• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Styrke  Multigym  Multigym  Finnlo Bio Force

Finnlo Bio Force

Finnlo
Finnlo Bio Force
Beskrivelse

Beskrivelse

Best i test i følge best-i-test.nu!

Ingen vekter, ingen støy, ekstreme treningsvariasjoner - det perfekte multigymmet til hjemmet ditt. Bio Force fra FINNLO har revolusjonert styrketrening! I stedet for tradisjonelle vektblokker, trener du på Bio Force Home Gym med den plasskvalifiserte motstandsteknologien TNT. To nitrogenfylte sylindere på baksiden gir en jevn motstand på opptil 100 kg (2 x 50 kg) og drives helt lydløst.

Innstillingene på FINNLO Bio Force er enkle: Gjennom en skyve-/låsemekanisme kan motstanden reguleres med ett håndtak i 2,25 kg steg per side, uten at du trenger å gå av. Med samme treningsdesign muliggjør den tosidige motstandsinnstillingen en balanse i treningen for kroppens svakere muskler.

Sammen med et velutviklet kabelsystem og flere justerbare trekkposisjoner, tilbyr Bio Force Multigym over 100 forskjellige treningsalternativer. Fire trekkpunkter per side i skulderhøyde gir fire forskjellige treningsområder for bryst- og armtrening, samt spesifikk trening av utvalgte muskler. To fotstropper skaper mulighet for omfattende trening av leggene. Adduktorer, abduktorer og de bakre beinmusklene kan dermed lett trenes. For stående eller knestående øvelser kan setet enkelt fjernes. Og som trener finnes alle øvelser og beskrivelser samt bilder i en treningsmanual.

Perfekt for hjemmebruk: Bio Force veier bare 66 kg, og med transporthjulene kan den enkelt flyttes.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3842
EAN-kode4005251384202
VaremerkeFinnlo
Mål & Vekt
Lengde125 cm
Bredde165 cm
Høyde208 cm
Vekt66 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt135 kg
Antall brukere samtidig1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen