• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sykler  Sykkeltrainers  Trainers  Elite Trainer Suito

Elite Trainer Suito

Elite
Elite Trainer Suito
Beskrivelse

Beskrivelse

Suito er den siste store innovasjonen i Elites innendørs sykkeltrenere. Suito er en kraftig, solid og stille og er en interaktiv hjemmetrener som er designet for å gi deg en enkel, realistisk og nøyaktig treningsopplevelse innendørs. Med en rask og enkel innstilling av Plug & Play og en tynn og kompakt kontur, garanterer Suito maksimal kompatibilitet med de fleste sykler, noe som gjør den til en av de mest ytende og brukervennlig hjemmetrenerne en syklist kan håpe på. Kraftig, stabil, nøyaktig. Klar til bruk. Er du klar?

Dette er en annen hjemmetrener som er innen ANT + ™ FE-C & Bluetooth interaktive hjemmetrenere som samhandler med alle apper, programvare, datamaskiner og enheter (smarttelefoner og nettbrett) via iOS, Android, MacOS og Windows. Bare velg programvaren, velg et kurs eller treningsprogram og begynn å tråkke på sykkelen din. Suito justerer automatisk motstanden.

Power Meter Link (PML)
Det er en funksjon som gjør at treneren kan bruke et ergometer som allerede er installert på sykkelen din som strømkilde.

Spinne ned
En kalibreringsprosedyre for treningssykler som tar hensyn til eventuelle friksjonsverdier som endres over tid og under bruk som påvirker nøyaktigheten til bremsen og kompenserer for dens effekter på motstanden som genereres av treningssykler.

Algoritme for temperaturkompensasjon
En funksjon som gjør at hjemmetreneren kan kompensere for variasjonene på grunn av overoppheting av bremsen og ta hensyn til de resulterende dataene når man beregner kraften.

  • Vippesimulering: 15%
  • Nøyaktig måling: 2,5%
  • Utgangseffekt: 1900w

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerEL0191001
EAN-kode8020775039137
VaremerkeElite
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen