.

Den ukompliserte treningsdataen med LCD-display med blå bakgrunnsbelysning og justerbar skjerm, synes klart og tydelig fra alle roposisjoner.

Følgende prestasjon vises og kan kontrolleres via dataen: Puls, Motstand, Tid per 500 m, Kaloriforbruk, Intensitet per Watt, Slag per minutt, Treningsprogram, Tid i Timer, Minutter, Sekunder og Gjenstående avstand i meter og kilometer.

Den innebygde treningsdataen tilbyr fire pulsstyrte program for å gi deg kontrollert og sikker kardiovaskulær trening. Dersom pulsgrensen overskrides, utløses et varselsignal og motstanden korrigeres automatisk. 

Ytterligere egenskaper: permanent visning av 8 ulike prestasjoner, 12 automatiske og varierte treningsprogram for maksimal motivasjon samt et konkurranseprogram (race) hvor du ror mot dataen.

Brystsele som måler puls er ikke inkludert.

Anmeldelse fra Best i test

Komfortabel romaskin med mange treningsprogrammer
FINNLO Aquon Evolution er en romaskin i premiumklassen utformet for å gi brukeren en effektiv og skånsom trening. Designet er moderne, og motstanden er en kombinasjon av både luft og magnet. Dette muliggjør en kraftigere motstand enn det luft og magnet kan gi hver for seg, og Aquon Evolution kan dermed levere riktig så tøffe treningsøkter.

Godt utvalg av treningsprogrammer
Treningscomputeren er relativt avansert for en romaskin å være og støtter fire brukerprofiler og hele sytten treningsprogrammer. I tillegg har treningscomputeren støtte for pulskontroll, selv om pulsbelte ikke følger med, men må kjøpes separat. Det fine fargedisplayet er bakgrunnsbelyst, relativt stort og lett oversiktlig gjennom hele robevegelsen.

Friksjonsfritt sete
Aquon Evolution har en solid byggekvalitet med en lang aluminiumramme der setet glir friksjonsfritt ved hvert rotak. Dette muliggjør lange, smidige rotak som gir en herlig følelse. Modellen skiller seg ut ved å være utstyrt med et riktig så behagelig sete. Håndtaket er derimot noe smalere enn normalt, noe som begrenser variasjonen i grepet.

Bruksanvisningen er helt klart godkjent med klare monteringsanvisninger, og rikelig med illustrasjoner. Romaskinen er lett å legge sammen, og takket være transporthjulene er den også lett å flytte. FINNLO Aquon Evolution retter seg mot dem som ønsker en skånsom og tøff trening på samme tid.

+ Fargedisplay, komfortabelt sete, mange treningsprogrammer
– Smalt håndtak

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3705
EAN-kode4005251370502
VaremerkeFinnlo
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetNei
RPMNei
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringJa
SkanningNei
Antall programmer12 st
Mål & Vekt
Lengde240 cm
Bredde50 cm
Høyde107 cm
Vekt45 kg
Mål når slått sammen135 x 50 x 173 cm
Anbefalt brukerlengdeMax 200 cm
Lengde skinne135 cm
45 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
Holder smarttelefon/tablettNei
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemLuft- og magnetmotstand
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen