• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin Instinct® 2 dezl™ Edition, 45mm

Garmin Instinct® 2 dezl™ Edition, 45mm

Garmin
Garmin Instinct® 2 dezl™ Edition, 45mm
Beskrivelse

Beskrivelse

ROBUST GPS-SMARTKLOKKE FOR LASTEBILSJÅFØREN

Denne robuste smartklokken er designet for profesjonelle lastebilsjåfører og sporer helsemålinger, gir tilgang til korte treningsøkter og bidrar til en sunn livsstil på veien.

  • Robust klokke for yrkessjåføren.
  • Batterilevetid på opptil 28 dager i smartklokkemodus.
  • Få varsler om å ta pauser, nyt også fordelen av kontaktløs betaling via Garmin Pay™.
  • 24/7 helseovervåking og tilgang til korte treningsøktveiledninger.
  • dēzl™-app med detaljerte treningsøktveiledninger for pauser.

DESIGNET FOR SJÅFØRER

Denne robuste klokken er vanntett ned til 100 meter og er motstandsdyktig mot varme og støt. Denne enheten er også laget for å vare med en ripebestandig glasskjerm, ekstra lang batterilevetid og en svettebestandig sillikonrem.

HELSESPORING

Når du er ute av førerhuset, registrerer Instinct® 2 dēzl™ Edition-smartklokken skritt, kaloriforbruk, intensitetsminutter med mer2.

TRENINGSØKTER FOR LASTEBILSJÅFØRER

Dra nytte av treningsøkter som er utformet for å kunne utføres i standard pausetider og passe inn i livet på veien. I tillegg kan du se detaljerte treningsøktveiledninger på en kompatibel smarttelefon via den parkoblede dēzl-appen.

TRENINGSØKTER FRA TRUCKERS LIFE FOUNDATION

Truckers Life Foundation, en veldedig organisasjon som jobber for å forbedre lastebilsjåførers helse og form, har satt sammen en rekke treningsøkter for lastebilsjåfører som ønsker å opprettholde en sunn livsstil på veien. Tren hvor som helst ved å velge blant treningsøkter som er laget for lastebilsjåfører på veien uten treningsutstyr eller på et av Truckers Life Foundations utendørs treningssentre. Treningsøktene er varierte og fokuserer på alle aspekter innen helse og velvære.

ENKEL PAUSEPLANLEGGING

Hold oversikt over dagen med brukervennlige tidtakere for pauseplanlegging. Klokken din kan hjelpe deg med å holde styr på tiden du bruker på kjøring, på pauser og på å stå i ro – slik at du ikke trenger det.

FUNGERER MED DĒZL-NAVIGASJONSENHETER FOR LASTEBILER

Parkoble klokken med en dēzl LGV navigasjonsenheten for lastebiler for å synkronisere tidtakere for pauseplanlegging og se helsemålinger og velværeforslag på den store navigasjonsskjermen samt klokken på håndleddet.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Forbedret optisk pulsteknologi1 måler intensiteten til treningsaktivitetene dine og gir deg beskjed om pulsen din er for høy eller lav når du hviler.

PULSOKSYMETRI

En pulsoksymetrisensor2 bruker lysstråler på håndleddet for å beregne hvor godt kroppen din tar opp oksygen, og denne beregningen brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

SØVN

Få et fullstendig bilde av hvordan du sover med en oversikt over de ulike søvnstadiene dine, lett, dyp og REM, samt en pulsoksymetersensor3 og respirasjonsdata.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

STRESSMÅLING

Følg med på stressnivåene dine, og finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning ber deg til og med om å ta en kort pusteøvelse når du er stresset.

KONDISJONSALDER

Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Få tips for å redusere kondisjonsalderen din.

HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med konfigurere påminnelser om å drikke, opprette mål og vise historikken og fremgangen din i Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon.

RESPIRASJONSSPORING

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser eller andre måter å slappe av på.

KONDISJONSBEREGNING

Tren smartere med kondisjonsberegning en indikator på hvordan du kan forvente å yte. Den regner også med endringer i ytelse som kan skyldes varme eller høyde.

KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™

Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Se hvilke banker som støtter Garmin Pay her.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

MEDIEKONTROLLER

Bruk klokken til å fjernstyre mediespilleren på en kompatibel smarttelefon som er parkoblet via Garmin Connect-appen. Du kan også velge og spille av lydfiler som er lagret på klokken.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken oppdager en hendelse, kan funksjoner for assistanse- og hendelsesregistrering sende en melding med posisjonen din til nødkontaktene dine når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Du finner informasjon om krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner på Garmin.com/safety.

CONNECT IQ™-BUTIKK

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelter og få apper og widgets fra Connect IQ-butikken på en kompatibel smarttelefon.

SYNKRONISER ENHETEN MED GARMIN CONNECT™-APPEN

Se helse- og treningsinformasjon på ett sted. Garmin Connect-appen på en kompatibel smarttelefon er et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med andre, konkurrere og dele.

I esken

  • Instinct® 2 dēzl™ Edition
  • Lade-/datakabel
  • Dokumentasjon

1 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
2 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.

© HERE. Med enerett. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02626-70
EAN-kode753759280345
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen