• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Månedsfinale opp til 60%!

Kondisjon  Treningsapparater  Trimsykkel  Abilica Stream Voyage BT

Abilica Stream Voyage BT

Abilica
Abilica Stream Voyage BT
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Abilica Voyage BT er en robust trimsykkel med lavt innsteg, som gjør den ideell for rehabilitering og opptrening etter skade.

8 kg svinghjul og elektronisk justerbar magnetmotstand sørger for høy motstand og jevnt tråkk. 32 motstandsnivåer og 12 ulike programmer gir god variasjon i treningen, og sørger for at alle finner sitt perfekte nivå. Justerbar setehøyde gjør at den passer for brukere helt fra ca. 135cm. og opp til ca. 195 cm.

Computer med innebygget bluetooth for tilkobling av iPad/iPhone og Android nettbrett. Med gratis-appen iConsole+ training kan du lett lage dine egne intervall økter og treningsruter i «map my route» og i betalings-appen Kinomap trene til videoer fra spennende treningsruter fra hele verden. Motstanden vil automatisk justere seg etter terrenget for mest mulig realistisk opplevelse. Med gratis-appen ZWIFT (sykkelmodus) har du muligheten til å få kjørt fysiske treningsprogram som gjør at du får trent og konkurrert i en virtuell verden mot deg selv og andre. Sykkelen har håndpuls-sensorer på styret, og trådløs pulsmottager i konsollen.

Passer til opptrening og for deg som ønsker enkel av- og påstigning.

Anmeldelse fra Best i test

Familievennlig treningssykkel med Zwift-kompatibilitet og sjenerøs garanti
Abilica Voyage BT er utstyrt med 14 forhåndsinnstilte programmer og 32 forskjellige motstandsnivåer som reguleres ved hjelp av en servomagnet. Vi synes Voyage tilbyr god variasjon og har et godt utvalg av treningsprogrammer. Du kan også skreddersy ulike typer treningsøkter avhengig av hva du ønsker å trene. Kanskje du ønsker å kjøre korte og intense økter for en mer melkesyrekrevende sykkeltrening eller du vil fokusere på kondisjon, og da kan du i stedet velge å komponere en økt med lengre distanse.

Brukervennlig treningscomputer med Zwift

Som på de fleste andre treningsmaskiner fra Abilica har Voyage BT også en veldig brukervennlig treningscomputer. Den gir deg god oversikt over hvordan treningen din går, og det er nok treningsprogrammer å velge mellom for å holde motivasjonen oppe.

En ekstra morsom funksjon er at du enkelt kan pare telefonen eller nettbrettet med treningsappen Zwift og deretter synkronisere den med sykkelen. Med Zwift kan du trene og konkurrere med andre brukere over hele verden i en velbygget virtuell sykkelverden. Zwift tilbyr massevis av baner, og du kan delta på ulike utfordringer hvor du kan vinne premier som du blant annet kan løse inn i deres egen butikk. Ulempen med Zwift er at det koster penger: Du må tegne et abonnement som koster rundt 150 kroner i måneden, og det er 1 måneds oppsigelsestid.

Familiesykkel med god garanti som gir mye for pengene
Maksvekten på Abilica Voyage BT er 150 kg, og sammen med svært fine innstillingsmuligheter er dette en treningssykkel som passer en bred målgruppe. Den er dessuten designet med et lavt innsteg som gjør det lettere å sette seg på sykkelen, noe som er flott for personer med begrenset bevegelighet. Hvis du er vant til å sykle på en spinningsykkel, må du være forberedt på at setet ikke vil føles det samme. På denne typen treningssykler er setet betydelig bredere og også mykere, egenskaper som vi tror de fleste setter pris på.

Voyage BT byr på en helt OK motstand, selv om svinghjulet på 8 kg kanskje er på den lille siden for deg som er skikkelig veltrent. Konstruksjonen er kraftig og stabil, noe som gjør at den tåler både høy brukervekt og hyppig bruk, noe som også gjenspeiler den sjenerøse garantitiden på 2 år.

Et design for alle
Abilica Voyage BT er en pent designet og prisgunstig treningssykkel som passer fint inn på et moderne treningsrom hjemme. Den er godt bygget med fine justeringsmuligheter og har egenskaper som lavt innstegsnivå, slik at den kan passe hele familien, ung som gammel. For å toppe det hele er den også kompatibel med treningsappene Zwift og Kinomap, som med riktig interesse kan ta sykkeltreningen din til neste nivå.

+ Zwift, lavt innsteg, hylle til nettbrett
– Lett svinghjul

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerMy373608
EAN-kode7051943736085
VaremerkeAbilica
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattJa
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterJa
SkanningNei
Antall programmer12 st
Mål & Vekt
Lengde95 cm
Bredde51 cm
Høyde143 cm
Vekt39 kg
Anbefalt brukerlengde135 - 195 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Svinghjulsvekt8 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø5 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Garantibetingelser5 år på ramme, utskiftbare deler 2 år. Slitedeler 1 år.

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen