• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Varemerker  Cellexir

Cellexir

0 artikler
Sortering:

Ditt valg matchet ingen artikler!

Cellexirs oppdrag er å tilby unike kosttilskudd med ingredienser som i virkeligheten og fra forskningsstudier viser gode resultater for helse, velvære og ytelse. For å hjelpe dem har de ledende ekspertise innen anti-aldring og sportsfysiologi, som sammen med Cellexir skapte produktene.

Cellexir har tusenvis av fornøyde kunder og fantastiske anmeldelser, og deres kundebase består av alt fra hardt arbeidende idrettsutøvere som verdsetter mer energi og raskere og bedre restitusjon, til mye eldre og mer moden aldersgruppe som vitner om alt fra et livligere liv og skarpere tanker. Men deres største kundegruppe i dag er vanlige kvinner og menn som er interessert i helse.

Cellexir tilbyr for tiden to forskjellige produkter, Cellexir One og Cellexir Endurance. Klikk på produktene nedenfor for mer informasjon.

Trenger du hjelp med hvilket produkt som passer deg best? Kontakt oss gjerne via 239 60 603, info@training365.no eller via chatten vår nede til venstre på skjermen, så hjelper vi deg.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen