• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Racketsport  Tennis  Tennisracket  Wilson Blade 100UL V9

Wilson Blade 100UL V9

Wilson
-20%
Wilson Blade 100UL V9
Beskrivelse

Beskrivelse

Fordeler

Manøvrerbarhet
Rakettens vekt på under 270 g er preget av god manøvreringsevne, som kombinert med riktig størrelse gir større komfort og tilstrekkelig slagkraft, spesielt for eldre og fysisk svakere personer.

For viderekomne
Designet til denne racketmodellen ble laget med den avanserte spilleren i tankene. Størrelsen på hodet og håndtaket, materialene som brukes, samt passende vekt vil tillate deg å øke kontrollen over ballen du sender over banen.

Slitesterk materiale: grafitt
Denne modellen av racketen er laget av grafitt, så den vil være egnet for både nybegynnere og profesjonelle spillere. Den absorberer vibrasjoner veldig godt, gir tilbake energi og gir mulighet for sterkere slag. I tillegg er materialet slitesterkt og lett.

Tøye ut
Denne modellen av tennisracket leveres med fabrikkspenning. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for å matche strenger riktig, og du kan bruke racketen med en gang og nyte å spille på banen.

Teknologier

FORTYFIVE°
Wilson-merketeknologi som gjør racketen stabil og fleksibel. Dette gir en bedre følelse av ballen og fremmer vertikal svingkontroll.

Parallellboring
En teknologi basert på parallellboring av strenghullene som gir en konsistent, mer tilgivende strengsengrespons, samtidig som arealet med ren rebound øker betydelig.

Direkte tilkobling
Teknologi brukt i Wilson-merket tennisracketer. Tillater økt fleksibilitet og stabilitet av racketen, samt forbedret generell følelse.

Parametere

  • Strekk: Ja
  • Sofistikert nivå: Avansert
  • Ledende farge: Grønn
  • Hodeareal: 645 cm²
  • Kjønn: Mann, kvinne
  • Vekt: 265 g
  • Sesong: Hele året
  • Teknologier: FORTYFIVE° Parallell Drilling DirectConnect
  • Materiale: Grafitt
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGWR150210U0
EAN-kode-
VaremerkeWilson
NivåAvansert
Vektgruppe265 g
Form100 sq.inch
Treningsmønster 

Treningsmønster

Innenfor tennisverdenen snakker man om "åpne" og "lukkede" strengemønstre, som i hovedsak handler om hvor tett strengene er plassert i racketen. En vanlig racket i dag har vanligvis 16 lengdegående strenger som går fra racketens hals til toppen, og 19 tverrgående strenger som krysser over dem. Dette strengemønsteret kalles enkelt og greit "16/19" og betraktes som "åpent", siden strengene er relativt langt fra hverandre. På den andre siden er et "lukket" strengemønster, for eksempel "18/20", der strengene er nærmere hverandre.

Men hvorfor er dette viktig? Åpne strengemønstre, som i en 16/19 racket, bidrar til å generere mer spinn og kraft i ballen, siden strengene kan bevege seg mer fritt, mens 18/20 hjelper med å maksimere kontrollen, siden strengene er mer låst sammen.
16x19
EgenskaperKontroll
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen