• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Styrke  Multigym  Multigym  Finnlo Autark 6600

Finnlo Autark 6600

Finnlo
Finnlo Autark 6600
Beskrivelse

Beskrivelse

Den multifunksjonelle treningsmaskinen av studiokvalitet, med ”Kraft-Turbo” for profesjonell fitness og styrketrening hjemme. Med integrert Ab & Backtrainer for effektiv og sunn trening av mage- og ryggmuskulatur. Med benstrekker-/benbøyfunksjon, separat butterflyenhet og en 160 graders roterbar rullemekanisme som er justerbar i høyden – for enda mer effektiv trening av musklene dine.

Med den nye kraftstasjonen Autark 6600 fra FINNLO kan du endelig trene alle viktige muskelgrupper på kroppen hjemme, som i et profesjonelt fitnesstudio. Denne kraftpakken utmerker seg med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tilstrekkelig bevegelsesfrihet, også under ro- og benkpresstrening. Dessuten har den mange ulike justerbare grepalternativer for best mulig bevegelsesmønster. Denne kraftstasjonen utmerker seg dessuten gjennom sin Ab & Backtrainer, som bygger mage- og ryggmuskler og som tilpasser seg etter hverdagens krav. Kraftstasjonen er utstyrt med en vektblokk på 100 kg, oppdelt i 20 skiver på 5 kg stykk. Slik kan også avanserte styrkeutøvere bruke denne stasjonen til å bygge og definere muskler over hele kroppen best mulig.

Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa3942
EAN-kode4005251394201
VaremerkeFinnlo
Kg per vekt5 kg
Mål & Vekt
Lengde190 cm
Bredde263 cm
Høyde223 cm
Vektmagasin100 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen