• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Best i Test Tredemøller 2021 / 2020

Det er ikke for sent å komme igang med treningen. Med årets best i test-tredemøller fra training365.no, har du et godt utgangspunkt til å begynne å trene i komforten av ditt eget hjem!

En tredemølle er et av de mest effektive treningsapparatene for å komme i form. Den hjelper deg med å forbedre kondisjonen, samtidig som at den hjelper deg med oppnå effektiv kaloriforbrenning. Dette er en av mange grunner til at tredemøllen er så populær. Dessuten, hjelper den deg med å holde kondisjonen oppe hele året. Når været ute ikke gjør at det frister med en løpetur, er det bare å hoppe på tredemøllen og sette i gang!

-12%
testvinnareImage
Master Fitness Master T20 Tredemølle
9 590 kr
10 900 kr
Delbetal fra 266 kr/mnd
Kampanje
-31%
testvinnareImage
Master Fitness Master T25 Tredemølle
10 990 kr
15 900 kr
Delbetal fra 296 kr/mnd
Kampanje

Men, tredemøllen er også den maskinen som tar mest plass i hjemmet, og det kan være greit å sammenlikne treningsarealet med tredemøllene på forhånd. Og hvis du er en av de som har begrenset med plass hjemme, trenger du ikke fortvile, for vi har også sammenleggbare tredemøller blant våre beste tredemøller.

Når du har bestemt deg for å kjøpe en tredemølle, finnes det noen ting det kan være greit å spørre seg selv om før du bestiller:

  • Har tredemøllen nok løpsflate for deg?
  • Hvor mye makshastighet trenger du?
  • Hvor sterk er motoren?
  • Hvilke funksjoner og program har den?

Du kan selvsagt legge til egne krav og spørsmål før du tar en avgjørelse. Dersom du har en god tredemølle, er det også bedre for kroppen din enn å løpe på for eksempel asfalt. Da er det viktig å være obs på dempingen når du skal velge tredemølle. Dersom underlaget ikke er av god nok kvalitet, kan dette lettere føre til skader. Dette er selvsagt ikke noe problem når du handler hos training365.no, siden alle våre tredemøller har en god og myk demping. De beste tredemøllene finner du hos training365.no!

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen