Lukk
  • Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn
Januarsalget er i gang!

Best i Test Spinningsykkel 2021 / 2020

Liker du spinningtimene på treningssenteret, men får ofte ikke tid til overs til å delta? På training365.no finner du de beste spinningsyklene i forskjellige klasser til konkurransedyktige priser. Og hvis du har bestemt deg for å kjøpe en spinningsykkel eller trimsykkel med best i test-sertifisering, har du virkelig kommet til rett sted! Her finner du nemlig ekspertenes anbefalinger, med andre ord: best i test!

Ekspertens favoritt
Abilica Abilica Racer CG
Spinningsykkel - Bedre
6 990 kr
8 500 kr
Kampanje
Kort leveringstid
Finnlo Finnlo Speed Bike CRT
Spinningsykkel - Best
10 375 kr
10 890 kr
Kampanje

Velg de beste spinningsyklene

En spinningsykkel er en type trimsykkel som har blitt mer og mer populær som treningsapparat hjemme og på kontoret. Selv om vanlige trimsykler fremdeles er favorisert av mange, blir spinningsykkelen stadig mer populær. Denne trenden har nok en klar sammenheng med at flere og flere har gått på spinningtimer og oppdaget de mange fordelene med de aerobiske øktene. Men den største fordelen er nok at spinningsykler oppfordrer til trening som ikke sliter på leddene.

De kan derfor brukes av både eldre og yngre, til skadeforebygging og rehabiliteringstrening. De fleste spinningsykler er laget slik at de ikke trenger strømforsyning, da du bare bruker et hjul som du vrir på for å justere motstanden. Dette gjør at motstanden på spinningsykler er svært fleksibel, slik at du kan bruke den til både lav- og høyintensive økter.

Når du skal kjøpe spinningsykkel, er det viktig å ta seg litt tid på forhånd til å reflektere over spørsmål som hvor ofte sykkelen kommer til å bli brukt, hvor mye plass du har, hvor mye vekt spinningsykkelen tåler og hvor mye penger du har tenkt til å bruke på den. Og for deg som bor på et sted med tynne vegger, kan du se etter spinningsykler med reimdrift. Disse er generelt mer stillegående modeller enn sykler med kjededrift. Med en best i test spinningsykkel, er du garantert et godt kjøp uansett prisklasse.

Kjøp spinningsykkel med best i test-godkjenning på training365.no — vi har de beste spinningsyklene til alle nivåer!

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365s personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen