Lukk
Startsida / Styrke / Benker og stativer / Stativ

Stativ

FitNord FitNord Squat rack
Kort leveringstid
3 180 kr

FitNord FitNord Squat rack PRO
Kort leveringstid
5 090 kr

Casall Pro Casall Squat Rack
Kort leveringstid
6 605 kr
Titan LIFE TITAN LIFE Squat stand
Kort leveringstid
4 940 kr
Tunturi Fitness Squat Rack WT40
Kort leveringstid
2 990 kr
Titan LIFE Li610-000797
6 933,75 kr


1 2 Neste »

Hva er en squat rack?

Dette kalles også en knebøymaskin eller vektstangstativ og brukes til benkpress og knebøy, også kjent som squats. Det finnes varianter med håndtak som også kan brukes som dipsstativ. Om du er usikker på hvilken modell som passer deg kan du gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne noe som passer til nettopp ditt hjemmegym og din bruk.

Hvorfor burde jeg investere i en squat rack?

Når man er på treningssenteret legger man fort merke til at visse maskiner og utstyr er mer populære enn andre. Squat racken har vært en av favorittene i mange år, og det er fullt forståelig når man ser de knallgode resultatene den gir. Om du allerede har et hjemmegym anbefaler vi at du investerer i et skikkelig vektstativ der du gjør øvelser som er både krevende og morsomme å gjøre! Squat racks tar også liten plass, er lette å montere, og kan enkelt flyttes rundt.

Er squat racks lette å montere og vedlikeholde?

Det finnes modeller av squat racks som kan demonteres veldig lett, noe som gjør at du kan flytte dem mellom ulike rom om det er ønskelig. Det er lett å vedlikeholde utstyret, bare pass på at du tørker over stativet før og etter hver bruk, samt at du kikker over delene en gang i blant for å se at alt står plassert som det skal. Squat racks kommer med sikkerhetsutstyr som alltid skal brukes, og det er viktig at du leser bruksanvisningen nøye før bruk.