• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Månedsfinale opp til 60%!

Styrke  Multigym  Multigym  Finnlo Bio Force

Finnlo Bio Force

Finnlo
Finnlo Bio Force
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Best i test i følge best-i-test.nu!

Ingen vekter, ingen støy, ekstreme treningsvariasjoner - det perfekte multigymmet til hjemmet ditt. Bio Force fra FINNLO har revolusjonert styrketrening! I stedet for tradisjonelle vektblokker, trener du på Bio Force Home Gym med den plasskvalifiserte motstandsteknologien TNT. To nitrogenfylte sylindere på baksiden gir en jevn motstand på opptil 100 kg (2 x 50 kg) og drives helt lydløst.

Innstillingene på FINNLO Bio Force er enkle: Gjennom en skyve-/låsemekanisme kan motstanden reguleres med ett håndtak i 2,25 kg steg per side, uten at du trenger å gå av. Med samme treningsdesign muliggjør den tosidige motstandsinnstillingen en balanse i treningen for kroppens svakere muskler.

Sammen med et velutviklet kabelsystem og flere justerbare trekkposisjoner, tilbyr Bio Force Multigym over 100 forskjellige treningsalternativer. Fire trekkpunkter per side i skulderhøyde gir fire forskjellige treningsområder for bryst- og armtrening, samt spesifikk trening av utvalgte muskler. To fotstropper skaper mulighet for omfattende trening av leggene. Adduktorer, abduktorer og de bakre beinmusklene kan dermed lett trenes. For stående eller knestående øvelser kan setet enkelt fjernes. Og som trener finnes alle øvelser og beskrivelser samt bilder i en treningsmanual.

Perfekt for hjemmebruk: Bio Force veier bare 66 kg, og med transporthjulene kan den enkelt flyttes.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Anmeldelse fra Best i test

Smart multigym med stillegående og funksjonell trening for hele kroppen
Finnlo Bio Force er en spennende multigym som ved bruk av ny teknologi gjør treningen tryggere, stillere og mer funksjonell. I stedet for en tradisjonell vektmotstand Bio Force en hydraulisk motstand tilsvarende opptil 100 kg vekter. Du justerer vektmotstanden omtrent på samme måte som for en vanlig multigym, og hver justering tilsvarerer 2,25 kg.

Stillegående trening med hydraulisk motstand
Den hydrauliske motstanden gjør treningen mye stillere, og siden multigymmen ikke har vektmagasin, blir den lett å flytte på. Bio Force veier bare en tredjedel av en tradisjonell multigym med vektmagasin. Den har også to transporthjul som gjør det enkelt for én person å rulle gymmen til ønsket plassering. Det er også mulig å variere belastningen slik at det blir tyngre på den ene siden, noe som kan være nyttig hvis du har en ubalanse i kroppen, eller hvis du rett og slett ønsker å gjøre den ene siden av kroppen sterkere.

Flott og velbygd multigym
Putene er både pene og komfortable, og de virker forseggjorte, akkurat som resten av gymmen. Dessverre er det ikke mulig å justere ryggstøtten, og det hadde vært ønskelig å kunne regulere setet i mer enn to posisjoner for å få en så optimal posisjon som mulig. Setet kan fjernes helt, noe som frigjør nok plass til at en rullestol kan rulles inn på stedet. Finnlo Bio Force er smidig og lett å flytte på, men gir mye motstand til tross for den lave vekten. Dette er en nyskapende multigym som gir deg en stille, trygg og funksjonell trening til en god pris. Vi kårer den derfor til best i test.

+ Lav maskinvekt, mange øvelser, kraftig motstand, egnet for funksjonshemmede
– Setet har bare to stillinger, ryggstøtte kan ikke justeres

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3842
EAN-kode4005251384202
VaremerkeFinnlo
Mål & Vekt
Lengde125 cm
Bredde165 cm
Høyde208 cm
Vekt66 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt135 kg
Antall brukere samtidig1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen