• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Racketsport  Tennis  Tennisracket  Head Boom MP, Tennisracket

Head Boom MP, Tennisracket

Head
Head Boom MP, Tennisracket
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye racketen HEAD BOOM MP er det perfekte valget for de som leter etter både kraft og komfort når de spiller. Med sin optimale vekt på 295 gram er racketen enkel å håndtere og utføre ambisiøse skudd med. Utformingen av racketen er helt ny og inkluderer Auxetic-strukturen som gir en utrolig respons ved støt, noe som gjør den overlegen konkurrentene.

HEAD fortsetter å bruke grafen i rammeverket, noe som har vist seg å være svært effektivt gjennom årene. Denne gangen kaller de teknologien GRAPHENE INSIDE, som har som oppgave å gi stabilitet og optimere energioverføringen fra racketen til ballen.

Den nye Boom har også POWER GROMMETS, som består av større hull som gir strengene mer plass og dermed mer kraft.

På baksiden av banen kan du stole på et kraftig og målrettet skudd som gjør det vanskelig for motstanderen å komme tilbake. Ved nettet er racketen lett å manøvrere og veldig stabil.

Dette er utvilsomt et stort skritt fremover for HEAD, som nå tilbyr en perfekt racket for middels og avanserte spillere. Rackets spesifikasjoner er som følger: Vekt: 295g, Balanse: 31,5 cm / 8 poeng HL, strengmønster: 16x19, Lengde: 685 mm / 27 tommer, hodestørrelse: 645 cm² / 100 tommer², strålebredde: 24/24/24 mm.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG233512S20
EAN-kode-
VaremerkeHead
NivåMosjonist, Avansert
Vektgruppe291-300 g
Form98 sq.inch
Treningsmønster 

Treningsmønster

Innenfor tennisverdenen snakker man om "åpne" og "lukkede" strengemønstre, som i hovedsak handler om hvor tett strengene er plassert i racketen. En vanlig racket i dag har vanligvis 16 lengdegående strenger som går fra racketens hals til toppen, og 19 tverrgående strenger som krysser over dem. Dette strengemønsteret kalles enkelt og greit "16/19" og betraktes som "åpent", siden strengene er relativt langt fra hverandre. På den andre siden er et "lukket" strengemønster, for eksempel "18/20", der strengene er nærmere hverandre.

Men hvorfor er dette viktig? Åpne strengemønstre, som i en 16/19 racket, bidrar til å generere mer spinn og kraft i ballen, siden strengene kan bevege seg mer fritt, mens 18/20 hjelper med å maksimere kontrollen, siden strengene er mer låst sammen.
16x19
EgenskaperAllround, Kontroll
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen