• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Spinningsykkel  Hammer Sport Speed Race S

Hammer Sport Speed Race S

Hammer Sport
Hammer Sport Speed Race S
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Hastighetsnyheter! Elektronisk innendørssykkel med magnetisk bremsesystem
  • Datamaskin med blå bakgrunnsbelysning LCD, trykknapp og Bluetooth
  • 10 programmer med fjell- og dalprofiler + 4 hjerte- og brukerprogrammer hver
  • 20 kg sentrifugalmasse, lastbar opp til 150 kg
  • Justerbare stropppedaler og pedalholdere

Utholdenhetstrening i høy fart hjemme. Øker fettforbrenningen din.

Et absolutt høydepunkt blant raske sykler

Ta av med HAMMER Speedbike Speed ​​​​Race S og opplev de perfekt koordinerte høyteknologiske funksjonene av høykvalitets innendørssykler. Pedal på full fart og det moderne Juster magnetbremsesystemet optimalt for deg. Den elektroniske motstandsjusteringen er ytelsesregulatoren for hastighetsøktene dine. Styrk leggene og leggene med Speed ​​​​Race S speedbike lårmuskler og forbrenn tonnevis av kalorier i prosessen. la Bli begeistret for fartssykling og start hjemme Uansett vær og med fart inn i neste sykkelsesong.

Merkbar kvalitet med hver pedalomdreining

Med Speed ​​​​Race S stoler du på kvalitet og får høy kvalitet tilbake og et moderne magnetisk bremsesystem som går helt lydløst og vedlikeholdsfritt. Treningsmotstanden er presist og elektronisk på datamaskinen via Avstanden mellom magnetene og svinghjulet reguleres. Jo mindre avstand, jo mer jo høyere motstand og jo mer intens gjør du fartssykkeltreningen. Denne smarte typen motstandskontroll er helt kontaktløs og derfor også slitasjefri. Presisjonen til elektrisk motstandskontroll sammenlignet med manuelt justerbare magnetiske bremsesystemer innebygd i de fleste sykler. Dermed, for eksempel med intervaller, kan du raskt og presist stille inn ønsket motstand.

Maksimal stabilitet med den beste ergonomien

Personer opp til 2 m høye kan ideelt sett bruke speedsykler for å trene og justere salen og styret perfekt. Et godt sete på speed-sykkelen er ekstremt viktig og tilbyr deg derfor 5 justeringspunkter for din perfekte Placera. Med Speed ​​​​Race S kan du justere setehøyden 10 ganger. Sadelposisjonen er også horisontal med bare noen få håndtak ved å flytte setesleden på ønsket sittestilling justert. I tillegg kan helningsvinkelen til salen justeres. Med sveiven i horisontal stilling skal vinkelen mellom lår og underben være 90°.

For det perfekte armlenet kan du bruke sportsstyret 4 ganger for å justere høyden. Håndtaket i flere posisjoner er behagelig å holde og svettebestandig. Kontrollflaten av høy kvalitet tørkes enkelt av med en fuktig klut etter trening. Perfekt justert, sveiven starter!

Din hastighetsvisning

Datamaskinens idiotsikre tilstand med én trykknapp og to knapper lar deg stille inn treningsparametrene og raskt justere og vise motstanden. Dataskjermen er bakgrunnsbelyst i blått og presenterer deg tydelig og Lett å lese: tid, distanse, kaloriforbruk, puls, treningsmotstand (1-16), pedalomdreininger/min. og hastigheten. Trener du etter standardverdier? Deretter vil du bestemme følgende verdier. Fordi å sette standardverdier som tid, distanse, motstandsnivå eller kalorier er veldig enkelt og raskt hvis det er to trykknapper og den store trykknappen.

Perfekt sykkelunderholdning: Kinomap-kompatibel

Det er to passende fester for nettbrettet eller smarttelefonen, for å nyte "live-følelsen" din med multimedia. Mobiltelefonen kan direkte på datamaskinen og nettbrettet ditt på holderen. Gjennom kompatibilitet med "Kinomap" fitness-appen blir treningsopplevelsen enda mer spektakulær og motivasjonen din gjennom en live-baneopplevelse forsterkes i tillegg av den store verden. Motstanden økes automatisk i bakker og reduseres automatisk i nedoverbakker. Løpehastigheten justeres automatisk til din nåværende tråkkfrekvens i sanntid. Med høy tråkkfrekvens øker hastigheten din, med lav tråkkfrekvens reduseres den. Last ned Kinomap-appen på nettbrettet ditt og koble til via Bluetooth, og du er klar til å gå!

Hjertekontroll

Under dine innendørs sykkeløkter kan du sjekke pulsen med Speed ​​​​Race S.-øvelsen. Treningscomputeren tilbyr deg ytterligere 4 forskjellige pulsprogrammer. For trådløs overføring av en pulsfrekvens Datamaskinen er også utstyrt med en chip. Pulsoverføringen vil bli utført med et valgfritt brystbelte (5,0 - 5,5 kHz). I tillegg brukes reset-knappen på datamaskinen til å måle restitusjonspulsen startet på slutten av treningen og du får en kondisjonsvurdering på 1-6. Din fordel, du kan umiddelbart se hvor sprek du er.

Dobbel væskedispenser

Du kan enkelt tåle lange fartsøkter med de 2 vannflaskeholderne som overlever og vannforsyningen din forblir sikker. Flaskeburene passer til alle vanlige typer sportsflasker.

Sporty pedaler med kurv

Med pedalene på din Speed ​​​​Race S utvikler du den perfekte kraftoverføringen til sveiven og gir full fart.

De spesielt gripende pedalene med kurver gir deg sportssko et sikkert grep. Enten det er moderat kondisjonstrening eller sporty fartstrening mens du står, sørger sportspedalene for maksimal komfort, sklisikker sikkerhet og effektivitet selv på lange treningsturer. Perfekt simulering og forberedelse til neste sykkeletappe! Begge pedalene er utstyrt med en justerbar kurv. Pedaler med SPD klikksystem kan ettermonteres som ekstrautstyr.

Stille, men i full fart

Tren når som helst på dagen, uten at naboer eller familiemedlemmer forstyrrer deg. Den innovative teknologien til Indoor Cycle gjør det mulig. Hastighetsøkter med materialer av høy kvalitet sørger for mye treningsglede og gjør treningen behagelig rolig. Med et 20 kg svinghjul, ribbet remdrift med stiv kjøring, og kvalitetskulelagrene er alt du trenger for å komme i gang. Pedalene får et kraftig løft og ingen blir forstyrret av forstyrrende lyder.

Nødstoppknapp

I motsetning til konvensjonelle hurtigsykler, er motstanden din fullstendig datastyrt. Den røde klar til håndtering og festet til hovedrammen. Knappen er kun for nødstopp. Ved å trykke på knappen slipper du en umiddelbar nødstopp med det vedlikeholdsfrie magnetbremsesystemet og svinghjulet bremses.

Stabil konstruksjon og rullbar

4-punkts støttesystemet har høydejusteringshetter festet til føttene. Disse gir deg den perfekte utjevningen av gulvet og et stabilt stativ, høy kvalitet og sporty konstruksjon av Speed ​​​​Race S garanterer deg også med dine høyhastighetsøkter og kraftige pedalslag når du står, en trygg slik følelse. Til tross for den robuste konstruksjonen, er mobilitet ikke et problem, fordi utstyrt med to førsteklasses transportruller på forbenet flyttet din Indoor Cycle ganske enkelt til ønsket plassering.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4864
EAN-kode4005251486401
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
PulsJa
Mål & Vekt
Lengde120 cm
Bredde51 cm
Høyde135 cm
Vekt43 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Avstand pedal/sete17 cm
PedalerKurv
Funksjoner
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
Horisontal justering salJa
Vertikal justering salJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
Drivsystem-
Svinghjulsvekt20 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen