• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SUMMER SALE - opp til 60%

Styrke  Multigym  Multigym  TITAN LIFE Homegym 100 kg

TITAN LIFE Homegym 100 kg

Titan LIFE
-28%
TITAN LIFE Homegym 100 kg
testvinnareImageMobil
Beskrivelse

Beskrivelse

Sete og rygg har komfortabel polstring og er justerbar med enkle trekk. Med Titan LIFE Homegym 100 kg, kan du trene mer enn 24 forskjellige effektive øvelser. Treningsstudioet er bygget i et kompakt design som gjør at den kan plasseres mot en vegg eller i et hjørne for å spare så mye plass som mulig.

Hver vekt veier 7 kg og toppplaten veier 6 kg. Spyd og splitt er inkludert, og multi-limet gir derfor et vektmagasin på 100 kg.

Anmeldelse fra Best i test

Kompakt multigym med mange kilo vekter for pengene, gir bra motstand.
Titan Homegym 100 kg er en nedtonet multigym som gir bemerkelsesverdig mange kilo vekter for pengene. Normalt koster en multigym med 100 kg vekter nemlig dobbelt så mye. En så lav pris innebærer ikke overraskende enkelte kompromisser med hensyn til byggekvalitet og funksjonalitet.

Lav pris innebærer kompromisser
Vektenes presisjon kunne for eksempel ha vært bedre, og trener du med bare en vekt på, kommer stangen lett borti vektmagasinet om den ikke går helt rett ned i hullet. Videre har vektene en tendens til enten å bli noe slappe eller spente ved brystøvelser. Dette er imidlertid et svært vanlig problem også på mye dyrere multigymmer. Titan Homegym 100 kg har tre forskjellige grep: Bred drastang, kort drastang og fotstropp. Med disse kan du utføre en rekke ulike øvelser for å trene ulike muskelgrupper.

Ganske stabil konstruksjon
Maskinen har imidlertid enkelte funksjonelle mangler. Hvis du for eksempel trener biceps helt foran, løftes maskinen lett. Bortsett fra denne akilleshælen, er konstruksjonen imidlertid stabil. Videre kan ikke setet heves spesielt høyt, noe som kompliserer benløft for personer over 180 cm. Videre er håndtakene for brystøvelser for brede for den gjennomsnittlige brukeren, og ryggstøtten kan ikke vippes bakover. Drastengene fungerer imidlertid bra for både rygg- og tricepsøvelser. Vektmagasinbeskyttelsen gir en grunnleggende grei sikkerhet, men skjermer ikke vektene helt fra for eksempel nysgjerrige barnefingre. Vektene har ingen vektangivelser. Multigymmen er kompakt, noe som letter plasseringen. Titan Homegym 100 kg har unektelig sine funksjonsmessige svakheter, men er fortsatt et svært prisgunstig alternativ hvis du har et lite budsjett og først og fremst er på jakt etter en multigym som kan gi solid motstand.

+ Mange kilo vekter for pengene, kompakt
– Haltende vektpresisjon, enkelte funksjonelle svakheter

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer400-800011
EAN-kode5701000021174
VaremerkeTitan LIFE
Kg per vekt7 kg
Mål & Vekt
Lengde172 cm
Bredde119 cm
Høyde208 cm
Vekt160 kg
Vektmagasin100 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø3 år

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen