• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SUMMER SALE - opp til 60%

Styrke  Multigym  Multigym  Hammer Sport Finnlo Autark 600

Hammer Sport Finnlo Autark 600

Hammer Sport
-11%
Hammer Sport Finnlo Autark 600
Beskrivelse

Beskrivelse

Hjemmegym AUTARK 600 er et kompakt nybegynnergym fra FINNLO, med alt et treningsfreak måtte ønske seg! Butterfly, lat pull og roing, samt forskjellige pull-varianter, crunches og benstrekk kan enkelt utføres på AUTARK 600 hjemmegym. Hjemmegymmet er utstyrt med tricepsrep, lat pulldown og trekkstropper for forskjellige grepvarianter. Stroppene har en stor fordel: fordi musklene dine må anstrenge seg, blir styrketreningen enda mer effektiv. Du kan enkelt trene armene, brystet, skuldrene og ryggen uten å måtte forlate hjemmet ditt!

Med AUTARK 600 hjemmegym er en vektblokk på totalt 80 kg inkludert. Den er delt inn i 15 skiver på 5 kg og er enkle å justere. Hjemmegymmet er preget av sine stabile rørformede stålrammer og kulelagrede rullemekanismer.

Alle Finnlo-produkter er dekket av tre års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Anmeldelse fra Best i test

Veltrimmet og overflateeffektivt hjemmegym av høy kvalitet med god valuta for pengene
Finnlo Autark 600 er et allsidig multigym med premiumfølelse. Det er utstyrt med et klassisk tårn med vekter der hver vekt har en belagt overflate som reduserer støy. Pakken fra Finnlo inkluderer latstang, rett stang, tricepstau og to håndtak.

Veltrimmet multigym med kommersielle vibber
Når det kommer til hjemmegym med vektpakker, kan én bekymring være at vaierne ikke fungerer optimalt, en bekymring som dessverre ofte er berettiget. Finnlo har imidlertid løst dette med glans, og vi merker at vektene er i spenn hele tiden, noe som gir jevne og kontrollerte løft. Det føles også bra at vaierne er gummibelagt, da dette reduserer slitasje og forlenger levetiden.

For denne prisklassen er putene imponerende. De er ikke bare komfortable, men har også et vannavvisende overflatelag som letter rengjøringen etter treningsøkten. Dessuten oppfattes både materialer og sømmer å være av kommersiell gymkvalitet, noe som stemmer overens med den sjenerøse garantien Finnlo lover på sine nettsider. Det kan være greit å vite at maskinens vekt er 177 kg, altså noe man helst vil slippe å flytte rundt på. Mål og planlegg derfor nøye, slik at du vet med sikkerhet at gymmen plasseres riktig med en gang.

Rimelig kjellergym
Med Autark 600 kan du trene hele kroppen, og det er mulig å variere øvelsene nok til å holde motivasjonen oppe. Vi liker også at man relativt enkelt kan justere dybden på ryggputen og vinkelen på gymmens armer, noe som gjør at du raskt kan bytte mellom brystpress og roing. Muligens kan vektpakken på 80 kilo være i det minste laget for deg som er skikkelig sterk.

Finnlo Autark 600 er et godt valg for deg som leter etter et rimelig multigym til for eksempel kjelleren. Det er relativt overflateeffektivt og tar fremfor alt ikke mye plass på sidene eller i høyden.

+ Høy prisverdi, topp kvalitet på viktige deler, overflateeffektiv
– Liten vektpakke for godt trente, vanskelig å flytte på

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3929
EAN-kode4005251392900
VaremerkeHammer Sport
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde190 cm
Bredde115 cm
Høyde196 cm
Vektmagasin80 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen