• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Racketsport  Tennis  Tennisracket Junior  Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior

Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior

Head
-20%
Head Boom Jr.25 2024 Alternate, Tennisracket Junior
Beskrivelse

Beskrivelse

For ambisiøse juniorer som ønsker å ta spillet sitt til nye høyder, introduserer vi Alternate - en frisk, turkis fargevariant i Boom-serien.

Det nye Boom Junior-tennisracketet er spesielt designet for ambisiøse juniorer i alderen 7 til 9 år, klare til å ta tennisspillet sitt til neste nivå. Med en perfekt balanse mellom eksplosiv kraft og den sensasjonelle følelsen som kommer fra den innovative Auxetic-konstruksjonen, som også finnes i seniorversjonene av Heads Boom-serie, gir dette racketet juniorer verktøyene de trenger for å utvikle seg og nyte hvert øyeblikk på banen.

Eksplosiv Kraft

Boom Junior leverer eksplosiv kraft, som hjelper juniorer med å forbedre slagene sine og dominere på banen. Den lette designen er optimalt tilpasset for ambisiøse juniorer.

Sensasjonell Følelse med Auxetic-konstruksjon

Den innovative Auxetic-konstruksjonen gir juniorer en sensasjonell følelse med hvert slag. Følelsen mellom tennisracketet og spilleren er optimalisert for økt kontroll og presisjon.

For Ambisiøse Juniorer i Alderen 7 til 9

Dette racketet er spesielt designet for juniorer som ønsker å ta tennisspillet sitt til neste nivå. Med riktig balanse mellom kraft og kontroll er det perfekt for de som er klare til å utvikle seg.

Frisk, Moderne Design

Boom Junior har en moderne og frisk design som er identisk med seniorversjonene av Boom-racketene. Det gir juniorer en følelse av stolthet og selvtillit når de står på banen.

Boom Junior er det ultimate valget for ambisiøse juniorer som ønsker å oppleve eksplosiv kraft og sensasjonell følelse i spillet sitt. Med dette tennisracketet vil juniorer kunne utvikle seg og nyte tenniseventyret sitt til det fulle.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerTG230194
EAN-kode724794925553
VaremerkeHead
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen