• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Racketsport  Klær  Padelklær & tennisklær dame  Kjole dame  Wilson W Midtown Tennis Dress, Padel- og tenniskjole dame

Wilson W Midtown Tennis Dress, Padel- og tenniskjole dame

Wilson
-20%
Wilson W Midtown Tennis Dress, Padel- og tenniskjole dame
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne myke, fullt elastiske tennisdrakten kombinerer to av våre mest populære stiler.

Flotte hver for seg. Magiske sammen. Wilson Midtown Tennis Dress er en kombinasjon av to favorittstiler - Midtown Tennis Skirt og Everyday Brami. På toppen får du all komforten fra en innebygd støtte-BH og hurtigtørkende materiale. På den nederste halvdelen er en sømløs innershorts paret med en lett, plissert skjørt for å gi deg balloppbevaring og en enkel bevegelsesfølelse. Det er den ultimate tennisdrakten, klar til å serve, spille og vinne med stil.

Enkelt sagt: Du vil ikke lukte vondt. Vårt Anti-Odor-stoff er behandlet med en finish som stopper formeringen av luktforårsakende bakterier og forhindrer dermed klærne dine i å lukte. Fordi når du ser så bra ut, vil du beholde det så lenge som mulig.

Ethvert materiale kan strekke seg. Men vårt to- og fireveis-stretchmateriale i både strikkede og vevde plagg beholder sin opprinnelige form etter at det har blitt brukt, slik at du kan bevege deg og klærne dine kan bevege seg med deg. Spesielt viktig i tettsittende plagg vil klærne strekke seg og hente seg inn uten å bli slarkete eller miste formen, slik at du, gang på gang, kan se og føle deg like bra som du gjorde i det øyeblikket du forelsket deg i plagget av stativet.

Forestill deg en enkelt dråpe fuktighet som treffer overflaten av en av våre hurtigtørkende plagg. Med enten en toppbehandlet, innebygd eller stoffbehandling vil fuktigheten spre seg utover overflaten slik at mer luft kan trenge inn - slik at fuktigheten kan fordampe raskere og plagget kan tørke raskere. Du burde være i bassenget; bassenget skal ikke være på deg.

Vårt pustende stoff er designet for å tillate luft å passere gjennom slik at du kan holde deg tørr og komfortabel, og avkjøles lett. Dette er viktig for plagg der du sannsynligvis vil bli varm. Pustende plagg tillater luftstrøm gjennom luftehull strikket inn i stoffet, slik at fuktighet og svette tørker raskt, og du kan varme opp, kjøle ned og fortsette.

Vårt kompresjonsstoff har to betydelige fordeler: å holde seg tett inntil kroppen for en komfortabelt sikker passform, og å holde musklene varme mens de beveger seg og restituerer. Kompresjon holder ting som leggings oppe og understell på plass, og idrettsutøvere vet at kompresjon holder musklene deres varme for bedre og raskere restitusjon gjennom blodsirkulasjon. Vi vet akkurat hvor mye kompresjon vi skal tilby og i hvilke plagg, slik at plagget ditt vil føles som en varm klem.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTGWW00165331DBCM
EAN-kode-
VaremerkeWilson
Størrelser-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen