• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kjøp Pull up bar

Få ting kan måle seg med følelsen av å mestre pull-ups. Det krever en enorm styrke og hard trening, men det er virkelig verdt det. For å effektivt kunne trene opp kroppen til dette er en pull-up-bar et must. Med en pull-up-bar kan du trene på pull-ups når du vil, og fortsette og øke repetisjonene når du først har klart én.

Pull up bar for hjemmebruk

Pull-ups er en treningsform som innebærer at du løfter hele kroppen slik at haken din går over en stang, en såkalt pull-up-bar. Du bruker styrken i overkroppen til å løfte hele kroppsvekten din. Pull-up-baren kan også brukes til chins. Chins og pull-ups er to ganske like øvelser, men man bruker ulike håndgrep ved øvelsene. Når man gjør chins bruker man et underhåndsgrep, og ved pull-ups bruker man et overhåndsgrep. De to øvelsene aktiverer litt ulike muskler, men begge er svært effektive treningsformer for både rygg og armer. Dersom du ønsker å trene opp styrken i overkroppen er disse øvelsene svært effektive. Med en pull-up-bar er det mye enklere å nå målene du har satt deg, og når du har nådd dem kan du fortsette å utvikle styrken din. Det er kun du selv som setter grensene. 

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen