• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Trimsykkel  Hammer Sport Cardio Xt6 Bt

Hammer Sport Cardio Xt6 Bt

Hammer Sport
Hammer Sport Cardio Xt6 Bt
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Lavt trinn for enkel innstigning
  • Optimal pedalavstand - skånsom mot hoftene
  • Tren med apper for en livslang opplevelse
  • Ulike innstillinger for styret for ryggvennlig trening

Nå er det ingen unnskyldninger!

Fleksibel og ergonomisk trening som er skånsom mot ryggen

Leter du etter et stabilt og komfortabelt ergometer med lavt trinn for enkel tilgang? Ønsker du en enkel og brukervennlig datamaskin slik at du kan komme i gang med en gang? Da er HAMMER Cardio XT6 det perfekte ergometeret for deg. Med HAMMER Cardio XT6 kan du forbedre kondisjonen, gå ned i vekt og styrke det kardiovaskulære systemet. Velg mellom manuell eller automatisk motstandsinnstilling og automatiske treningsprogrammer. Et 12 kg svingvektsystem og et elektronisk magnetisk bremsesystem gir en fantastisk jevn og flytende tur. Motstanden er justerbar fra 10 til 350 watt og justerbar i trinn på 5 watt, slik at selv ambisiøse idrettsutøvere kan forbedre ytelsen. Styre og sal kan justeres slik at alle, uansett kroppshøyde, kan trene på ergometeret i en posisjon som er skånsom mot ryggen. Takket være de integrerte premium transporthjulene kan du enkelt rulle XT6-en din vekk etter trening.

Kvalitetssikring: Kvalitet x 100 000

Testet for ekstra lang holdbarhet

Du kan være sikker på at du kan ha glede av din Cardio XT6 i lang tid fremover, for teknologien bak ergometeret har bestått en utholdenhetstest på over 100 000 omdreininger. De tekniske komponentene, som elektronikk og kulelager, holder høy industriell kvalitet og er designet for intensiv og langvarig bruk.

Laveste motstand fra 10 watt!

Bredt spekter fra 10 til 340 watt

Med HAMMER Cardio XT6 ergometer kan du trene med en minimumsmotstand på kun 10 watt. Den er perfekt for eldre mennesker, for lett bevegelighetstrening etter idrettsskader eller for å trene sakte i gang.

Inkludert kondisjonstest!

Perfekt for motivasjon og for å øke treningen

Etter treningsøkten måler du pulsen. Jo raskere pulsen faller ned igjen, jo bedre form er du. Datamaskinen på din Cardio XT6 BT viser dette gjennom en kondisjonsvurdering på 1 til 6. En god vurdering ansporer deg enda mer og motiverer deg til å prestere enda bedre under neste treningsøkt.

Klare indikasjoner

På LCD-skjermen eller smarttelefonen/nettbrettet

Med multimediekonsollen på Cardio XT6 kan du kontrollere treningsdataene dine på en tydelig LCD-skjerm (viser: stigningsprofiler, hastighet, tid, tilbakelagt distanse, kaloriforbrenning, hjertefrekvens, kroppsfett, BMI og kondisjonstest) eller på din smarttelefon eller nettbrett.

Brukervennlig og oversiktlig datamaskin

Ergometeret Cardio XT6 viser tydelig alle treningsdata med fantastisk klarhet. Datamenyen er intuitiv og svært brukervennlig for alle aldre takket være "sving og trykk-kontrollen". Til slutt slipper du å lese kompliserte bruksanvisninger og kan begynne å trene med en gang.

Ønsker du variasjon i treningen?

La deg fascinere av multimedieunderholdningen med Bluetooth-teknologi

Med din Cardio XT6 har du alle muligheter for variert multimedieunderholdning Takket være Bluetooth-teknologi kan du kjøre treningsøkter med motiverende treningsapper som Kinomap, iConsole eller BitGym. Kjør spennende runder "live", lytt til favorittmusikken din eller se en spennende film. Treningsdata kan lagres og du kan sammenligne og dokumentere fremgangen din. Aldri før har det vært så spennende, variert og motiverende å trene hjemme. Kinomap-appen gir en veldig realistisk live-opplevelse av ruten: I oppoverbakker øker motstanden automatisk og i nedoverbakker avtar den. Valgfritt: KinoMap live-arrangementer for gruppetrening, løping, konkurranser og premier.

Via den integrerte USB-tilkoblingen lades smarttelefonen eller nettbrettet automatisk under trening.

Den er jevn og behagelig å sette seg på ergometeret, slik at du raskt kan komme i gang med treningen.

I motsetning til ergometre med høyt chassis, er det enkelt å føre benet gjennom det generøse rommet mellom styret og setedelen på Cardio XT6 BT. Det gjør det lettere for eldre å reise seg. Salen har en 7 cm tykk komfortpolstring som passer spesielt godt under lengre treningsøkter. Også her har din nye Cardio XT6 en stor fordel sammenlignet med standardproduktene. Takket være salens sporty og ergonomiske form unngår du ubehagelig friksjon mot lårene under trening.

Hold øye med pulsen!

Sunn kardiovaskulær trening

For å nå et bestemt treningsmål må du holde øye med pulsen. Dette gjelder både kondisjonstrening og kardiovaskulær trening samt vekttap. Øke kondisjon eller brenn maksimalt med kalorier? Her er pulsen avgjørende! Du kan måle pulsen enten via håndtakene eller en bryststropp (valgfritt), slik at du alltid kan holde styr på pulsen og raskt nå dine personlige treningsmål. Praktisk: Hvis du angir en maksimal hjertefrekvens, reduserer Cardio XT6 BT automatisk motstanden hvis den angitte verdien overskrides. Det gjør Cardio XT6 BT til din perfekte treningspartner for en trygg og sunn kardiovaskulær trening der du ikke risikerer å overanstrenge deg selv

Veldig stille!

Også verdsatt av dine naboer.

HAMMER har et elektronisk magnetisk bremsesystem som varer lenge og går veldig stille og jevnt. En 8 kg tung svingvekt, beltedrift og kulelagerteknologi av topp kvalitet sørger for at ergometeret Cardio XT6 har en jevn og veldig stillegående bevegelsesforløp. Den lar deg trene mens du ser på TV og når som helst på dagen uten forstyrrende støy.

Fleksible innstillinger

Tren i oppreist stilling og skån ryggen

Du kan stille inn styret på ergometeret ditt på forskjellige måter: Avslappet, pulsorientert, sporty eller ergonomisk riktig for ryggen. Du kan justere styret slik at du kan trene i en oppreist stilling som er ekstra skånsom mot ryggen. Komfortsadelen kan justeres variabelt med en innstillingsknapp slik at personer mellom 1,55 og 1,90 m sitter komfortabelt. Høyden på salen, helningen og avstanden mellom setet og styret kan endres raskt og enkelt for ulike familiemedlemmer.

Ytterligere premiumfunksjoner

Trygg trening og enkel bevegelse

XT6 skiller seg ut med flere premium funksjoner: Sklisikre pedaler med justerbar stropp for maksimal sikkerhet, pedalavstand på 20 cm som er skånsom mot leddene, transporthjul og justerbare føtter for stabilitet på ujevnt underlag. Takket være fire støttepunkter mot gulvet og doble sveisesømmer, står din Cardio XT6 ekstra stabilt under trening.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4862
EAN-kode4005251486203
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
Antall programmer16 st
Mål & Vekt
Lengde93 cm
Bredde51 cm
Høyde150 cm
Vekt29 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
DrivsystemRemdrift
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen