• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Racketsport  Tennis  Tennisracket  Head Speed TEAM L, Tennisracket

Head Speed TEAM L, Tennisracket

Head
-20%
Head Speed TEAM L, Tennisracket
Beskrivelse

Beskrivelse

For nye spillere med raske spill introduseres nå den innovative Auxetic-konstruksjonen, som gir en sensasjonell følelse. SPEED TEAM L er en del av den vellykkede SPEED-serien anbefalt av Novak Djokovic. Denne racketen er lettere enn TEAM og enkel å håndtere. Oppfriskningen inkluderer et nytt, elegant og asymmetrisk design med en matt og blank finish og kromdetaljer.

Racketen er lett og lett å håndtere, noe som gjør den spesielt egnet for nye spillere. Det nye designet er elegant og asymmetrisk, noe som gir det et moderne og stilig utseende.

AUXETIC-konstruksjonen gir en unik deformasjon sammenlignet med ikke-Auxetic-konstruksjoner. Når en "trekkkraft" påføres, utvider strukturen seg og trekker seg sammen når den klemmes. Jo større kraft som påføres, jo større er den auxetiske reaksjonen.

GRAPHENE INSIDE er strategisk plassert i de fleste racketene for å styrke rammen, gi større stabilitet og optimalisere energioverføring fra racket til ball. Det er viktig å sørge for at racketen du kjøper har GRAFIKEN INNE for å få best mulig ytelse.

POWER GROMMETS er forstørrede kraftgjennomføringer som maksimerer strengbevegelsen for økt kraft.

RETNINGSBORING kombinerer økt kraft og sweetspot, og gir en jevn støtfølelse.

SPEED PATTERN gir den perfekte blandingen av kraft og kontroll. SPEED BEAM har et aerodynamisk tverrsnitt som maksimerer svinghastighet og kraft.

Racketen har en hodestørrelse på 645 kvadratcentimeter / 100 kvadrattommer, en vekt på 265 gram / 9,3 unser (ustrengt), en lengde på 68,5 cm og en jevn balanse (opptrukket). Strengemønsteret er 16/19.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG233642S20
EAN-kode724794368244
VaremerkeHead
NivåNybegynner, Mosjonist
Vektgruppe265 g
Form100 sq.inch
Treningsmønster 

Treningsmønster

Innenfor tennisverdenen snakker man om "åpne" og "lukkede" strengemønstre, som i hovedsak handler om hvor tett strengene er plassert i racketen. En vanlig racket i dag har vanligvis 16 lengdegående strenger som går fra racketens hals til toppen, og 19 tverrgående strenger som krysser over dem. Dette strengemønsteret kalles enkelt og greit "16/19" og betraktes som "åpent", siden strengene er relativt langt fra hverandre. På den andre siden er et "lukket" strengemønster, for eksempel "18/20", der strengene er nærmere hverandre.

Men hvorfor er dette viktig? Åpne strengemønstre, som i en 16/19 racket, bidrar til å generere mer spinn og kraft i ballen, siden strengene kan bevege seg mer fritt, mens 18/20 hjelper med å maksimere kontrollen, siden strengene er mer låst sammen.
16x19
EgenskaperAllround
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen