• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Styrke  Multigym  Multigym  Finnlo Ferrum TX4

Finnlo Ferrum TX4

Finnlo
Finnlo Ferrum TX4
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Strykesterk oppgradering i svart design + beinpress & ryggtrener
  • Plassbesparende design for styrketrening på de minste plassene
  • Maksimal motstand: 80 kg takket være et sofistikert rulletranslasjonssystem
  • Trekktårn med 2 uavhengige, høydejusterbare kabelskinner
  • Treningstilbehør: latstang, krøllstang og fotstropp

Din komplette kraftpakke med mye ekstra tilbehør – bringer deg i toppform

Kraftmaskinen for din sterke kropp

Med Ferrum TX4 multigym er du perfekt utstyrt for å holde musklene i toppform når du trener. Ingen irriterende turer til studio, ingen betalte medlemskap, bare fullfør styrketreningen hjemmefra og begynn å trene. De kompakte og plassbesparende dimensjonene til Ferrum TX4 vil inspirere deg og ditt hjem. De allsidige treningsmulighetene gir deg mye variasjon for å bygge opp musklene dine med isolasjonstrening, for å integrere supersett eller trene alle store muskelgrupper i en helkroppsøkt. Den ekstra benpressen og det uavhengige høydejusterbare kabeltårnet lar deg målrette mot ulike muskelstimuli. Med Med Ferrum TX4 inkludert ryggtrener fullfører du ditt komplette treningsprogram og det styrker rygg og setemuskler på en mer målrettet måte.

Kom deg i toppform

Ferrum TX4 tilbyr deg forskjellige push- og pull-alternativer for å inkludere mange forskjellige øvelser i styrketreningen din. Det kompakte multigymmet med sin gjennomtenkte konstruksjon egner seg for basisøvelser og isolasjonsøvelser. Treningsmotstanden din reguleres med den raskt justerbare vektblokken. Du øker deg selv med supersett og stimulerer muskelveksten. Tilbehøret som følger med i leveransen vil inspirere deg. Du kan for eksempel bruke curl- og latstangen til ulike styrkeøvelser og også med Back Trainer Styrk musklene i korsryggen. Med Ferrum TX4 kan du gjøre målrettet trening av muskelgruppene dine før. Start din "kroppsoppgradering" med den nyeste teknologien, kompakt og hjemme.

Definerte skuldre og sterk nakke

Med krøllstangen (inkludert) kan du gjøre skulderløftøvelsen i nedoverbakke for å styrke skuldrene. Sidehevinger på kabeltårnet er også ideelle for målrettet skuldertrening.

XXL brysttrening

Flere øvelser fører til en muskuløs brystkasse! Du bruker den kombinerte og ergonomiske butterfly benkpressenheten eller trener alternativt med de to uavhengige og høydejusterbare kabelsleidene.

Sterk biceps og triceps trening

Oppmerksomhet blikkfang! Du trener armmusklene (biceps og triceps) med det multi-høydejusterbare curlpulten ved å bruke curlstangen eller triceps pull.

Sterk rygg takket være en ekstra ryggtrener

Den sammenleggbare ryggskoen er også tilgjengelig som tilbehør. Spesielt musklene i nedre del Du kan trene korsryggen her. Med ryggtreneren vil du utvikle ryggmusklene, styrke dem og kan gjennomføre en komplett ryggtrening i kombinasjon med multigym (f.eks. med lat nedtrekk).

Fra ballmagen til vaskebrettmagen

Magen din er trent hardt som stål med intense stående knase og kabelsleden på siden.

Bentrening med studiofølelse

Praktisk talt! Du bruker den justerbare benforlengelsen og hamstringmodulen for å tilpasse lårene til trening. Den komfortable runde puten på modulen kan justeres for å øke motstanden din. Med benløkken allerede inkludert, er adduktorene og bortførerne festet til Kabeltrekk er effektivt satt i bevegelse. Den avtagbare benpressen på Ferrum TX4 tilbyr deg en annen treningsvariant for sterke lår.

Slitesterk og komfortabel

Det ergonomiske komfortsetet og det behagelige setetrekket laget av slitesterke materialer gir deg sterk støtte under styrketreningen. En styrkeutøver i størrelse opp til 1,88 m har et komfortabelt treningsområde og kan trene.

Hopp aldri over beindagen!

Den høykvalitets og avtagbare beinpressen er ideell for en skikkelig beintrening, noe som ikke bør mangle fra noen styrketreningsplan. Quadriceps-muskelen (Quadriceps) trenes hardest. Med den stabile benpressen kan du trene en definert muskel, som etterlater et sterkt inntrykk. Praktisk talt! Du kan også raskt demontere benpressen for å kunne utføre andre øvelser mer komfortabelt.

Kraftig støtte

Ryggtreneren som er inkludert i Ferrum TX4 er din allierte for å lindre spenninger, for å forhindre dårlig holdning og muskelherding i overkroppen. Vår overveiende stillesittende hverdag fører ofte til ryggproblemer og dårlig holdning, som igjen kan ende i konstant hodepine. Hvis du regelmessig integrerer den målrettede treningen på ryggtreneren på TX4 i treningsøktene dine, vil du stabilisere kjernen og styrke rygg og nakke. Konstruksjonen av høy kvalitet holder kroppsvekt på opptil 130 kg. Med den brede støtten fra fotstøttene har du et godt grep under øvelsene dine. På slutten av treningen er det bare å brette sammen ryggtreneren og oppbevare den for å spare plass.

Ditt høydepunkt i dine egne fire vegger

Det sterke håndverket og svarte designen til Ferrum TX4 skaper en "wow-faktor" i leiligheten din eller i treningsstudioet. Multigym fra HAMMER tilbyr deg for din muskelbyggende trening har en stabil grunnstruktur og består av materialer av høy kvalitet. De trendy klærne er laget av et slitesterkt materiale. Det fuktighetsavvisende materialet kan enkelt rengjøres med en klut. Ferrum TX4 er for styrkeidrettsutøvere Passer for en vektklasse på opptil 120 kg.

Perfekt rollespill

De høykvalitets kulelagrene i plastremskivene genererer under kabeløkten en veldig rolig og jevn sekvens av bevegelser, slik at du kan utføre hver øvelse rent. De plastbelagte ståltauene beveger seg jevnt og sikrer optimal bevegelse under fri trening.

Kabeltrekker med gradjustering

Med de to uavhengige og justerbare kabelgliderne på sidekabeltrekket kan du gjøre din frie trening i forskjellige vinkler og høyder. Musklene dine vil bli variert fremmet og ytterligere muskelstimuli vil bli introdusert. Praktisk talt! Du kan bruke høyre sommerfuglarm sammenfoldet og dermed gjennomføre pull-up-treningen på liten plass på en plassbesparende måte.

Andre sterke fordeler

Din muskelmasse oppgraderes

Med de effektive treningsmulighetene i Ferrum TX4 har du en kompakt stasjon for kroppsbyggingen din. Ingen irriterende turer til studio, bare styrketrening hjemme hos deg. Med ditt eget Multigym har du alle fordelene til ditt eget hjemmegym på din side.

Du kan oppnå følgende treningsmål med Ferrum TX4 multigym:

  • Bredt, definert bryst og overkropp, sterke Power XXL-armer og et bredt V-kryss
  • Veltonede, muskuløse lår og legger
  • Brede skuldre
  • Ekstra sterk rygg takket være en komplett ryggtrening
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa9039
EAN-kode4005251903908
VaremerkeFinnlo
Maksimal belastning80 kg
Mål & Vekt
Lengde210 cm
Bredde120 cm
Høyde198 cm
Vekt147 kg
Vektmagasin60 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen